Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
pucek wrote:Może to nie sen, może Ty lunatykujesz !
lunadelrospo, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
ilonia1984 wrote:A ja mam mieszane uczucia,chciala bym juz miec ja z glowy i wiedziec,ze wszystko gra,psycha mi siada normalnie,zawsze uwazalam sie za osobe ktora radzi sobie z takimi rzeczami,to mnie przewyzsza,chciala bym juz poprostu zobaczyc serduszko i zeby zeszlo ze mnie cisnienie,bo coraz gorzej ze mna
Hej musisz być dobrej myśli... W środę na pewno zobaczysz serduszko maleństwa i Twoje dolegliwości mogą mieć związek z tą torbielą albo po prostu tak odczuwasz rozciągającą się macicę, nie iwem sama... Do środy dwa dni, jak się nic nie bedzie działo to przeczekaj, więcej zobaczysz
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
s1985 wrote:tylko ty masz te paskowe?
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Pucek, Sysia, łohohoho, bardzo zabawne
Naprawdę kiedyś się zastanawialam czy wszystko ze mną jest w porządku .
Ale wyjasnienia są dwa, pierwsze to sugerowana przez lekarzy narkolepsja,w bardzo łagodnym przebiegu. Druga,to po prostu fascynacja przedmiotem na studiach i takie mroczne zainteresowaniaAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
pucek wrote:Ja kupuję tylko te paskowe bo wychodze z założenia że jak ma wyjść to i na najtańszym wyjdzie ;p Po co mam kupic jeden test za dyche jak moge za te cene kupić dwa2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
lunadelrospo wrote:Pucek, Sysia, łohohoho, bardzo zabawne
Naprawdę kiedyś się zastanawialam czy wszystko ze mną jest w porządku .
Ale wyjasnienia są dwa, pierwsze to sugerowana przez lekarzy narkolepsja,w bardzo łagodnym przebiegu. Druga,to po prostu fascynacja przedmiotem na studiach i takie mroczne zainteresowaniaJustine M lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Wiem dziewczyny,zdaje sobie sprawe,dlatego nie chce wam zrzedzic i juz nie bede,do srody musze jakos wytrwac,ja poprostu bardzo sie boje teraz tez mam tak,ze czuje od srodka jak bym miala goraczke a jest jak zawsze 37 wiec to moze takie odczucie przez hormony i wiecie co jade na zakupy,jakies ciszki sobie kupic jesienne na ciaze,moze mi sie humor choc troszke poprawi
Agnieszka0812, Justine M, Renia7910 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a3784bf8f67b.jpg
mój piesio opala się na balkonie ;]Agnieszka0812, Justine M, monilia84, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
s1985 wrote:jasne że używki za inne sie nie wypłaće ;p
http://allegro.pl/canon-60d-dodatki-od-1zl-i5602520941.html a ten ?
i http://allegro.pl/canon-eos-450d-obiektyw-18-55-obiektyw-55-250-i5599938070.html bo to z mojej miejscowosci i moge sprawdzic
ten 60d super maszyna ALE to aukcja bez obiektywu samo body i pelno niepotrzebnych gadzetów, jak grip (baterio uchwyt) kompletnie niepotrzebne Ci
450d mialam 350d lata temu, ze 3 lata temu sprzedalam go. Obiektyw standartowy i telephoto, zestaw i cena lepsze, ale jednak 450 to juz troche staroć, wolałabym poczekać i te 200zł dołożyćWiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 09:13
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
Justine M wrote:ten 60d super maszyna ALE to aukcja bez obiektywu samo body i pelno niepotrzebnych gadzetów, jak grip (baterio uchwyt) kompletnie niepotrzebne Ci
450d mialam 350d lata temu, ze 3 lata temu sprzedalam go. Obiektyw standartowy i telephoto, zestaw i cena lepsze, ale jednak 450 to juz troche staroć, wolałabym poczekać i te 200zł dołożyćAgnieszka0812, Justine M lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Justine M wrote:ten 60d super maszyna ALE to aukcja bez obiektywu samo body i pelno niepotrzebnych gadzetów, jak grip (baterio uchwyt) kompletnie niepotrzebne Ci
450d mialam 350d lata temu, ze 3 lata temu sprzedalam go. Obiektyw standartowy i telephoto, zestaw i cena lepsze, ale jednak 450 to juz troche staroć, wolałabym poczekać i te 200zł dołożyć2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
pucek wrote:Mysle ze dobry wynik mnie wcale nie uspokoi... Wy tez mialyscie wrażenie w drugiej ciąży ze obojętnie co byście robily to ja stracicie?
Wręcz przeciwnie, jestem pewna że teraz wszystko będzie dobrze, najgorsze już mnie spotkało i drugi raz nie spotka. Nie ma szans. Nie biorę takiej opcji nawet pod uwagę. Chciałabym Was zarazić trochę moim nastawieniemAgnieszka0812, pucek, Wiaterek, ilonia1984, Renia7910 lubią tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
lunadelrospo wrote:Tak się składa, że ja też mam na imię Justyna
Nie znalazłam nigdy w senniku doslownej interpretacji zakopywania człowiekaJustine M, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Justine M wrote:Wręcz przeciwnie, jestem pewna że teraz wszystko będzie dobrze, najgorsze już mnie spotkało i drugi raz nie spotka. Nie ma szans. Nie biorę takiej opcji nawet pod uwagę. Chciałabym Was zarazić trochę moim nastawieniem
Justine M, Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
s1985 wrote:http://allegro.pl/canon-eos-450d-obiektyw-18-55-obiektyw-55-250-i5599938070.html
myslisz że tego nie opłaca się kupić?
no wolałabym coś ciut nowszego, np 600d
no i nie wiem czy telephoto zoom jest Ci potrzebny, chyba że lubisz zdjęcia przyrody ptaków gdzieś tam daleko. Ja mam, bardzo rzadko używam. Lepiej jakiś szerokokątny do krajobrazów albo jasną 50tke do portretów pięknych.
Z reszta na start sam standartowy wystarczy, z czasem obiektyw dokupić można.
No ale oczywiście jak uważaszAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
dziewczynki skonczyło mi się mleko na kawusie a z racji że mąż daleko wypadło na to że to ja muszę iść do sklepu ;p a jeszcze synus zażyczył sobie babeczki na śniadanie, i jak mu odmówić ;]
Agnieszka0812, Justine M lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18