Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
kehlana_miyu wrote:Tak czytam o tym niepokalanku i myślę, że jeżeli nie uda mi się w tym cyklu to może od przyszłego też zacznę brać. W te ostatnie dwa cykle praktycznie nie widziałam u siebie porządnego płodnego śluzu
kehlana_miyu lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
No właśnie też mam dylemat czy coś brać czy nie, wcześniej nie brałam i udawało się od razu ale teraz cykl mi zwariował i sama nie wiem, czego się spodziewać. Dzięki za radę a propos wiesiołka! :*
s1985, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Ledwie na oczy widzę, nie wyspana jestem, śniło mi się że słyszę bicie serca przez ktg, ale nie mojego dziecka. Chodziłam i szukałam, tak jakby nasłuchując gdzie może być, obudziłam się w nocy i przez chwilę jeszcze nadal słyszałam w uszach to bicie serduszka...Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Cześć dziewczynki udało mi się wkońcu Was nadrobić. Sorki, że tak długo nie pisałam ale ostatnio młyn miałam w pracy, w domu. Ciągle albo działka albo odwiedziny u rodziny. Dzisiaj z rana troszkę spokojniej to mam czas pisać. Jutro wraca koleżanka do pracy to już bardzo dużo czasu będę miała na pisanie - obiecuje zwiększyć swoją aktywność ehhehe
Ilonka twój nastrój to ewidentnie ciążowy - płaczliwość, nerwowość ale jescze troszkę i powinno Ci to minąć. Ja obie ciążę miałam "spokojne" tzn bez wymiotów, humorów, smaków, zachcianek nic, nawet nie czułam że w ciąży jestem. Ale jeśli teraz kiedykolwiek zajdę to chciałabym mieć takie objawy jak Ty bo one świadczą że przynajmniej jesteś w ciąży i ciąża się dobrze rozwija
Aguś ten sen może być proroczy. To taka tęsknota za robaczkiem
Justyś ja bardzo lubię kiedy piszesz na forum i nie wyobrażam sobie, żeby Ciebie tutaj nie było
Jesteście wszystkie dla mnie jak siostry (której nigdy nie miałam), jak przyjaciółki, które bardzo dobrze czują to co ja czuję.
Ja jestem uzależniona od tego forum ale cieszę się z tego powodu, bo po odejściu Wiktorii tylko to forum pozwoliło mi stanąć na nogi, sama na pewno bym sobie nie poradziła. Wypowiedzi innych osób, które straciły robaczki dały mi siłę, żeby walczyć
Ja w piątek byłam kolejny raz u lekarza, dał mi jakieś tabletki żeby ten kaszel przeszedł, niby już jest ok, oskrzela i płuca czyste ale czasem jeszcze zakaszle.
Dzisiaj mam humor do dupy, jakoś zły nastrój mnie ogarnia, wczoraj wieczorem mój R mnie wkurw... i szczeliłam fochem. Czasem się zastanawiam czy on chce mieć dziecko czy nie. A szkoda gadać
Mój wykres daremny temp robi co chce. Testy ovu nic nie pokazują. Dzisiaj 16dc a tu dupa. Wczoraj miałam dość sporo śluzu, dzisiaj z rana na razie nic. Powoli zaczynają mnie pobolewać piersi i jajniki, ale to tak delikatnie. Zobaczymy czy ovu wogóle zagości i czy wykorzystamy jej wizytę
Pogoda u Nas fajna, bo wkońcu się zrobiło chłodniej i popadało, także można spokojnie z domu wychodzić
Pucek trzymam kciuki za betę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2015, 07:52
Renia7910, s1985, Wiaterek, Agnieszka0812, kehlana_miyu, Justine M lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
nick nieaktualnySpróbuj testy dzisiaj też robić bo możliwe że owu jest właśnie dzisiaj. Albo nie testuj tylko działaj ten spadek tempki wczoraj może świadczyć o owulacji ale potwierdzenie będziesz miała na wykresie za 2 dni.
Ja też źle spałam, ciągle się wybudzałam, wszystko mnie boli. Łóżko u rodziców niewygodne no i gardło nadal boli, teraz razem z uchem. Jutro wracam do siebie to lekarza odwiedzę bo to już 4dni i nie przechodzi -
Agnieszka0812 wrote:Ledwie na oczy widzę, nie wyspana jestem, śniło mi się że słyszę bicie serca przez ktg, ale nie mojego dziecka. Chodziłam i szukałam, tak jakby nasłuchując gdzie może być, obudziłam się w nocy i przez chwilę jeszcze nadal słyszałam w uszach to bicie serduszka...
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
juz lepiej,czyi owulacja dzisiaj jutro , ale czuałam ze testy owulacujjne robic powinno sie popołudniu bo wtedy stezenie lh wzrasta ;]2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Renia7910 wrote:Spróbuj testy dzisiaj też robić bo możliwe że owu jest właśnie dzisiaj. Albo nie testuj tylko działaj ten spadek tempki wczoraj może świadczyć o owulacji ale potwierdzenie będziesz miała na wykresie za 2 dni.
Ja też źle spałam, ciągle się wybudzałam, wszystko mnie boli. Łóżko u rodziców niewygodne no i gardło nadal boli, teraz razem z uchem. Jutro wracam do siebie to lekarza odwiedzę bo to już 4dni i nie przechodziRenia7910 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
pucek wrote:A ja dzisiaj znowu zrobiłam test i mimo że wyszedł + to ta kreska jest taka blada że prawie jej nie ma... To źle?
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Agnieszka0812 wrote:Renia mnie dzisiaj też polamalo, bo właśnie wersalka rodziców średnio wygodna, pół nocy spalam sama <foch > drugie pół z młodszym, bo wdrapał się do mnie.Renia mnie gardło bolało długo, potem ucho i dostałam antybiotyk i na wszelki wypadek gdyby nie przechodziło to skierowanie do laryngologa. Dostałam jeszcze lek przez przeciwzapalny /przeciwbólowy który powoduje czasową bezpłodność, wzięłam 2 potem przeczytałam ulotkę i już go nie brałam, dłużej po prostu trwało leczenie...
Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
s1985 wrote:pucuś pokaż ja lubie oglądać testy swoje co całymi dniami oglądałąm ;p
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy...