Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
pucus nie chcem ciebie martwic ale ja teraz tak miałąm że mi kreska nie ciemniała może u ciebie to jeszcze ściemnieje, idziesz jutro na bete?2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
pucek wrote:Chciałabym ale sie boje... Dzisiaj robiłam z porannego moczu... Na betę chyba pojde w środę...
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualnys1985 wrote:majóweczka a u ciebie jak było zz biochemiczna? któraś jeszcze miała biochemiczną?
kehlana_miyu a u ciebie jak było? -
nick nieaktualny
-
Dzien dobry dzis witam sie juz w normalnym humorku,czyli dobrym,mialam wczoraj zly dzien,strasznie zly,powiem tak pucus w tej ciazy pierwsza mialam widoczna a po 3 dniach byla gruba jak ta druga ale w tamtej mojej ciazy wychodzil cien cienia przez tydzien dopiero po tygodniu wyszla blada normalna kreska,tak ze to zalezy od stezenia hormony jaki masz i to nie jest oznaka,ze cos nie gra...jutro idz normalnie na bete nie ma co sie bac i po 48 godzinach ja powtorzysz i bedziesz przynajmiej spokojniejsza,wszystko jest dobrze nie martw sie na zapas
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2015, 10:37
Justine M lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualny
-
Ja jak byłam w ciąży z młodszym to miałam długo blade, dopiero tydzień czy dwa po terminie @ miałam widoczne dwie i ten test zostawiłam na pamiątkę, bo wcześniejsze nie nadawały się
ilonia1984, Justine M lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
Majówka90 wrote:Dzien wczesniej robiłam test 25 i kreska wyszla wiec beta poleciała na łeb praktycznie przez jedną dobę tylko.2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mam te wydruki usg i nic z tych danych nie rozumiem chyba tylko co rozumiem to, to że endometrium podane jest w cm i jest ok, a ovu jest coś napisane, zamierzone kreskami "na krzyż " ale rozmiaru nie widzę
s1985 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Wtedy robiłam 25 a dzis 10, ale to chyba nie ma znaczenia jesli chodzi o kolor kreski co...? Czemu niektóre kobiety po prosty bez stresu zachodzą w xiaze i raz dwa rodzą zdrowe dziexi a my musimy sie tak martwic i glowic... Juz teraz wydaje mi się ze nic z tego nie bedzie
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
pucek wrote:Wtedy robiłam 25 a dzis 10, ale to chyba nie ma znaczenia jesli chodzi o kolor kreski co...? Czemu niektóre kobiety po prosty bez stresu zachodzą w xiaze i raz dwa rodzą zdrowe dziexi a my musimy sie tak martwic i glowic... Juz teraz wydaje mi się ze nic z tego nie bedzie2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
pucek wrote:Wtedy robiłam 25 a dzis 10, ale to chyba nie ma znaczenia jesli chodzi o kolor kreski co...? Czemu niektóre kobiety po prosty bez stresu zachodzą w xiaze i raz dwa rodzą zdrowe dziexi a my musimy sie tak martwic i glowic... Juz teraz wydaje mi się ze nic z tego nie bedzie
Renia7910 lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnys1985 wrote:no to tak jak ja, czyli wczesniej nie robiłąś bety tylko testy i bete poźniej i wyszła juz tylko 2,9?