Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
Agnieszka0812 wrote:Ja to jednak głupia cipa jestem
Ciągle sobie wmawiałam, że test ciążowy kupię jak @ się spóźni...i co? właśnie zamówiłam kilka przez allAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Aga no lepiej mieć tańsze wcześniej niż potem przepłacać
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
nick nieaktualnyBędę smarować dalej tym plynem od dermatologa, żeby zlagodzic. No i mam nadzieje ze drugi tydzień okaże sie zbawienny dla cery.
Justine - ja nie mam praktycznie mdlosci, tylko musze często jeść zreszta ciagle glodna jestem. Probowalas migdały jeść?Agnieszka0812, Justine M lubią tę wiadomość
-
Majówka90 wrote:Będę smarować dalej tym plynem od dermatologa, żeby zlagodzic. No i mam nadzieje ze drugi tydzień okaże sie zbawienny dla cery.
Justine - ja nie mam praktycznie mdlosci, tylko musze często jeść zreszta ciagle glodna jestem. Probowalas migdały jeść?Justine M lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
no trochę pomaga i napoje z lodem i cola, ale wiecie to pomaga na 10min, może 20
a czasem wcale
czasem spacer troche pomoże, czasem wrecz przeciwnie
czasem frytki pmogą a innym razem w drugą strone
nie ma regułAgnieszka0812, missbum lubią tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
nick nieaktualny
-
Justine piona! Ja sie modlilam zeby w krzakach nie skonczyc jak wracalam od lekarza. Jesc nie moge. Ciezko mi no!
Majowka... lepiej lutke brac niz nie brac! Popros lekarza zeby dala Ci luteine dopochwowo. Omijasz w ten sposob wieksza czesc organizmu. Ja biore bo mam niewydolnosc. A progesteron moze masz wysoki po dupku co? Zmien na luteine dowcipnie. 100mg to jedna na dzien bys brala.missbum, Justine M, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
Z tymi mdłościami to rzeczywiście raz coś pomaga raz nie, wczoraj rzygałam moją herbatką przeciwko wymiotom... Smaki mi się pozmieniały, zapachy mnie odrzucają (np. kawy, którą przed ciążą uuuuwielbiałam), pić mogę właściwie tylko kompot z jabłek.
Ale jeśli to świadczy o tym że bąbel się zdrowo rozwija to jakoś to przecierpię.Justine M, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
Justine M wrote:jeszcze pare godzin masz chyba
Justine M, monilia84 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Wiaterek wrote:Sysia ale masz śliczny odlicznik do testowania
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
jak mi lekarz powie że są dwa jaja do wykludzenia się to pakuje majtki i jadę do mojego ;p
Renia7910, ilonia1984, Wiaterek, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Nie chce Cię dołować, ale jeśli faktycznie masz HCG to owulacji w ogóle nie ma i nie było i może nie być. A robiłaś dziś test znowu może??