Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
Wyniki mam bardzo dobre mam brać kwas foliowy i jak się uparłam mogę przyjść na monitoring za miesiąc choć odradzal bo nie widzi takiej potrzeby bo owulację mam regularna jak cykle choć dzięki castagnusowi owulacja będzie jutro a to 15dc czyli 3 dni szybciej chura
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2015, 20:16
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
s1985 wrote:Żyje ciąży nie ma jak mówiłam powiedział że ze względu na to że moje jajo zaraz się wylegnie to test mógł dawać fałszywie dodatni wynik, z lewego jajnika piękny pecherzyk dominujący macica czysta prawy prawidłowy
-
s1985 wrote:Żyje ciąży nie ma jak mówiłam powiedział że ze względu na to że moje jajo zaraz się wylegnie to test mógł dawać fałszywie dodatni wynik, z lewego jajnika piękny pecherzyk dominujący macica czysta prawy prawidłowy
dobrze że wszystko ok, ufffAgnieszka0812, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
uf wlazłam do domu, maż do mnie napisał że coś mu z korzonkami się stało bolą nie może się schylać, popłakał się z bólu w pracy, wziął ketonal i jakas maść nasmarował, i ze jak mu nie przejdzie do niedzieli to poniedziałek wezmie wolny, a jak sie pogorszy to przyjedzie szybciej, a ja mam dzis jutro owulke ;/ sit bede go trzymac miesiac do nastepnej jak mi szybciej przyjedzie ;p ale jestem zadowolona z wizyty nie omieszkam doktorka odwiedzic za miesiac na sprawdzenie czy jajko sie wykludziło, ale sie ciesze z tego castagnusa tfu z tymi dodatkowymi kilogramami spale je z mężem ;]
Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
lunadelrospo wrote:Spalanie z mężem= przyjemne+pożyteczne
wysłąłąm ci zaproszenie do przyjaciółek zaakceptujAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c0946723fbb3.jpg
poznajcie mojej jajo, niestety nie bedzie z niego fasolka, ale z jego nastepcy
ikto mi powie ze testy owulacyjne nie mówią prawdy ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2015, 20:54
lunadelrospo, Agnieszka0812, niezapominajka lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
a wogole zamówiłam sobie dziś w księgarni tą książkę o którą się pytałam was "cisza pod sercem"
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Agnieszka0812 wrote:Sylwuś jak pięknie! Aż mi się szkoda zrobiło, że ja nie byłam teraz na usg;) najważniejsze że wszystko dobrze :*2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18