Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
no i oby Ci się to nie rozkręciło i nie trwało tygodniami, bo Ci się może podejście zmienićPoronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
nick nieaktualny
-
U mnie to jest Alus tak na poczatku bolal brzuszek,potem przestal,potem po tym badaniu jak krew poszla i kazali lezec bolal mocno,chociasz moze nie sam brzuch ale jajniki okropnie,teraz znowu nie boli,czasem pociegnie w pachwinach czasem cos ukuje,zaboli przez chwilke ale ogolnie juz nie boli tak jak na poczatku,ale jestem za to tak wzdeta jak bym byla w 6m ciazy,ale wiesz co Alus wiele dziewczyn boli brzuch,poczytaj sobie,ja sie naczytalam,co 2 boli i wszystko jest dobrze z malcem,dziecko rosnie i macica sie powieksza,jedna jest delikatniejsza boli druga mnie i tylko czasem,spokojnie,wszystko jest dobrze,kiedy na usg idziesz?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2015, 17:31
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
U mnie takie ciagniecie to pierwszy objaw ciąży, jak jeszcze test jej nie pokażą. Do tej pory mnie pobolewa ciągnie i kluje. Ale może to normalne.. Jutro idę powtórzyć betę to się przekonam
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
nick nieaktualnyAlicja92 wrote:A Majowka nigdy nie wiadomo.
Mi mamusia robi nalesniki zjadlam 1/4 arbuza. Mdlosci sa i chyba bardziej bierze mnie na wymioty niz przedtem ale apetyt przynajmniej jest.
Ej ten nasz watek to coraz bardziej ciazowy
mdłosci przewaznie miedzy 6 a 8 się pojawiają -
Alicja92 wrote:A mam pytanie do zaciazonych... ciagniecie i bole podbrzusza sa normalne czy panikowac?Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Majówka90 wrote:Musiałabym byc jakąs anomalią zebym nagle silnych mdłości dostała
mdłosci przewaznie miedzy 6 a 8 się pojawiająJustine M lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAlicja92 wrote:No mnie czasem zakluje, zaciagnie... niby po bokach ale ciagnie cale podbrzusze. Troche sie martwie, bo usg dopiero za tydzien.
Ja mam na to metodę Przykładam rękę do brzucha, jak tam się coś kotłuje i tak jakby pyka tzn że moj bobo ma się dobrze to moja recepta na strachAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Alicja92 wrote:No mnie czasem zakluje, zaciagnie... niby po bokach ale ciagnie cale podbrzusze. Troche sie martwie, bo usg dopiero za tydzien.Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15