Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
Piekny prezent na pożegnanie piekniejszego sobie nie mogłabym wymarzyc. Monilia gratuluję Ci, strasznie sie ciesze!!!! Moje wiruski sie przydaly
monilia84, niezapominajka, ilonia1984 lubią tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
Do pelni szczescia poproszę kobitki tysiacznego lajka hehe.
Dzis spotykam się z przyjaciółmi, odpoczne, zajme sie zyciem w realu. Na pewno odwiedze Was czasem. Moje najukochsnsze dzięki za privy. Miłego weekenduniezapominajka, ilonia1984, Wiaterek, pucek, Narinka, Stópka lubią tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
Monilka gratuluje...jest fasol...ale sie ciesze jej,jutro powtorzysz?niezapominajeczko Kochana moja czuje sie...jak codzien ostatnio,slabo...ale igolnie da sie przezyc :)Justys my.jestesmy w katakcie na fb jak zawsze
Justine M lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Testować drugi raz bede dopiero w poniedziałek bo nie wziełam na wyjazd wiecej testów a nie chce żeby mąż czegoś się domyślił. Ja jeszcze w to nie wierze bo kreseczka jest mało widoczna. Powtórze test i jak będzie grubsza to uwierze
Dziekuje Wam za trzymanie kciuków jesteście kochanakehlana_miyu, ilonia1984, Renia7910, wiola0912 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
monilia84 po cichutku gratuluję, bo jest druga kreseczka
A ja właśnie sobie uświadomiłam, że termin testowania wypadnie mi dokładnie w tym samym terminie, co rok temu - 08.09.2014r. ujrzałam 2 kreski i to był mój Aniołekilonia1984 lubi tę wiadomość
-
Monia wiedzialam! Gratuluje!
Mi udzielil sie humor Justine. Znikam z internetu. Nawet bloga dzis usuwam. Potrzebuje mocnego kopa do zycia w realu. Czas poswiecic sie mezowi i maluchowi.
Zycze Wam wszystkim wszystkiego najlepszego. Niech fasolki zdrowo rosna i daja Wam duzo szczescia
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& lapcie na szczescie.ilonia1984 lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczynki a co to sie podziało:/ nie było mnie chwile bo mama wylądowała w szpitalu i okazało sie że nie jest zbyt dobrze a nie miałam głowy do pisania wybaczcie. Teraz juz jest w domu i troszke lepiej z nia.
monilia84 gratuluje chyba coś z tego będzie zrób jeszcze jeden test:) -
Ja tam was obserwuje i calczas tu jestem tiko mam dzis urwanie dupy,bylismy nad woda a teraz ogladamy filma,chce spedzic troszke czasy z moim A bo mruczy,wiec niech ma :)Jak tam pucus sie czujesz?jak mdlosci?cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
pucek wrote:Noo hej Dziś mój pierwszy dzień na l4, byłam u szefa, nawet się tym nie przejął tylko kazał mi iść do domu i się położyc żeby się czasami nic nie stało (co prawda nie podniósł przy tej rozmowie nawet wzroku znad kompa ale to nic...) Dzis mimo leżącego l4 korzystałam z pięknej pogody i byłam z mężem na rowerach wodnych a potem na grillu i odwiedzić bratową. Jutro może pojedziemy na golfa a potem już obiecuję leżeć leżeć i leżeć CZuje się w miarę okej - rano obudziłam się bez mdlości a jak wstałam to się rozkręciły ale dziś nie wymiotowałam ale mdłości zostały ze mną na cały dzień i dopiero teraz przeszły Boli mnie trochę brzuch. Z nowych objawów - zaparcia i zachcianka na śledzia w occie i ogórka kiszonego
A jak Ty Ilonka?
Natalii kiedy w koncu robisz ten test? -
pucek wrote:Ja juz sie nie moge doczekac Twojego testowania. Jak sie czujez?
-
wlasnie jak udalo mi sie w poprzednia ciaze zajsc to wlasnie tez takie mokrosci mialam.
Ale jak dzisiaj czulam ten bol brzucha i poczulam ze mokro to od razu pomyslalm ze juz @ przyszla a tu tylko sluz. Wiec to rano bylo pozniej juz brzuch nie bolal ale mokrosci zostaly. I co chwile sikuWiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2015, 22:02