Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
Alicja92 wrote:No mnie czasem zakluje, zaciagnie... niby po bokach ale ciagnie cale podbrzusze. Troche sie martwie, bo usg dopiero za tydzien.
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny siedzę w poczekalni i ja i same ciężarówki ;P zaraz je wszystkie wymacam i niech prychaja i kichaja na mnie hihi ledwo usiadłam taki tłok
Agnieszka0812, Justine M lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Sylwus gdybym mogla to juz bym byla!
Prywatnie ide 28 a tutaj na a&e nie ma szans na usg nawet gdybym plamila!
Majowka dzieki mi sie wydaje ze to takie rozciaganie macicy. W koncu Okruch rosnie a pod koniec 6tyg juz mial 4.6mm zadnych skurczy czy cos tylko tak jakby balonik ktos pompowalAgnieszka0812, s1985 lubią tę wiadomość
-
Alicja92 wrote:Sylwus gdybym mogla to juz bym byla!
Prywatnie ide 28 a tutaj na a&e nie ma szans na usg nawet gdybym plamila!
Majowka dzieki mi sie wydaje ze to takie rozciaganie macicy. W koncu Okruch rosnie a pod koniec 6tyg juz mial 4.6mm zadnych skurczy czy cos tylko tak jakby balonik ktos pompowalWiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2015, 19:05
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Dzięki raz jeszcze za rady, uspokoiłaś mnie Ja mam dzisiaj 7dpo, więc do testowania jeszcze parę dni. Zobaczymy, w poprzedniej ciąży wyszła ładna kreska w 10dpo, więc może teraz też mi coś szybko się pokaże jeżeli się udało
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Już mnie poslady bolą od czekania Fuck ;/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2015, 19:43
Justine M lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Żyje ciąży nie ma jak mówiłam powiedział że ze względu na to że moje jajo zaraz się wylegnie to test mógł dawać fałszywie dodatni wynik, z lewego jajnika piękny pecherzyk dominujący macica czysta prawy prawidłowy
Justine M, Agnieszka0812, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Kurza twarz,laski.. Ja już wykorzystuje każdą chwilę zeby nadgonic...bo później jestem do tyłu;)
Sysia,czekam na wieści, co gin powie.
Dziewczynh,poprosze wszystkiwe mdłości razem wzięte;) ale fasolke w pakiecie
Co do wrześniowej listy to termin @ mam na 18.09,niby taki,jak miałam wcześniej, ale to pp,więc więc nie wien jak będzie i czy sie wpisywać w ogóle?