Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
No ta ciaza po poronieniu jest inna,owiana strachem I np tak jak o tamtej poinformowalam wszystkich tak o tej wiedza najblizsi,chociasz sie zaczyna roznosic samo przez moje mdlosci i zle samopoczucie ;)Natali jasne,ze niebawem.zajdziesz i urodzisz zrowego rozowego bobasa...zobaczysz niedlugo tu nam napiszesz,ze sie udalo i sa 2 kreseczki,a moze szybciej niz myslisz? Robilas test wogole ciazowy? Skoro sie kochaliscie to moze tam juz jest bobas,mam kolezanke tu na forum co nie.doczekala 1 okresu i jest juz w 11 tygodniu
Natalii00, Justine M lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
ilonia1984 wrote:No ta ciaza po poronieniu jest inna,owiana strachem I np tak jak o tamtej poinformowalam wszystkich tak o tej wiedza najblizsi,chociasz sie zaczyna roznosic samo przez moje mdlosci i zle samopoczucie ;)Natali jasne,ze niebawem.zajdziesz i urodzisz zrowego rozowego bobasa...zobaczysz niedlugo tu nam napiszesz,ze sie udalo i sa 2 kreseczki,a moze szybciej niz myslisz? Robilas test wogole ciazowy? Skoro sie kochaliscie to moze tam juz jest bobas,mam kolezanke tu na forum co nie.doczekala 1 okresu i jest juz w 11 tygodniu
no wlasnie jeszcze nie robilam zastanawiam czy jest sens go robic bo nawet nie wiem czy te hcg z poprzedniej ciazy jeszcze nie ma np choc teraz to mnie strasznie ciagnie do tego zeby zrobic.
Cos Ty to fajnie a wiesz moze po ilu zrobila test? czy jak sie dowiedziala ze jest znow w ciazy?Justine M lubi tę wiadomość
-
Pamietam...mijalo 35 czy 40 dni od zabiegu i dziewczyny z forum na ktorym tez bylam nowa ja przekonaly,zeby zrobila,ze juz nie powinno byc stezenia bo ona poronila we wczesnej ciazy w jakims 6,czy 7 tygodniu,ale z tego co czytalam to hormon spada dosc szybko,po 2 tygodniach raczej nie ma sladu,wachala sie ale wkoncu stwierdzila,ze pitoli kupila testa za 10 zl a tu juz byly ladne kreski,pamietam ze sie strasznie obawiala,bo to wczesnie,ale wszystko jest zajebiscie ;)dzidzia jest zderoea i pieknie rosnie
Justine M lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Miałyśmy też taką sytuację na innym wątku, dziewczyna bardzo długo nie dostawała @ po zabiegu, minęło ponad 7 czy 8 tygodni, poszła na betę a tam wynik ponad 600! Ciąża nikomu do głowy nie wpadła, zrugałyśmy ją, żeby poszła do lekarza, bo to może być zaśniad czy inne komplikacje, w końcu poszła a tam na USG maleństwo
ilonia1984, Justine M, Natalii00 lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
ilonia1984 wrote:Pamietam...mijalo 35 czy 40 dni od zabiegu i dziewczyny z forum na ktorym tez bylam nowa ja przekonaly,zeby zrobila,ze juz nie powinno byc stezenia bo ona poronila we wczesnej ciazy w jakims 6,czy 7 tygodniu,ale z tego co czytalam to hormon spada dosc szybko,po 2 tygodniach raczej nie ma sladu,wachala sie ale wkoncu stwierdzila,ze pitoli kupila testa za 10 zl a tu juz byly ladne kreski,pamietam ze sie strasznie obawiala,bo to wczesnie,ale wszystko jest zajebiscie ;)dzidzia jest zderoea i pieknie rosnie
Jestem ciekawa czy miala moze jakies objawy ciazowe? -
Alicja92 wrote:Pisze, bo czuje, ze powinnam. 178 uderzen na minute i 2.5cm szczescia. Wedlug usg 9t2d.
