Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
Justine M wrote:35dni po, obfity okres, bardzo, skrzepki były troszkę i brunatna krew, raz żywa czerwień, na koniec brązowe plamienia wiele dni, takie suche aż stara krew.
Ja testy owulacyjne bym od 12-13 dnia cyklu robila po 1 dzienni, a w te dni kiedy podejrzewalam że mogła wystąpić po 2 dziennie - żeby nie przeoczyć -
przed poronieniem tak po poronieniu to byly męczarnie, nic nie wiedziałam gdyby nie testy i tempka to nie zaszłabymPoronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
w tej ciąży ostatniej, prawie nic -tylko wzdęcia niemiłe i przeczuciaPoronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
ilonia1984 wrote:mam juz
no kurde ja nie wiem że Ty nigdy tam nie zaglądasz ;Pilonia1984 lubi tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
Natalii masz zamiar sie zaczac starac odrazu po 1 okresie?co mowia Ci lekarze...wspolczuje Ci straty,wiem ze to swierze i bardzo boli,ale zobaczysz,ze czas goi rany i niedlugo twoj dzidzius do Ciebie wroci
Agnieszka0812, Justine M lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Pucek przynajmniej już wiesz że masz 1, ja dalej czekam na to usg i sie nie doczekam a bo rozmiarze nie wiem czy bliźniaki czy trojaki ;]Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku