Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
lunadelrospo wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/786843a5544f.jpg
Ja mam hybrydy,bo moje naturalne paznokcie wygladaja jak łopaty i się łamią..s1985 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
lunadelrospo wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/786843a5544f.jpg
Ja mam hybrydy,bo moje naturalne paznokcie wygladaja jak łopaty i się łamią..2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Gratuluje suwaczkow oby te ktore teraz macie zastapily wiadome suwaczki
Ja padam na pyszczek i znikam moze do niedzieli, moze poniedzialku. Pewnie znowu nastukacie 20 str ale co tam. Wazne ze jest wesolo
s1985, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Rudzik39 wrote:Coś mi post ucieło.
Życzę wszystkim pomyślnych wiatrów w staraniach.
Ja mam przerwę do października z racji tego że mąż daleko w pracy.
Michaś [ * ] 04.06.2014♡s1985 lubi tę wiadomość
-
Ja mam zaprzyjaznioną kosmetyczkę za rogiem, płacę 35 zł a trzy tygodnie mam spokój, więc warto.. Żele mialam raz w zyciu,na studniowkę,robiła nam taka kolezanka koleżanki, poszlysmy we dwie,Aśce juz wieczorem paznokuec odpadł dostala instrukcje od laski,żeby super glue go przykleić
s1985 lubi tę wiadomość
-
Haha żele zrobic takie zeby sie trzymały, to jest sztuka. Ja mam lic z kosmetologi ale zeli nie lubie robic, i nie biore sie za to. Hybrydy sa fajne bo nie niszcza tak paznokci a trwalosc jest tez fajna.
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
lunadelrospo wrote:Ahahaha,no,taka piękna to tylko na zdjęciu
Ja mam udo jak koks na potreningowej pompie2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
marzusiax wrote:Haha żele zrobic takie zeby sie trzymały, to jest sztuka. Ja mam lic z kosmetologi ale zeli nie lubie robic, i nie biore sie za to. Hybrydy sa fajne bo nie niszcza tak paznokci a trwalosc jest tez fajna.
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mój tata kiedyś chciał być zabawny i powiedział : noo,Twoje udo i gar kapusty i mozna najgorsza zimę przetrwać. "
Nie ma,jak motywacja w rodzinie.
Ja ogólnie dbam o to co jem i cwiczę,więc się nie przejmuje, bo to nie sadlo,a mięśnie.s1985, Agnieszka0812, niezapominajka, kehlana_miyu, ilonia1984 lubią tę wiadomość
-
lunadelrospo wrote:Mój tata kiedyś chciał być zabawny i powiedział : noo,Twoje udo i gar kapusty i mozna najgorsza zimę przetrwać. "
Nie ma,jak motywacja w rodzinie.
Ja ogólnie dbam o to co jem i cwiczę,więc się nie przejmuje, bo to nie sadlo,a mięśnie.Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
s1985 wrote:Wyniki mam bardzo dobre mam brać kwas foliowy i jak się uparłam mogę przyjść na monitoring za miesiąc choć odradzal bo nie widzi takiej potrzeby bo owulację mam regularna jak cykle choć dzięki castagnusowi owulacja będzie jutro a to 15dc czyli 3 dni szybciej chura
-
niezapominajka wrote:Sysia, Ty bierzesz tego costangusa na zalecenie lekarza? Powiedziłaś mu w ogóle o tym, ze bierzesz?2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18