Justine M lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
kehlana_miyu wrote:Miałyśmy też taką sytuację na innym wątku, dziewczyna bardzo długo nie dostawała @ po zabiegu, minęło ponad 7 czy 8 tygodni, poszła na betę a tam wynik ponad 600! Ciąża nikomu do głowy nie wpadła, zrugałyśmy ją, żeby poszła do lekarza, bo to może być zaśniad czy inne komplikacje, w końcu poszła a tam na USG maleństwo
-
Natalii00 wrote:Takie historie daja nadzieje ja akurat poronilam w 11 tyg wiec nie wiadomo czy jezszce nie trzyma sie poziom hcg. Byla pewna ze te 2 kreski to ciaza? ze nie wczesniejsze hcg z poprzedniej ciazy?
Jestem ciekawa czy miala moze jakies objawy ciazowe?Justine M lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
ilonia1984 wrote:Ja bym na twoim miejscu zrobila test,co ci szkodzi? Jesli wyjdzie pozytywny to zrobila bym bete,bo juz nie powinien byc i ona by potwierdzila ciaze a nawet to ze jej niema a hormon spada,jesli negatywny wiedziala bys ze czekasz na okres i dzidzi nie ma i wszyatko gra bo sie ladnie oczyscilo hormon spadl,ja bym tak zrobila,taka moja rada
ilonia1984 lubi tę wiadomość
-
Ala, przesłodkie, kochane serduszko, mocno bijące, całe 2ipół centymetra szczęścia
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
Pucuś każą test po 30min wyrzucać a co dopiero po iluś tam dniach ;P
pucek lubi tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
Ty to mnie mi przpominasz,też wiedziałam że zaciąże, wszystkie mnie studziły, żę opanój się, że rozczarujesz się tylko, lepiej mieć niespodzianke itd
A ja że nie, o browara się zakładać chciałam hehe
I Ty Pucek też tak wpadłaś już z przekonaniem i wiarą że się udało. No i udało
pucek, ilonia1984, Natalii00 lubią tę wiadomość
-
dziś zapytała mnie koleżanka przy kawie,' a po co Ty tam siedzisz na tym forum ciągle?'
no i jeszcze do niedawna bym jej powiedziała że mam tu wsparcie kobiet które mnie rozumieją, że nam się fajnie gada, że się trochę zżyłyśmy i śledzimy co tam u kogo.
Dzis kiedy widzę kpiny, sarkazmy, i ogólnie podejście że to tylko forum, bzdet, że trzeba mieć dystans bo to tylko wirtualne forum, nic nie znaczące.
Ja jeszcze niedawno uważałam że za każdym nickiem siedzi żywa kobieta z krwi i kości, podobnie myśląca i czująca jak ja.
Wychodzi na to że głupia byłam, naiwna. Tak jestem kobietą, czuję, smucę się, cieszę, denerwuje. I nie, nie umiem forum traktować z dystansem, nie przejmowac się nie reagować. Tylko ja się zżyłam i zaprzyjaźniłam z Wami tutaj?! Nie umiem udawać że tak nie jest. Zazdroszczę laskom które ten dystans mają i umieją wszystko olać.
I to jej pytanie, po co tu siedisz, trochę dało mi do myślenia, czy faktycznie jest tu sens siedzieć...
Więc nie wiem dziewczyny, ale chyba pora się zwijać...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 23:52
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2015, 00:12
ilonia1984, Rudzik39, Renia7910, Narinka, Natalii00, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
Ala super wiesci, maluch rośnie jak na drozdzach oby tak dalej
Ilonia, jak się czujesz dzisiaj? Mam nadzieję, ze mdłości choć na moment cię opuszczają
Pucek, dobrze, że zdecydowałas się na to zwolnienie. Rozumiem, że szef juz wie o ciąży...
Justine, powodzenia i duzo radości
Monilia, jest jakiś cień, Bez powodu się pewnie nie pojawił. Temp ci skoczyła w górę. Bądź dobrej myśliWiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2015, 07:50
Justine M, ilonia1984 lubią tę wiadomość