Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
Sysia gdzie fotka tatu ???
Odrobinacheci przykro mi ze @ przyszła
Ja za godzine mam wizyte u dentysty aż stresa mam, walnę sobie znieczulenie i moze jakos przeżyje
Ilonka jak tam wizyta, pochwal sie naszym fasolcieJustine M lubi tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
monilia84 wrote:Sysia gdzie fotka tatu ???
Odrobinacheci przykro mi ze @ przyszła
Ja za godzine mam wizyte u dentysty aż stresa mam, walnę sobie znieczulenie i moze jakos przeżyje
Ilonka jak tam wizyta, pochwal sie naszym fasolciemonilia84 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
odrobinachęci, ściskam
Ilonia, wiem ze dobrze mam nadzieje ze to Cię wreszcie trochę uspokoiodrobinacheci lubi tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
A idzcie ciaza mlodsza 5 tydzien i 2 dzien pecherzyk jest cialko zolte i zarys zarodka,za wczesnie,ale to wszystko to pikus bo ja mialam pozna zagniezdzenie wiec tak moze byc,torbiel na jajniku za tydzien na katrole i kolejne usg do tego zle wyniki moczu tabletki a jak by tego bylo malo nadrzerka...wyciaga kadona a na na nim krew,nosz kurwa ale wysprawdzala i stwierdzila,ze to nie z drog rodnych tylko z nadrzerki najprawdopodobniej aaaaa i wiecie co zabronil mi brac witamin,tylko kwas foliowy i zjeby dostalam za te czarne mysli,zwiekszyl dawke luteiny na tego torbiela,plakac mi sie chce boje sie...niedawno nie bylo nic a nagle mam wszystko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 17:30
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Dobrzd,że poszlas..wiesz co Ci jest i możesz zapobiegać większym zmianom A gdybys nie wiedziala i taka krew zobaczyla sama?Stres panika..teraz odpoczynek, luteina i keas foliowy i cierpliwosc..a za tydzien na kontroli juz moze zobaczsz serduszko..
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Zero sexu,odpoczynek.i zwiekszonad dawka luteiny bralam po 2 tabletki 2 razy dziennie a teraz 3 razy dziennie to bardzo duzo brala tak ktoras?,to bedzie ciezki tydzien...Moj lekarz widzial,ze jestem przerazona dostalam.nawet reklamowke z wyprawka dla dzidziusia chyba nie wiedzial jak mnie juz pocieszyccykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyilonia1984 wrote:A idzcie ciaza mlodsza 5 tydzien i 2 dzien pecherzyk jest cialko zolte i zarys zarodka,za wczesnie,ale to wszystko to pikus bo ja mialam pozna zagniezdzenie wiec tak moze byc,torbiel na jajniku za tydzien na katrole i kolejne usg do tego zle wyniki moczu tabletki a jak by tego bylo malo nadrzerka...wyciaga kadona a na na nim krew,nosz kurwa ale wysprawdzala i stwierdzila,ze to nie z drog rodnych tylko z nadrzerki najprawdopodobniej aaaaa i wiecie co zabronil mi brac witamin,tylko kwas foliowy i zjeby dostalam za te czarne mysli,zwiekszyl dawke luteiny na tego torbiela,plakac mi sie chce boje sie...niedawno nie bylo nic a nagle mam wszystko
-
nick nieaktualnyilonia1984 wrote:Zero sexu,odpoczynek.i zwiekszonad dawka luteiny bralam po 2 tabletki 2 razy dziennie a teraz 3 razy dziennie to bardzo duzo brala tak ktoras?,to bedzie ciezki tydzien...Moj lekarz widzial,ze jestem przerazona dostalam.nawet reklamowke z wyprawka dla dzidziusia chyba nie wiedzial jak mnie juz pocieszyc
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Iloniu, rzeczywiście dużo tego na Ciebie spadło, ale żadna z nich to na szczęście jeszcze nie katastrofa. Nadżerki są bardziej powszechne niż się wydaje, na kiepskie wyniki moczu dostałaś leki (a tego typu sprawy też ma kupa dziewczyn w ciąży), a torbiel może się jeszcze wchłonąć. Trzymam kciuki, żeby wszystko się u Ciebie rozwiązało pozytywnie. Wiem, że nie ma co mówić, żebyś się nie denerwowała, bo i tak będziesz, ale musisz spróbować uwierzyć, że Twoje maleństwo jest silne i będzie z nim wszystko dobrze.
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny