Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
lunadelrospo wrote:No niee..i to w piątek.. Chociaż ja wam powiem,że chciałabym wrócić już do pracy,obowiazkow,spraw,mam dużo, jednak dziwnie się czuję bez takiej typowej pracy..Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Ale dzięki wizycie uwierzyłam w swoje możliwości że jestem zdrowa i najważniejsze płodna
Agnieszka0812, Justine M, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
lunadelrospo wrote:No niee..i to w piątek.. Chociaż ja wam powiem,że chciałabym wrócić już do pracy,obowiazkow,spraw,mam dużo, jednak dziwnie się czuję bez takiej typowej pracy..2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Agnieszka0812 wrote:Nie muszę, chcę bo liczę na przedłużenie umowy, bo teraz będę miała na czas nieokreślony2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
ilonia1984 wrote:A gdzie nam Marzusia zaginela,Majoweczka,niezapominajka....dziewczynki co tam slychac )))) stesknilam sie
Nie mam o czym pisać. Stary zostal we Fr, do gina idę dopiero w następną sobotę... Ale cały czas Was dzielnie podczytuję i nadziwić się nie mogę, że wyniki tych czarodziejskich testów są takie zagadkowes1985, Agnieszka0812, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
Przerwa, chłop przyjechał a tak z ciekawostek na 65 pracowników jestem jedyną kobietą oprócz szefowej, która i tak zawsze jest w domu
niezapominajka, kehlana_miyu, Renia7910 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Ja mam umowę na czas nieokreślony, ale w chorej koreańskiej korporacji.Zawsze walczylam z nimi o szacunek dla pracownikow i przestrzeganie przepisów, a jak dowiedzieli sie o ciazy wpadli w szał. Wiedzialam,ze po macierzyńskim nie wrócę, ale sytuacja się zmieniła..
Chciałam zostac na l4 do ciąży kolejnej,ale sama juz nie wiem..Majówka90 lubi tę wiadomość
-
niezapominajka wrote:Jestem, jestem... ale po powrocie do rzeczywistosci nie wiem w co mam ręce włożyć. Poza tym musiałam tuning zrobić - fryzjer, pedi- i manicure, dentysta i takie tam latanie po galeriach
Nie mam o czym pisać. Stary zostal we Fr, do gina idę dopiero w następną sobotę... Ale cały czas Was dzielnie podczytuję i nadziwić się nie mogę, że wyniki tych czarodziejskich testów są takie zagadkoweFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:Przerwa, chłop przyjechał a tak z ciekawostek na 65 pracowników jestem jedyną kobietą oprócz szefowej, która i tak zawsze jest w domu2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18