X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
Odpowiedz

Magiczny Wątek - Czarowna Jesień

Oceń ten wątek:
  • s1985 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilonsia ja też czekam na zdjęcie alienka małego ;)

Justine M lubi tę wiadomość

2004 - Agnieszka
    2010 - Filip moje skarby
    15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
    NEVER GIVE UP
    Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18
  • monilia84 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sysia gdzie fotka tatu ???

Odrobinacheci przykro mi ze @ przyszła :(

Ja za godzine mam wizyte u dentysty aż stresa mam, walnę sobie znieczulenie i moze jakos przeżyje :)

Ilonka jak tam wizyta, pochwal sie naszym fasolcie :)

Justine M lubi tę wiadomość

f2wlj44jk32wmpis.png
    Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
    iv09cwa1ldduj806.png
  • s1985 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monilia84 wrote:
    Sysia gdzie fotka tatu ???

Odrobinacheci przykro mi ze @ przyszła :(

Ja za godzine mam wizyte u dentysty aż stresa mam, walnę sobie znieczulenie i moze jakos przeżyje :)

Ilonka jak tam wizyta, pochwal sie naszym fasolcie :)
    Wieczorkiem dam jak po pracy będę i opatrunek zdejme

monilia84 lubi tę wiadomość

2004 - Agnieszka
    2010 - Filip moje skarby
    NEVER GIVE UP
  • pucek Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ikonka czekam na wieści!

3jgx3e3k4o8x3ff9.png
    Kochamy Cię maleństwo <3
    gr3nn7pysxbmhwee.png
    13.06.2015
    Kochamy i tęsknimy...
  • Justine M Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    odrobinachęci, ściskam

Ilonia, wiem ze dobrze mam nadzieje ze to Cię wreszcie trochę uspokoi

odrobinacheci lubi tę wiadomość

Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
  • lunadelrospo Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pucek wrote:
    Ikonka czekam na wieści!

Ikonka sierpniowych fasolek ;)

f2w39jcgiqq8ck90.png
  • ilonia1984 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A idzcie ciaza mlodsza 5 tydzien i 2 dzien pecherzyk jest cialko zolte i zarys zarodka,za wczesnie,ale to wszystko to pikus bo ja mialam pozna zagniezdzenie wiec tak moze byc,torbiel na jajniku za tydzien na katrole i kolejne usg do tego zle wyniki moczu tabletki a jak by tego bylo malo nadrzerka...wyciaga kadona a na na nim krew,nosz kurwa ale wysprawdzala i stwierdzila,ze to nie z drog rodnych tylko z nadrzerki najprawdopodobniej aaaaa i wiecie co zabronil mi brac witamin,tylko kwas foliowy i zjeby dostalam za te czarne mysli,zwiekszyl dawke luteiny na tego torbiela,plakac mi sie chce boje sie...niedawno nie bylo nic a nagle mam wszystko

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 17:30

<3 <3 cykl pp.Udalo sie Zosia <3
    wkoncu z nami :) 16.04.2016
  • s1985 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana będzie dobrze tulam i całuję

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 17:29

2004 - Agnieszka
    2010 - Filip moje skarby
    NEVER GIVE UP
  • lunadelrospo Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrzd,że poszlas..wiesz co Ci jest i możesz zapobiegać większym zmianom A gdybys nie wiedziala i taka krew zobaczyla sama?Stres panika..teraz odpoczynek, luteina i keas foliowy i cierpliwosc..a za tydzien na kontroli juz moze zobaczsz serduszko..

Agnieszka0812 lubi tę wiadomość

f2w39jcgiqq8ck90.png
  • ilonia1984 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zero sexu,odpoczynek.i zwiekszonad dawka luteiny bralam po 2 tabletki 2 razy dziennie a teraz 3 razy dziennie to bardzo duzo brala tak ktoras?,to bedzie ciezki tydzien...Moj lekarz widzial,ze jestem przerazona dostalam.nawet reklamowke z wyprawka dla dzidziusia chyba nie wiedzial jak mnie juz pocieszyc :(

<3 <3 cykl pp.Udalo sie Zosia <3
    wkoncu z nami :) 16.04.2016
  • lunadelrospo Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O losie! Wyprawka!?! Twój gin to facet?
    Odpoczywaj,a chłop w ramach sportu moze Ci koktajle owocowe donosić do łóżka..
    W jaki dzien dokladnie masz za tydzien wizytę?

f2w39jcgiqq8ck90.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem jak lekarze mogą opierdzielac kobietę ze sie denerwuje! To co ma sobie kij w psychikę wsadzić i zablokować?! Co za ludzie..
    No to rzeczywiście najadlas sie strachu... :( przytulam mocno!

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja ginekolog witaminy zalecila co 2 dni po powiedziała ze tak sobie dzidziusia podtuczę witaminkami a potem na porodówce będzie problem żeby urodzić bo maluchy ponad 4kg ważą.

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ilonia1984 wrote:
    A idzcie ciaza mlodsza 5 tydzien i 2 dzien pecherzyk jest cialko zolte i zarys zarodka,za wczesnie,ale to wszystko to pikus bo ja mialam pozna zagniezdzenie wiec tak moze byc,torbiel na jajniku za tydzien na katrole i kolejne usg do tego zle wyniki moczu tabletki a jak by tego bylo malo nadrzerka...wyciaga kadona a na na nim krew,nosz kurwa ale wysprawdzala i stwierdzila,ze to nie z drog rodnych tylko z nadrzerki najprawdopodobniej aaaaa i wiecie co zabronil mi brac witamin,tylko kwas foliowy i zjeby dostalam za te czarne mysli,zwiekszyl dawke luteiny na tego torbiela,plakac mi sie chce boje sie...niedawno nie bylo nic a nagle mam wszystko
    Ja tez mam nadzerke i zaczęłam się zastanawiać czy to plamienie 10 dniowe które miałam na początku nie było stąd. A jak mi robił pierwsze usg to tez była brunatny wydzielina i jak to zobaczyłam to myślałam że się zapłacze. Także rozumiem co czujesz :( a torbiel nie jest po poprzednim poronieniu? Bo ja po poronieniu miałam wszystko jak nigdy : i torbiel i infekcje :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ilonia1984 wrote:
    Zero sexu,odpoczynek.i zwiekszonad dawka luteiny bralam po 2 tabletki 2 razy dziennie a teraz 3 razy dziennie to bardzo duzo brala tak ktoras?,to bedzie ciezki tydzien...Moj lekarz widzial,ze jestem przerazona dostalam.nawet reklamowke z wyprawka dla dzidziusia chyba nie wiedzial jak mnie juz pocieszyc :(
    Ja brałam 2x 100 luteiny i 3x w dniu duphaston. Także moje dawki były masakryczne. Pozniej moja nowa gin kazała brać tylko luteine bo albo duphaston albo luteina. ..bo stosuje się je zamiennie

• kehlana_miyu Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iloniu, rzeczywiście dużo tego na Ciebie spadło, ale żadna z nich to na szczęście jeszcze nie katastrofa. Nadżerki są bardziej powszechne niż się wydaje, na kiepskie wyniki moczu dostałaś leki (a tego typu sprawy też ma kupa dziewczyn w ciąży), a torbiel może się jeszcze wchłonąć. Trzymam kciuki, żeby wszystko się u Ciebie rozwiązało pozytywnie. Wiem, że nie ma co mówić, żebyś się nie denerwowała, bo i tak będziesz, ale musisz spróbować uwierzyć, że Twoje maleństwo jest silne i będzie z nim wszystko dobrze.

961l9vvj59du8plj.png
    961lk6nlda9uyhvb.png
    5tc [*] 04.2015
    10tc [*] 01.2015
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi moja gin powiedziała ze nadzerke ma 8na 10 dziewczyn które do niej przychodzą! A ja myślałam że mam jakiegoś syfa wstydliwego. Taka jest moja wiedza...

s1985, pucek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilonia sciskam, głowa do góry :) buziaki!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paznokietek ja się tak ciągle zastanawiam czy Twoje zdjęcie profilowe to Twoja fotka? :D

s1985 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale będzie zonk jak sie okaże ze to jakiejś gwiazdy filmowej fotka:)

s1985, Renia7910 lubią tę wiadomość

‹‹ 202 203 204 205 206 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