Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
Takiego mam dziś lenia, nie mogę się zorganizować... Na razie staram ogórki na mizerię,a pyrki czekają... Może się doczekają leżeć mi się chce... Poszłam na łatwiznę - konsola poszła w ruch, niech grają dziś ile chcą
Wiaterek, s1985, Renia7910, ilonia1984, Justine M lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnyAgnieszka0812 wrote:Takiego mam dziś lenia, nie mogę się zorganizować... Na razie staram ogórki na mizerię,a pyrki czekają... Może się doczekają leżeć mi się chce... Poszłam na łatwiznę - konsola poszła w ruch, niech grają dziś ile chcą
Dziewczyny ja mam strasznie twarde cycki i mrowią. W dotyku są takie jakby takie gniotki byly co kiedys maka byly wypełniane, pamiętacie?Agnieszka0812, ilonia1984 lubią tę wiadomość
-
Agnieszka0812 wrote:Takiego mam dziś lenia, nie mogę się zorganizować... Na razie staram ogórki na mizerię,a pyrki czekają... Może się doczekają leżeć mi się chce... Poszłam na łatwiznę - konsola poszła w ruch, niech grają dziś ile chcą
ilonia1984 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Majówka90 wrote:Trzeba dzieciakom dac teraz troche rozrywki
Dziewczyny ja mam strasznie twarde cycki i mrowią. W dotyku są takie jakby takie gniotki byly co kiedys maka byly wypełniane, pamiętacie?2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualnyJustine M wrote:Renia zapytam jeszcze raz - masz wykres - udostepnisz???
Niedługo Ty testujesz - proszę mi się zaopatrzeć w testy już, żeby nie było jaj jak z Agą
Bo nas wykończycie -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny czy żeby dostać @ to musi hcg spaść do tej dolnej granicy? Pytam bo się zastanawiam czy sobie nie zrobić. A tak w ogóle to na to nie trzeba mieć chyba skierowania?Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiaterek wrote:Dziewczyny czy żeby dostać @ to musi hcg spaść do tej dolnej granicy? Pytam bo się zastanawiam czy sobie nie zrobić. A tak w ogóle to na to nie trzeba mieć chyba skierowania?
Ale czy musi spasc do zera to nie wiem. -
nick nieaktualny
-
ja specjanie robilam test ciążowy zaraz po owulacji upewnic sie ze nie mam resztek hcg pp
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2015, 15:18
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku