Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
eh dziewczynki no i podjęliśmy decyzję że mąż wraca do polski
mam nadzięję że znajdzie jakąs robiote i bedziemy wiązać koniec z końcemWiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 20:15
lunadelrospo, Renia7910, Agnieszka0812, pucek lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
s1985 wrote:eh dziewczynki no i podjęliśmy decyzję że mąż wraca do polski
mam nadzięję że znajdzie jakąs robiote i bedziemy wiązać koniec z końcem
Sysia, wierzę że nie będziecie żałować. A wraca przed wrześniem ? Akurat tak w terminie owu:DAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnys1985 wrote:eh dziewczynki no i podjęliśmy decyzję że mąż wraca do polski
mam nadzięję że znajdzie jakąs robiote i bedziemy wiązać koniec z końcemAgnieszka0812, paznokietek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
narazie wstępnie ustatliśmy że przyjedzie we wrzsniu jak się uda to do niego pojade, a pozniej na swietai całkowicie bedzie zjezdzał w nastepnym roku wiosna-lato
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
marzusiax wrote:Ladny a co to przypomina? Kwiaty2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Aha pelny efekt bedzie jak dojdzie kolor i skora sie oswoi z tatuazem super
Tak nagle doszliscie do wniosku ze maz powinien wrocic, czy to przez ta ciaze biochemiczna i twoke smutki? Jemu tez napewno jest ciezko tak byc daleko od ciebie i dzieci.
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
marzusiax wrote:Aha pelny efekt bedzie jak dojdzie kolor i skora sie oswoi z tatuazem super
Tak nagle doszliscie do wniosku ze maz powinien wrocic, czy to przez ta ciaze biochemiczna i twoke smutki? Jemu tez napewno jest ciezko tak byc daleko od ciebie i dzieci.Justine M lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Ilonia, dziewczyny juz mnie uprzedzily stosem wiadomości.
Nie martw się na zapas bo to nie pomaga. Kilka dni różnicy to normalka nie ma co się tym martwić, tak naprawdę termin po rozmiarze dziecka 12-13tydz mozna określić.
Nadżerka częsta przypadłość, dobrze że masz te luteine, 3razy dziennie to nie jest wielka ilość. Lepiej więcej niż za mało.
ściskam i nie martw się bo wszystko będzie okAgnieszka0812, ilonia1984 lubią tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
Agnieszka0812 wrote:Sylwuś pięknie! Czyli Twój mąż lubi mieć motylka przy uchu
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
paznokietek wrote:A ja z marca a dermatolodzy wysyłali Cię na jakieś badania czy nie masz bakterii itp? Bo mi się żadne specyfiki nie pomagały tylko tabletki anty. Wtedy miałam boska cerę zero pryszczy!
paznokietek lubi tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Ilonka domyślam się że na prawdę musisz się teraz martwić i to jest normalne... Ale nie możesz myśleć o złych scenariuszach! Odpoczywaj, nie stresuj się i leż dużo, jedz to co Ci zapisała i zobaczysz że musi się udać! Myślę o Tobie i na prawdę chciałabym żeby wszystko było okej!
Agnieszka0812, ilonia1984 lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy...