Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
Kikaaa wrote:Wiesiołek można tylko do owulacji ))
Kikaaa, Justine M lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualnyKikaaa wrote:dobry jest jeszcze len w tabletkach, smaczny i nie drogi a poprawia śluz
Kikaaa, s1985 lubią tę wiadomość
-
Renia7910 wrote:Ja wcinam len w postaci nasion, blenduję je na taką papkę / proszek i dorzucam do jogurtów. Nie dość że doskonale poprawia śluz to jeszcze chroni żołądek i reguluje trawienie.
-
nick nieaktualnyNormalnie w supermarketach najczęściej na półkach ze zdrową żywnością albo bakaliami jest siemię lniane, takie małe brązowe nasionka. Niektórzy zalewają je wrzątkiem i piją tak powstały kisiel, niestety ja mam torsje na sam widok... Tak więc mielę i wrzucam czy do jogurtów, czy do zupy, czy smoothie, i daje rade Super pomagało mi przy zaparciach w ciąży bo masakrę totalną miałam, a przed ciążą - na śluz i ochronę żołądka. Tanie a skuteczne
Kikaaa, Justine M lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Renia7910 wrote:Normalnie w supermarketach najczęściej na półkach ze zdrową żywnością albo bakaliami jest siemię lniane, takie małe brązowe nasionka. Niektórzy zalewają je wrzątkiem i piją tak powstały kisiel, niestety ja mam torsje na sam widok... Tak więc mielę i wrzucam czy do jogurtów, czy do zupy, czy smoothie, i daje rade Super pomagało mi przy zaparciach w ciąży bo masakrę totalną miałam, a przed ciążą - na śluz i ochronę żołądka. Tanie a skuteczne
Renia7910 lubi tę wiadomość
-
Renia7910 wrote:Znalazłam na Facebooku: http://www.radiozet.pl/Rozrywka/O-tym-sie-mowi/SZOK!-Poronila-8-razy.-W-koncu-urodzila-3-zdrowych-dzieci-00008002
Masakra ze szczęśliwym zakończeniem2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHere you go - zaznaczone. Uff, jakie wymagające...
Uwagi: OF wyznaczył owulację na 2 dni wcześniej niż wydaje mi się że faktycznie miała miejsce. Moim zdaniem owulację miałam w niedzielę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2015, 22:19
Justine M lubi tę wiadomość
-
Kikaaa wrote:Wiaterek warto skontrolować chociaż z 2 razy jak beta spada. Bo jeśli są np. małe spadki to coś mogło jeszcze zostać, a jeśli nie spadnie do 0 to się @ nie pokaże niestety. Trochę mam z tym faktem doświadczenia ;/
Robił mi lekarz usg i chyba nie stwierdził że coś zostało. No w każdym razie betę pewnie zrobię.Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Renia7910 wrote:Here you go - zaznaczone. Uff, jakie wymagające...
Uwagi: OF wyznaczył owulację na 2 dni wcześniej niż wydaje mi się że faktycznie miała miejsce. Moim zdaniem owulację miałam w niedzielę.Renia7910 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny