Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
marzusiax wrote:Która chętna na ból głowy???? Chętnie oddam w dobre ręce...2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
marzusiax wrote:Oglądałyście "spadające gwiazdy" w nocy? Ja chyba widziałam ufo. Bo miały to być szybkie błyski. A to coś leciało ciągłym mocnym światłem (jak gwiazda), i nagle zaczęło przygasać i zgasło I tak życzenie posłałam, może ufo je spełni
I widziałam taki jak by wybuch w powietrzu. Wieć jedno ufo doleciało drugie wybuchło w trakcie2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualnylunadelrospo wrote:Też dostalam takie pozwolenieni czekam czekam czekam.
Ostatnio dostalam @ 27 dni po zabiegu ale to byl zabieg nie z powodu poronienia wiec cos innego... mialam nadzieje ze teraz tez tak bedzie ale wogole sie na @ nie czuje wiec poczekam pewnie dluzej -
nick nieaktualny
-
marzusiax wrote:podobno wczoraj było apogeum a można oglądać jeszcze przez 4 kolejne noce więc nic straconego
Renia7910 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Renia7910 wrote:Miałam wczoraj, chyba przekazałam dalej
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
tu sie wszystkim zarazamy,nie tylko wiruskami ciazowymi tez mnie glowa pobolewa ale chyba od nierobstwa i lezenia w lozku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 12:08
s1985, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
marzusiax wrote:czyli to jednodniowe? To ok ... jeden dzień wytrzymam a jutro posyłam dalej
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
ilonia1984 wrote:Jasne,ze przejdzie...i przejdzie jutro na kolejna ;)A ja czekam az nam z cora sciagnie wormsy,bedziemy sie naparzac hehe jakies zajecie musze sobie znalesc a mloda bedzie sie cieszyc2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
roxa wrote:No to poczekamy razem
Ostatnio dostalam @ 27 dni po zabiegu ale to byl zabieg nie z powodu poronienia wiec cos innego... mialam nadzieje ze teraz tez tak bedzie ale wogole sie na @ nie czuje wiec poczekam pewnie dluzej
Mnie bolaly lędzwia wczoraj i dol brzucha, i dzisiaj trochę, ale ja źródła bolu nie moge określić dokładnie, bo to najczęściej moja endometrioza.. -
s1985 wrote:A co to gra jakaś?
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Marzusia haha zdjecie-strzal w 10 !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 12:29
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Bo ja to taka zapalona graczka nie jestem ;P to i ja sobie ściągnę z synem pogramy
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
pucek wrote:No to nie było z porannego moczu nawet, ten biały śluz mnie przekonał żeby to zrobić... Mój gin będzie się śmiał bo mówilam mu ze sie jezcze miesiac wstrzymam ) ale na wizyte pojde na poczatku wrzesnia dopiero, zeby juz cos bylo widac, on zreszta sam mi tak doradzał...
Mam nadzieje ze to znieczulenie u dentysty dzisiaj nie zaszkodzipucek lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18