Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagiczny watę i mam magiczne wieści dzis tak z głupi siknelam na test bo chciałam iść na solarkę ale nie pójdę bo wyszły dwie krechy Jezu odpuściłam cykl i proszę udalo się czekam na betę hcg
Justine M, pucek, ilonia1984, kehlana_miyu, monilia84, Agnieszka0812, wiola0912 lubią tę wiadomość
-
hiacynta99 wrote:Magiczny watę i mam magiczne wieści dzis tak z głupi siknelam na test bo chciałam iść na solarkę ale nie pójdę bo wyszły dwie krechy Jezu odpuściłam cykl i proszę udalo się czekam na betę hcg
AAAAAAAAAAAAAAAAA@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ALE SIĘ CIESZĘ, patrz coś mnie tknęło sie zalogowalam zajrzeć.
Kurde ale CIe wyczułam!!!!
No pięknie
Strasznie się cieszę Hiacynto moja kochana, sikam normalnie i usiedzieć nie mogę. Wiem że nie było hop siup i tak dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugo czekałaś, już tracąc wiare.
Porycze się zarazilonia1984, hiacynta99 lubią tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
coś mi kazało wejśc, zajrzeć, no i kurwa niech mi ktoś powie że wiedźmą nie jestem
w tym samym momencie weszłam co Hiacytna z takimi newsami ale mi humor na cały dzien poprawilaś Słonce ;*hiacynta99 lubi tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
nick nieaktualnyJustine M wrote:coś mi kazało wejśc, zajrzeć, no i kurwa niech mi ktoś powie że wiedźmą nie jestem
w tym samym momencie weszłam co Hiacytna z takimi newsami ale mi humor na cały dzien poprawilaś Słonce ;*
Odstawiłam zioła wszystko ty mnie słońce zaraziłaś haha beta będzie popołudniu.ilonia1984, Justine M lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nie przejmuj się ja mam mdłości, rzygam jak kot, 10tydz a dalej nie wierze że jestem w ciąży
może na porodówce dotrzehiacynta99, ilonia1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hiacynta99 wrote:Magiczny watę i mam magiczne wieści dzis tak z głupi siknelam na test bo chciałam iść na solarkę ale nie pójdę bo wyszły dwie krechy Jezu odpuściłam cykl i proszę udalo się czekam na betę hcg
Hiacynta, gratulacje!!!! Dziel się wieściami o becie zaraz jak otrzymasz!hiacynta99, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015