Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
pucek wrote:No ale pisałaś że on wyjeżdza
pucek, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
pucek wrote:Kurde troche mnie boli jak na @ ale w tamtej ciazy tez tak mialam w dniu @, ze biegaamco 30 min do łazienki sprawdzać
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
pucek wrote:Kupuj! Zawsze to jakaś pomoc w ustaleniu owu A potem się bedziesz zastanawiala czy trafiliscie i czy w ogole byla...
Agnieszka0812, Justine M lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3e2052c8884c.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6c8b04587a7f.jpg
mój synuś i moja kotka wczoraj padli o jednej godzinie jedno na stole a drugie w moim wyrkuWiaterek, Renia7910, Agnieszka0812, Justine M, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
s1985 wrote:no tak wyjechał już 4 tygodnie temu , był na moja owulację w lipcu i teraz wstrzeli się na owulację we wrzesniu te jego przyjazdy to nie od tak ;]
No to tym bardziej!!Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
pucek wrote:No w porównaniu do wczorajszej to dużo bardziej wyraźna )
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
łokej zamówiłam 50 owulacyjnych 5 ciążowych paskowych i 5 ciążowych płytkowych, chyba starczy?
monilia84, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
a nie wróć zamówiłam 15 kasetowych ciążowych ;]
znowu będę miała wystawkę na szafceWiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 07:44
Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
pucek wrote:No przynajmniej będziesz dobrze przygotowana
Wiaterek, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
pucek wrote:Az tyle to nie będzie Ci potrzebne :*
Wiaterek, pucek, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Hej dziewczynki Obudziłam się dziś na siku o prawie 3 i już nie mogłam zasnąć, wiec temperaturka dzisiaj nie bardzo miarodajna bo mierzona o 6 poza tym jakoś mnie mdli, brzuch też w nocy bolał jak na @. No i teraz nie wiem czy to @ się zbliża czy jednak coś z tego będzie, bo w pierwszej ciąży mnie bolał brzuch na kilka dni przed spodziewaną @. Poczekam do środy i jak @ nie będzie to zatestuję.
Pojechałam rano na te wymazy i okazało sie, ze u ginekologa muszę to zrobić więc po prostu masakra, dziś na 17.20 znów trzeba będzie pojechać.
Pucuś super, że kreska mocniejsza, bardzo się cieszę Sysia Ty się nic nie martw, zaciążysz bardzo szybko, a Twoja wyprawka na pewno się przyda :*
Kehlana szczerze Ci powiem, ze nie wiem czy mój wykres jest ok, czy nie bo robię to pierwszy raz
Aga ja temperaturę mierzę w ustach po lewej stronie pod językiem zawsze.
Justryś przyko mi z powodu telefonu, niechcący dałam lubię. Melduj się nadalpucek, s1985, Renia7910, Agnieszka0812, Justine M lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:Hej dziewczynki Obudziłam się dziś na siku o prawie 3 i już nie mogłam zasnąć, wiec temperaturka dzisiaj nie bardzo miarodajna bo mierzona o 6 poza tym jakoś mnie mdli, brzuch też w nocy bolał jak na @. No i teraz nie wiem czy to @ się zbliża czy jednak coś z tego będzie, bo w pierwszej ciąży mnie bolał brzuch na kilka dni przed spodziewaną @. Poczekam do środy i jak @ nie będzie to zatestuję.
Pojechałam rano na te wymazy i okazało sie, ze u ginekologa muszę to zrobić więc po prostu masakra, dziś na 17.20 znów trzeba będzie pojechać.
Pucuś super, że kreska mocniejsza, bardzo się cieszę Sysia Ty się nic nie martw, zaciążysz bardzo szybko, a Twoja wyprawka na pewno się przyda :*
Kehlana szczerze Ci powiem, ze nie wiem czy mój wykres jest ok, czy nie bo robię to pierwszy raz
Aga ja temperaturę mierzę w ustach po lewej stronie pod językiem zawsze.
Justryś przyko mi z powodu telefonu, niechcący dałam lubię. Melduj się nadal
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
pucek wrote:Eeee... Chyba mnie cos ominelo... Jakie wymazy?
Lekarz mi zlecił, zeby sprawdzić czy jakiegoś dziadostwa nie mam, no i mi tak to scodzi oczywiście bo nie można serduszkować przez 48j :]pucek lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Czesc dziewczynki,ja cos nie w sosie laze ostatnio,wiec nawet do pisania nie mam checi,dzis w nicy bardzi mocno kul mnie jajnik,ten na ktorym mam torbiela,myslalam,ze padne z bolu i czulam sie jak bym miala goraczke co mnie kurewsko martwi,do tego po ogladnieciu strasznego filmu mialam koszmary Pucus widzisz testy juz beda wychodzic coraz lepsze potrzebny jest czas,dziewczynki testujace niebawem trzymam kciuki,ja jestem przerazona i nie chce wam tu marudzic jak zle sie czje i jak zle mam myslicykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
pucek wrote:Eeee... Chyba mnie cos ominelo... Jakie wymazy?
Sylwuś, uwielbiam takie zdjęcia jak Twojego synusia śpiącego Super
W dzień wulkan energii, ale jak zaśnie to takie słodkie niewiniątkaFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:no ja też czytam wymazy i zastanawiam się o co kaman?
Sylwuś, uwielbiam takie zdjęcia jak Twojego synusia śpiącego Super
W dzień wulkan energii, ale jak zaśnie to takie słodkie niewiniątkaAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Pucuś,dzisiaj trudny dzień dla Ciebje,ale j z tym dasz sobie radę. Ściskam!
Sysia, jeszcze mnie i Roxe czeka dluzsze czekanie więc nie marudz zestaw bojowy już masz
Justine, co Ty z tym telefonem robilaś
Swoją drogą to chyba tylko mnie się śni że kogoś zakopuje,uciekam przed wojskiem i inne takie ?
Wiaterek, pucek, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość