Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
Justine M wrote:no wolałabym coś ciut nowszego, np 600d
no i nie wiem czy telephoto zoom jest Ci potrzebny, chyba że lubisz zdjęcia przyrody ptaków gdzieś tam daleko. Ja mam, bardzo rzadko używam. Lepiej jakiś szerokokątny do krajobrazów albo jasną 50tke do portretów pięknych.
Z reszta na start sam standartowy wystarczy, z czasem obiektyw dokupić można.
No ale oczywiście jak uważasz2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
http://allegro.pl/listing/listing.php?order=d&string=600d&search_scope=category-110667&bmatch=engagement-v6-promo-sm-sqm-dyn-v2-ele-1-3-0807
który z tych byś wybrała
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Ilonia, wszystko jest w głowie...
"Przychodzi facet do lekarza i mówi *Panie doktorze ciągle myślę o seksie*
Lekarz na to *wszystko jest w głowie* no właśnie Panie doktorze,a ja chciałbym żeby zeszło niżej"Justine M, Wiaterek, ilonia1984, s1985, Renia7910 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
s1985 wrote:ja to lubie robić zdjęcia wszelkiego robactwa ;]
no to do robactwa potrzebujesz macro a nie telephotoPoronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
http://allegro.pl/canon-600d-igla-lexar-sdhc-16gb-6000-klatek-i5599853751.html
ten z wgranym magic lantern - mi mąż zrootował aparat i wgrał to, latwo nie jest. On jest mózgiem informatycznym takze mu sie udało.
Ten program pozwala robić cuda
możesz na youtube sobie pooglądać magic lantern canon.
tylko again, samo body bez obiektywu
droga ta Polska ;(Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 09:40
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
Wiaterek wrote:Pójdę dziś do tego kaufa i kupię ze 3 testy Ja lubię płytkowe, te paskowe mnie wkurzają
Wiaterek lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
http://allegro.pl/canon-eos-550d-i5603914079.html
może 550d zeby ciut taniej byloPoronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
tu ma ktoś ladny zadbany zestaw
http://allegro.pl/canon-550d-obiektyw-ef-s-18-55-is-ii-i5607515225.htmlWiaterek lubi tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
Justine M wrote:http://allegro.pl/canon-600d-igla-lexar-sdhc-16gb-6000-klatek-i5599853751.html
ten z wgranym magic lantern - mi mąż zrootował aparat i wgrał to, latwo nie jest. On jest mózgiem informatycznym takze mu sie udało.
Ten program pozwala robić cuda
możesz na youtube sobie pooglądać magic lantern canon.
tylko again, samo body bez obiektywu
droga ta Polska ;(2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Justine M wrote:tu ma ktoś ladny zadbany zestaw
http://allegro.pl/canon-550d-obiektyw-ef-s-18-55-is-ii-i5607515225.html2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
wiem wiem, ciężko coś wybrać, ja bym spokojnie oglądała i porównywała
co nagle to po diable jak to mówią.
Jeśli 600d takie drogaśne to 550d poluj. Patrz na zestawy bez badziewi typu grip bo zaplacisz za cos czego nie potrzebujesz. Obiektyw też ten standartowy jest dobry, ma image stabiliser wbudowany, jest w miare dobry do wszystkiego.
Z czasem obiektywy sobie dokupisz osobno, zależnie od tego co lubisz jak minki robaków to macro, jak krajobrazy to szeroką 16mm lub 24mm, jak dzikie ptactwo na szczytach gdzieś albo sasiada 3 bloki dalej telephooto zoomAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
a gdzie Twój mąż pracuje?
w Anglii jest dużo taniej niż w PL, może opłacałoby się żeby mąż kupił za granicą?Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
Pucek - nna pewno wszystko dobrze, troche sie bałam przez chwile ze moze faktycznie biochemiczna czy cos, ale potem pokazałaś że krozystasz rtylko z tych tanich pasków.
Od razu odetchnęłam. To badziewie jest, owszem tanie i w miare coś pokazuje ALE, miałam ich mnóstwo, jeszcze koleżanki starające się korzystały i wiem że nie ma co na nie patrzeć. Mogą być czasem z jednej paczki a co 3 jest do d....
Też już myślałyśmy że zwariujemy, kupiłyśmy 25tki i lepiej wychodziły, krechy lepsze niż te niby 10tki.
Też mi lepiej wychodziło z popołudniowego niż z porannego. To też nie jest reguła, ilość hormonu, zageszczenie zalezy od plynow i innych czynnikow. Wcale po nocy nie musi byc najlepsze.
Dlatego w ogóle bym sie nie martwiła wynikami tych pasków tanich. Nic a nic właśnie tak gówno pokjazują. Czasem dwa zamocz w jednym moczu i 2 rzeczy pokażą. A czasem tez zalezy od sprzedawcy, jeden ma lepsze inne gorsze a wygladaja tak samo.
Wpisalam Cie na liste, nie wiem na jaka date, tak mi sie wkleilo mam nadzieje ze tak może być.
Obyś zapoczątkowała dobrą passe w sierpniu!Agnieszka0812, Renia7910, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
Justine M wrote:a gdzie Twój mąż pracuje?
w Anglii jest dużo taniej niż w PL, może opłacałoby się żeby mąż kupił za granicą?2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualnys1985 wrote:Majóweczko powiedz mi jaki ty miałaś odstęp czasu miedzy poronieniem , biochemiczną a obecną ciążą?
Agnieszka0812, Renia7910, pucek lubią tę wiadomość
-
a telefon dziewuchy, wyje!
Pękł mi w kieszeni na dupie, cały ekran w puzzle, nie działa bo wiadomo dotykowy ekran się roztrzaskal wiec dupa i kamieni kupa. Mam jakiś stary gdzie wejsc na net pol biedy ale napisac cos, no way ;(
Czekamy na nowy ekran mąż będzie wymieniał, trzymajcie kciuki.
Dziś pilnuje dzieci brata, 2 chłopaków.
ZNajomi w soboote byli an grilu maja 2 szatanków. pytali co bym chciała ja mówie ze tylko nie chlopaka a oni do mnie 'nie martw sie nie wszyscy chlopcy sa tacy jak nasi'
hahhaha
brata chlopaki o niebo lepsi ale wciąż mnie nie przekonuje to
wole dziewczynke, no pogodze sie z chlopakiem ale po cichu licze ze tyle mdłości i dolegliwości to na dziewuches1985, Wiaterek, Agnieszka0812, Renia7910, ilonia1984 lubią tę wiadomość
-
Majówka90 wrote:Ja 9 maja poronilam biochemicznie, odczekalam caly cykl i 11 czerwca zaczęła mi się @ od której liczona jest ciaza2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18