Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
s1985 wrote:no to czym się różni luteina od tego dupka? no ja ide za tydzien prywatnie do kolesia do ktorego kiedys chodziłam jak byłam w ciąży z synusiem
Justine M lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:Cholera dlaczego tak mam, że zawsze strasznie się stresuje każdą wizytą u lekarza....
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Na usg niby wszystko ok, nie zlokalizował drugiego jajnika, bo gdzieś schował się pod jelitami, a niby że jest daleko to dobrze, bo gdy jest blisko to jest chory gdy daleko zdrowy... Dupka mam wziąć od 19-20 dc bo lepiej późno niż za wcześnie, bo jak za wcześnie to może nie dojść do zagniezdzenia
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:Na usg niby wszystko ok, nie zlokalizował drugiego jajnika, bo gdzieś schował się pod jelitami, a niby że jest daleko to dobrze, bo gdy jest blisko to jest chory gdy daleko zdrowy... Dupka mam wziąć od 19-20 dc bo lepiej późno niż za wcześnie, bo jak za wcześnie to może nie dojść do zagniezdzenia
joj jak szybko ;] a jajka bylo widac czy masz jeszcze przyjsc?2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Agnieszka0812 wrote:Mam takie zboczenie, że strasznie lubię mundurowych właśnie w tv pokazują jak śpiewają "my pierwsza brygada " uwielbiam ❤
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
ilonia1984 wrote:A ja mam dzis okropny dzien chodze wkurwiona od rana i rycze jak jebnieta,bardzo mi dzis zle hormony daja mi niezle popalic,masakra jakas
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualnyilonia1984 wrote:A ja mam dzis okropny dzien chodze wkurwiona od rana i rycze jak jebnieta,bardzo mi dzis zle hormony daja mi niezle popalic,masakra jakas
Dzisiaj miałam ciocię do malowania na wesele, teraz wszyscy do mnie walą bo rok temu skonczylam kurs wizażu jestem zadowolona ze swojego dzieła mąż pojechał do swoich rodziców i jak nigdy mi to nie przeszkadzało to dzisiaj mi smutno bez niegokehlana_miyu, Justine M lubią tę wiadomość
-
ilonia1984 wrote:A ja mam dzis okropny dzien chodze wkurwiona od rana i rycze jak jebnieta,bardzo mi dzis zle hormony daja mi niezle popalic,masakra jakas
Ilonia, wygląda przynajmniej na to, że ciąża daje o sobie znać Jedyny pozytyw jaki znajdowałam w tych wczesnych nastrojach.
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
nick nieaktualny
-
ja mam wyrzuty ze sie tak denerwuje i rycze,ze cos malcowi szkodze...ale nie potrafie opanowac zlosci i lez,no nie umiem chodz bym sie starala,jeszcze sie z chlopem poklucilam,wkurwia mnie dzis od rana,nie mam sie na kim rozladowac to niestety pada na niego
Justine M lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyilonia1984 wrote:ja mam wyrzuty ze sie tak denerwuje i rycze,ze cos malcowi szkodze...ale nie potrafie opanowac zlosci i lez,no nie umiem chodz bym sie starala,jeszcze sie z chlopem poklucilam,wkurwia mnie dzis od rana,nie mam sie na kim rozladowac to niestety pada na niego
Renia7910, ilonia1984, Wiaterek, Agnieszka0812, Justine M lubią tę wiadomość
-
Masz racjie jak zawsze zreszta,juz mi przeszlo moj A zabeal mnie na odpust i jupil...brabzoletke z koralikow hehe nadciaga burza u nas...ale sie ciesze
Renia7910, Wiaterek, Agnieszka0812, kehlana_miyu, Justine M lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualny