Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
ilonia1984 wrote:Czesc dziewczynki,ja cos nie w sosie laze ostatnio,wiec nawet do pisania nie mam checi,dzis w nicy bardzi mocno kul mnie jajnik,ten na ktorym mam torbiela,myslalam,ze padne z bolu i czulam sie jak bym miala goraczke co mnie kurewsko martwi,do tego po ogladnieciu strasznego filmu mialam koszmary Pucus widzisz testy juz beda wychodzic coraz lepsze potrzebny jest czas,dziewczynki testujace niebawem trzymam kciuki,ja jestem przerazona i nie chce wam tu marudzic jak zle sie czje i jak zle mam mysli
Kochana Ilonko, marudź jak źle się czujesz, bo my marudzenia też potrzebujemy. Jeżli martwisz się tą torbielą to do lekarza podejdź, ona Ci sie prawie na 100% w trakcie owulacji zrobiła, bo jakiś tam jeden pęcherzyk nie pękł. I nie masz sie co martwić, koleżanka urodziła synka a miała torbiel.ilonia1984, pucek, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
lunadelrospo wrote:Pucuś,dzisiaj trudny dzień dla Ciebje,ale j z tym dasz sobie radę. Ściskam!
Sysia, jeszcze mnie i Roxe czeka dluzsze czekanie więc nie marudz zestaw bojowy już masz
Justine, co Ty z tym telefonem robilaś
Swoją drogą to chyba tylko mnie się śni że kogoś zakopuje,uciekam przed wojskiem i inne takie ?pucek, Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
lunadelrospo wrote:Dokladnie, torbiel niebpowinien zagrazac. Ale w środę masz kontrolę,tak?
pucek, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Tak mam w srode,na szczescie nie daleko juz,martwie sie tym bolem jajnika i tym uczuciem w nocy jak bym goraczke miala,mam nadzieje,ze poprostu mi bylo goraco,tak mialam w tatej ciazy goraczke i dreszcze dlatego sie martwie wiaterek plytkowe z cauflandu sa najlepsze wisza przy lekach i prezerwatywach, do lekarza nie pojde bo w srode mam wizyte,chyba ze dzis cos bedzie nie tak to moze jutro podejde,ale wilala bym do srody wytrzymac jakos
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 08:44
Wiaterek, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
ilonia1984 wrote:Tak mam w srode,na szczescie nie daleko juz,martwie sie tym bolem jajnika i tym uczuciem w nocy jak bym goraczke miala,mam nadzieje,ze poprostu mi bylo goraco,tak mialam w tatej ciazy goraczke i dreszcze dlatego sie martwie wiaterek plytkowe z cauflandu sa najlepsze wisza przy lekach i prezerwatywach, do lekarza nie pojde bo w srode mam wizyte,chyba ze dzis cos bedzie nie tak to moze jutro podejde,ale wilala bym do srody wytrzymac jakos
z cauflandu jeszcze jeden mi został mam w bareczku schowany ;]Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Ilonia,musisz ocenić, czy to są niepokojące objawy,czy tylko takie subtelne odczucie..jezeli to drugie to moze sprobuj do środy poczekać, teraz kazdy dzień, to zmiana w Malenstwie, więc im później to usg,tym więcej zobaczysz.
Z tym zakopywaniem to ciezka sprawa. Zakopuje nieznajomego mężczyznę na jakiejś zarosnietej polanie,której nie znam. Ten sen się powtarza i za kazdym razem wiem,ze to ja go..no wiecie ( nie chce zbyt brutalnie na forum w końcu zdecydowana wiekszosc to kobiety w ciąży )
I co najgorsze,to budzę się rano z poczuciem,że to prawda.
pucek, Wiaterek, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
A ja mam mieszane uczucia,chciala bym juz miec ja z glowy i wiedziec,ze wszystko gra,psycha mi siada normalnie,zawsze uwazalam sie za osobe ktora radzi sobie z takimi rzeczami,to mnie przewyzsza,chciala bym juz poprostu zobaczyc serduszko i zeby zeszlo ze mnie cisnienie,bo coraz gorzej ze mna
pucek lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bf097c7895a9.jpg
a to mój dzisiejszy teścik dużo bardziej widoczna kreska od wczorajszejAgnieszka0812, Justine M, monilia84, Renia7910, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
lunadelrospo wrote:Pucuś,dzisiaj trudny dzień dla Ciebje,ale j z tym dasz sobie radę. Ściskam!
Sysia, jeszcze mnie i Roxe czeka dluzsze czekanie więc nie marudz zestaw bojowy już masz
Justine, co Ty z tym telefonem robilaś
Swoją drogą to chyba tylko mnie się śni że kogoś zakopuje,uciekam przed wojskiem i inne takie ?
A co do glupich snów, to mi się śniło kiedyś że zjadała mnie poduszka i że musiałam obronić całe miasto przed najazdem kosmitóws1985, Agnieszka0812, Renia7910, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
lunadelrospo wrote:Ilonia,musisz ocenić, czy to są niepokojące objawy,czy tylko takie subtelne odczucie..jezeli to drugie to moze sprobuj do środy poczekać, teraz kazdy dzień, to zmiana w Malenstwie, więc im później to usg,tym więcej zobaczysz.
Z tym zakopywaniem to ciezka sprawa. Zakopuje nieznajomego mężczyznę na jakiejś zarosnietej polanie,której nie znam. Ten sen się powtarza i za kazdym razem wiem,ze to ja go..no wiecie ( nie chce zbyt brutalnie na forum w końcu zdecydowana wiekszosc to kobiety w ciąży )
I co najgorsze,to budzę się rano z poczuciem,że to prawda.Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
pucek wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bf097c7895a9.jpg
a to mój dzisiejszy teścik dużo bardziej widoczna kreska od wczorajszejAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Ilonia,to najprawdopodobniej kwestia psychiki właśnie. Ciagle o tym myślisz, obserwujesz..Majówka pisała ostatnio,że na to nie ma rady,po prostu musisz to przebrnąć. Jeśli poczujesz się lepiej po dzisiejszej wizycie to umów się może, tylko czy jaj zobaczysz serduszko to nie bedziesz sie dalej stresowac?
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
ilonia1984 wrote:Tak mam w srode,na szczescie nie daleko juz,martwie sie tym bolem jajnika i tym uczuciem w nocy jak bym goraczke miala,mam nadzieje,ze poprostu mi bylo goraco,tak mialam w tatej ciazy goraczke i dreszcze dlatego sie martwie wiaterek plytkowe z cauflandu sa najlepsze wisza przy lekach i prezerwatywach, do lekarza nie pojde bo w srode mam wizyte,chyba ze dzis cos bedzie nie tak to moze jutro podejde,ale wilala bym do srody wytrzymac jakos
Ilonka na pewno bedzie wszystko dobrze.. Mierzylas w nocy temperature?
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
lunadelrospo wrote:Ilonia,musisz ocenić, czy to są niepokojące objawy,czy tylko takie subtelne odczucie..jezeli to drugie to moze sprobuj do środy poczekać, teraz kazdy dzień, to zmiana w Malenstwie, więc im później to usg,tym więcej zobaczysz.
I co najgorsze,to budzę się rano z poczuciem,że to prawda.s1985, lunadelrospo, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy...