Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
paznokietek wrote:Ja przy moim mierzyła o 6 rano zawsze nie wstawał am z łóżka, tylko termometr pod kolderke i gotowe2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Meldunek ze żyję, tel połamal mi się ;( jutro od rana będę nadrabiać na kompie
Wiaterek, pucek, s1985, Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
Justine, współczuję telefonu
Pucek, Twój wykres jest jak najbardziej prawidłowy. Po prostu przy mierzeniu pod pachą łatwiej o błędy, bo temperatura skóry jest podatna na wahania temperatury otoczenia (czy jest upał czy zimno, czy jesteś pod kocem czy pod kołdrą, w co jesteś ubrana itd.). Te różnice nie są zazwyczaj duże, ale przy tych naszych wykresach czasami bardzo drobne są ważne. Skoro obserwacje z wykresu pokrywają Ci się z innymi co do terminu owulki, to tym razem prawdopodobnie nie ma znaczenia gdzie mierzyłaś Mam nadzieję, że z tą ciążą wszystko będzie dobrze aż do szczęśliwych narodzin i nie będziesz się musiała przejmować miejscem mierzenia temperatury przez dłuuuuugi czasJustine M lubi tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Mi owufriend na razie wyznaczył owulację na 15dc, w co nie wierzę absolutnie. Aplikacja w telefonie czeka na 5 wyższych temperatur pod rząd, ale też czuję, że wyznaczy późniejszy dzień. Ech, stresuję się czy trafiliśmy z przytulaniem...
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Justine M wrote:Meldunek ze żyję, tel połamal mi się ;( jutro od rana będę nadrabiać na kompie
Agnieszka0812, Renia7910, Justine M lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
kehlana_miyu wrote:Mi owufriend na razie wyznaczył owulację na 15dc, w co nie wierzę absolutnie. Aplikacja w telefonie czeka na 5 wyższych temperatur pod rząd, ale też czuję, że wyznaczy późniejszy dzień. Ech, stresuję się czy trafiliśmy z przytulaniem...2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Dzisiaj delikatny spadek tempki, za to test tej samej firmy co wczoraj dużo bardziej wyraźly - tak, że nie musiałam sięzastanawiać, czy to druga kreska czy nie potem wyślę fotkę
Dzisiaj mam termin @... Ciekawa jestem co się wydarzy... Wczoraj ze stresu wypłakałam się trochę mojemu M.. Okazało się że on to nawet rozumieAgnieszka0812, Renia7910, lunadelrospo, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
s1985 wrote:Wszystko jest dobrze, chyba zostanę na tym wątku jedyna niezaciazona ;(
Renia7910, Justine M lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
kehlana_miyu wrote:Mi owufriend na razie wyznaczył owulację na 15dc, w co nie wierzę absolutnie. Aplikacja w telefonie czeka na 5 wyższych temperatur pod rząd, ale też czuję, że wyznaczy późniejszy dzień. Ech, stresuję się czy trafiliśmy z przytulaniem...
eeeeej! Tyle macie tam serduszek że ciężko by było nie trafić ))) Trzymam kciuki !!Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
kehlana_miyu wrote:Justine, współczuję telefonu
Pucek, Twój wykres jest jak najbardziej prawidłowy. Po prostu przy mierzeniu pod pachą łatwiej o błędy, bo temperatura skóry jest podatna na wahania temperatury otoczenia (czy jest upał czy zimno, czy jesteś pod kocem czy pod kołdrą, w co jesteś ubrana itd.). Te różnice nie są zazwyczaj duże, ale przy tych naszych wykresach czasami bardzo drobne są ważne. Skoro obserwacje z wykresu pokrywają Ci się z innymi co do terminu owulki, to tym razem prawdopodobnie nie ma znaczenia gdzie mierzyłaś Mam nadzieję, że z tą ciążą wszystko będzie dobrze aż do szczęśliwych narodzin i nie będziesz się musiała przejmować miejscem mierzenia temperatury przez dłuuuuugi czas
Jak zaczynałam mierzyć to myślałam że to po prostu obojętne, ważne że w jednym miejscu... Ale też mam nadzieję że już długo nie będę mierzyć.. NA razie jednak nie przestaję bo ciągle mi się wydaje że zacznie spadać
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
s1985 wrote:Wszystko jest dobrze, chyba zostanę na tym wątku jedyna niezaciazona ;(
Na pewno zaciążysz jak tylko Wam się z mężem uda zgrać czasowo! Nie ma innej opcji !Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Agnieszka0812 wrote:Sylwia nie pie#?@ dobra? Chłop przyjedzie albo Ty pojedziesz... Wszystko idzie w dobrym kierunku pisałaś o testach ovu, mnie jeszcze zostały z tamtego mca, z temperatura na bank będę miała w cały świat, bo miałam mierzyć 5:20 tak jak chłop wstaje i co? Dzisiaj 4:30 obudziłam się na siku i mierzylam więc na bank co dzień będę miała o innej godzinie... Ja mam chłopa na miejscu a gwarancji zaciazenia nie mam dziś mi się śniło, że moja siostra była w ciąży, a ja zrobiłam test ciążowy 4 dni przed @ i wyszła druga blada i tak się cieszylam, że tego samego dnia będziemy rodziły takie sny...
pucek lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
pucek wrote:eeeeej! Tyle macie tam serduszek że ciężko by było nie trafić ))) Trzymam kciuki !!
s1985, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:Sylwia nie pie#?@ dobra? Chłop przyjedzie albo Ty pojedziesz... Wszystko idzie w dobrym kierunku pisałaś o testach ovu, mnie jeszcze zostały z tamtego mca, z temperatura na bank będę miała w cały świat, bo miałam mierzyć 5:20 tak jak chłop wstaje i co? Dzisiaj 4:30 obudziłam się na siku i mierzylam więc na bank co dzień będę miała o innej godzinie... Ja mam chłopa na miejscu a gwarancji zaciazenia nie mam dziś mi się śniło, że moja siostra była w ciąży, a ja zrobiłam test ciążowy 4 dni przed @ i wyszła druga blada i tak się cieszylam, że tego samego dnia będziemy rodziły takie sny...
Mi się ostatnio śniło że byłam u gina i po badaniu narysował i mapę mojego układu rozrodczego kredkami bambinos1985, Wiaterek, Renia7910, Agnieszka0812, Justine M lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
pucek wrote:Na pewno zaciążysz jak tylko Wam się z mężem uda zgrać czasowo! Nie ma innej opcji !
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
s1985 wrote:No ja juz ich nie mam i teraz czy kupować bo miałam nie robić
Kupuj! Zawsze to jakaś pomoc w ustaleniu owu A potem się bedziesz zastanawiala czy trafiliscie i czy w ogole byla...Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
pucek wrote:Mi się ostatnio śniło że byłam u gina i po badaniu narysował i mapę mojego układu rozrodczego kredkami bambino
pucek, Renia7910, Agnieszka0812, Justine M lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18