Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiaterek wrote:Justyś boję się że nie wyjdzie dlatego zwlekam Pójdę dziś kupić te teściory to może zatestuje. Myślicie, że jak nie będę pić przez 2 godziny to wyjdzie coś w 12 dniu?
Justine M, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Wiaterek wrote:Justyś boję się że nie wyjdzie dlatego zwlekam Pójdę dziś kupić te teściory to może zatestuje. Myślicie, że jak nie będę pić przez 2 godziny to wyjdzie coś w 12 dniu?
dokladnie nie pij wielkich ilosci naraz, tylko po pare łyków co jakiś czas i wstrzymaj siusiu i dzis jeszcze dwie krechy melduj innej opcji nie widzeAgnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
Wiaterek, w 12dpo jest szansa na pozytywny test, ale jeżeli wyjdzie negatyw to jeszcze nic straconego. Ile zazwyczaj trwa u Ciebie faza lutealna?Justine M, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
kehlana_miyu wrote:Jezu, ale natrzaskałyście od rana! Wróciłam z niemieckiego i 5 stron do nadrobienia
Ovufriend i moja apka w telefonie doszły do porozumienia i oba wyznaczyły owulkę na 17dc, co zdaje się też potwierdzać wynik testów owulacyjnych. Jeżeli tak było, to serduszka wypadają 2 dni przed, 1 dzień przed i 1 dzień po - szansa jest Trzymajcie kciuki za rezultat!!!Justine M, Agnieszka0812, kehlana_miyu, Renia7910 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
dokladnie Wiaterek, podobno dobre testy sa w Kauflandzie, 10tki
jak masz niedaleko to leć, kup od razu dwa
ja mysle ze 12 dni po juz bedzie widac u mnie 10dni po byloWiaterek, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
No ja w tamtej ciazy to w dniu spodziewanej @ dopiero bladzioch :)no ale 25 robiłam, ja to kupię ze 4 te testy jakoś dziś się stresuje, ze nic z tego nie będzie. Ale nie wyspana jestem to moze dlatego.
Kehlana trzymam kciuki mocno zaciśniętekehlana_miyu, Justine M, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Niewyspana? hm no juz fasol dokucza
ja wczoraj mialam 2 drzemki w ciagu dnia, podobno az chrapalam
a w nocy spac nie moglam do 1 i budzilam sie
takie to przygody z fasolem sie miewaAgnieszka0812, Wiaterek lubią tę wiadomość
-
ja w tej ciąży z synem i tej co obumarła to spałam w nocy jak kamień, w dzień ile się dało jak niedźwiedź tylko bym spała, jeść nie musiałam alebym spała
Agnieszka0812, Wiaterek lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
a kiedy masz planową @?2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Ola to fajnego masz męża Mój mnie stopuje "Spokojnie Kasiu, poczekaj jeszcze..."
No o 3 się obudziłam i już nie usnęłam. Brzuch mnie tak zaczyna boleć jak na @ i zaraz przestaje. U mnie to dobry znak. To chyba zatestuje jednak, zobaczymykehlana_miyu, Renia7910, Olcia O-O, Agnieszka0812, pucek, Justine M lubią tę wiadomość
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:Ola to fajnego masz męża Mój mnie stopuje "Spokojnie Kasiu, poczekaj jeszcze..."
No o 3 się obudziłam i już nie usnęłam. Brzuch mnie tak zaczyna boleć jak na @ i zaraz przestaje. U mnie to dobry znak. To chyba zatestuje jednak, zobaczymy2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Olcia, 11dpo to może być jeszcze wcześnie. Czasami testy wychodzą już w 10dpo, ale to zależy od momentu zagnieżdżenia i tego jak szybko beta przyrasta, więc może być sensowne poczekania jeszcze 2-3 dni. Większość osób, które robi testy tak wcześnie po prostu nie wytrzymuje oczekiwania (sama zrobiłam w 10dpo w drugiej ciąży dokładnie z tego powodu)
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ab2971c024e3.jpg
któraś chętna na babeczki ?Renia7910, Agnieszka0812, Justine M lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualny
-
Majówka90 wrote:Ja jestem juz zapisana na USG genetyczne na 3 wrzesnia to będzie 12t0d2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualnys1985 wrote:kochana to już może jakaś płeć się pokaże
s1985, Agnieszka0812, Wiaterek lubią tę wiadomość
-
Olcia O-O wrote:tak myślałam że może być jeszcze za wcześnie ale chyba zrobie jutro rano jeden he zobaczymy a planowana @ mam 20 czyli za trzy dni i to bedzie chyba najwiekszy test czy przyjdzie czy nie
oooo to dzień później niż ja
Faze Lutealną to chyba tak standardowo 14 dniAgnieszka0812, Olcia O-O lubią tę wiadomość
4 Aniołki