Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
Majówka90 wrote:Właśnie dziewczyny a propos duphastonu. Ja mam po nim straszny trądzik, u mnie juz 11 tydzień sie zaczął wg belly dzwonilam dzis do gina i kazał mi brać do konca I trymestru ;/ i nie wiem co robic.
Renia7910 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Majówka90 wrote:Właśnie dziewczyny a propos duphastonu. Ja mam po nim straszny trądzik, u mnie juz 11 tydzień sie zaczął wg belly dzwonilam dzis do gina i kazał mi brać do konca I trymestru ;/ i nie wiem co robic.
ważne też nie przerywać brania nagle i do zera, nei wiem ile bierzesz, ale odstawienie powinno się odbywać powoli, zmniejszenie dawki najlepierw, także abyś na własną rękę nie odstawiła z dnia na dzień do zera
no trądzik to nie tragedia, jabym wytrzymała
ja mam takie nudności że funkcjonować się nie da, po supermarkecie z siatką chodzę na wymioty w razie czego...Agnieszka0812, s1985 lubią tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
Majówka90 wrote:Ale nie plamię ani nic się nie dzieje, progesteron 27 (9-33 granica) wiec bardzo dobry a ten duphaston tylko mi szkodzi ;/Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
Majówka90 wrote:Ale nie plamię ani nic się nie dzieje, progesteron 27 (9-33 granica) wiec bardzo dobry a ten duphaston tylko mi szkodzi ;/
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualnyJustine M wrote:nie biorę Aluś dupka - trzymam na godzine w, zmniejszyłam i przestałam
bo bałam się że dupek do mdłości się dokłada
także narazie nie wysyłaj mam - dziękuję kochana
mam jeszcze także w razie plamień wezmę ale narazie wsio oki -
Majówka90 wrote:Ale nie plamię ani nic się nie dzieje, progesteron 27 (9-33 granica) wiec bardzo dobry a ten duphaston tylko mi szkodzi ;/
tylko pamiętaj w razie czego odstawiaj powoliPoronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
brałam na własną ręke i odstawiłam na własną ręke w Anglii duphaston wykreślili z listy leków lata temu
właśnie dlatego że ma za dużo skutków ubocznych, oni dają naturalne a'la luteina jeśli już, syntetyczny progesteron olali dawnoWiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2015, 13:28
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
nick nieaktualny
-
Majówka90 wrote:Pewnie profilaktycznie. Zreszta mi powiedziała ze progesteron mam super ale lepiej łykać ;/ no nic będę musiała sie przemeczyc do 9 wrzesnia biorę go juz od 7 tygodnia.
Renia7910, ilonia1984 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Majówka90 wrote:Pewnie profilaktycznie. Zreszta mi powiedziała ze progesteron mam super ale lepiej łykać ;/ no nic będę musiała sie przemeczyc do 9 wrzesnia biorę go juz od 7 tygodnia.Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Majówka90 wrote:Co cerę zaleczę w jednym miejscu to po dupku wywala w innym miejscu na twarzy
Justine M, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualny
-
Majówka90 wrote:Tak ;/
Syfy idzie przeżyć, na 100% nie wiadomo czy to od dupka, bomożesz odstawić a syfy będą jak często się zdarza na początku ciąży. Moim zdaniem na razie przyjmuj i nie kręć nosem, bo jesteś w ciąży i to jest najważniejsze! :*s1985, Wiaterek lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Majówka90 wrote:Zatrudnie sie jako zombi i będę straszyć w tunelach strachu ;/
Wiaterek lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Agnieszka0812, Renia7910, kehlana_miyu, ilonia1984 lubią tę wiadomość