Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiaterek warto skontrolować chociaż z 2 razy jak beta spada. Bo jeśli są np. małe spadki to coś mogło jeszcze zostać, a jeśli nie spadnie do 0 to się @ nie pokaże niestety. Trochę mam z tym faktem doświadczenia ;/
matylda08, Wiaterek lubią tę wiadomość
-
Kikaaa wrote:Wiaterek warto skontrolować chociaż z 2 razy jak beta spada. Bo jeśli są np. małe spadki to coś mogło jeszcze zostać, a jeśli nie spadnie do 0 to się @ nie pokaże niestety. Trochę mam z tym faktem doświadczenia ;/
Hej Kikaa!
A u Ciebie już starania? Kiedy testujesz?ilonia1984 lubi tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
Agnieszka0812 wrote:Zasypiam na stojąco, wykończona jestem, masakra, a jeszcze tyle godzin do końca dnia. Ilonia a Ty jak,pewnie już czekoladka jesteś?
Agnieszka0812, ilonia1984 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Nooo przegielam zjaralam sie na machon dzis moj chlop wrocil z pracy i sie smial ze ja to mam zycie a on praca i jeszcze fucha,tu zakupki tu kolacjia i juz prawie 21 a od jutra ma sie pogoda spiermandolic niby...a wy jak tam dziopy upalny dzien spedzilyscie?
Justine M lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Renia7910 wrote:Testów mam 8 w zapasie ale i tak nie wiem jak się je wstawia
wchodzisz na stronkę http://tinypic.com/
wgrywasz focie i tutaj wklejasz linkRenia7910 lubi tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
ilonia1984 wrote:Nooo przegielam zjaralam sie na machon dzis moj chlop wrocil z pracy i sie smial ze ja to mam zycie a on praca i jeszcze fucha,tu zakupki tu kolacjia i juz prawie 21 a od jutra ma sie pogoda spiermandolic niby...a wy jak tam dziopy upalny dzien spedzilyscie?
no to nieźle, żeby tylko nie piekło potem za bardzo!
u mnie w UK już upały minęły, jest 20 stopni ale dupy nie smażyilonia1984 lubi tę wiadomość
-
ilonia1984 wrote:Nooo przegielam zjaralam sie na machon dzis moj chlop wrocil z pracy i sie smial ze ja to mam zycie a on praca i jeszcze fucha,tu zakupki tu kolacjia i juz prawie 21 a od jutra ma sie pogoda spiermandolic niby...a wy jak tam dziopy upalny dzien spedzilyscie?
ilonia1984 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
dzisiaj przyszedł mój pre-seed http://www.doz.pl/apteka/p62961-Pre-Seed_zel_intymny_nawilzajacy_40_g_tuba__9_aplikatorow za 5 dni go wypróbuję2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
s1985 wrote:dzisiaj przyszedł mój pre-seed http://www.doz.pl/apteka/p62961-Pre-Seed_zel_intymny_nawilzajacy_40_g_tuba__9_aplikatorow za 5 dni go wypróbuję
a bierzesz olej z wiesiołka i kwas foliowy
ja biore i aż mam nadmiar śluzuPoronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
Justine M wrote:a bierzesz olej z wiesiołka i kwas foliowy
ja biore i aż mam nadmiar śluzu2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
s1985 wrote:kwas foliowy biore ale mój i tak jak sie mamy kochać to zawsze mnie zwilza to wole nie ryzykowac tym razem ;p a wiesiołek to co pijesz?
nie, okropny
biore w kapsułkach - wygląda jak omega 3Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
Ja to sie Zastanawiam nad acardem,wyczytalam ze ulatwia zagniezdzenie i usuwa mikro skrzepy..,a mam uch duzo podczas okresu tego i tamtego,wczesniej przed zabiegiem nie mialam takich obfitych okresow w dodatku z takimi skrzepami...kupie sobie chyba ten acard bo moj sluz i ovulacjia jest wporzadku mysle ze problem jest przy zagniezdzeniu...moze jest za wczesnie organizm sie iczyszcza jeszcze,zaczelam brac zestaw witamin i omega 3 wyczytalam ze pomaga w zagniezdzeniu tez no zobaczymycykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Ja kwas foliowy i witaminy. Ale mi niedobrze po nich wiec chyba przestanę i będę czekać na zalecenia lekarza.
Ilonia organizm na pewno wie kiedy już da rade tak, żeby ciążę utrzymać także nie martw się tylko seksik i seksikilonia1984 lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualnyNo podobno nikt jeszcze nie odkrył dlaczego dzieje się tak że pomimo wszelkich znaków na niebie i ziemi wskazujących że powinno się udać - nie udaje się. Matka natura kapryśna jest, skazuje nas na to serduszkowanie i czekanie
-
Justine M wrote:Hej Kikaa!
A u Ciebie już starania? Kiedy testujesz?
dzisiaj przyszła @ i zaczynam swój pierwszy cykl stymulowany. Lekarz chce mieć wszystko pod kontrolą i może w tym cyklu podejdziemy do inseminacji, bo nam poleca. Nie mam problemu z zajściem tylko z utrzymaniem, a tak będzie miał dużą kontrolę jak powiedział. Zobaczymy czy w tym cyklu się uda bo czeka nas urlop jak nie to następny, już jakoś nie podchodzę do tego na wariata, ważne, żeby się utrzymało wszystko..Justine M lubi tę wiadomość
-
ilonia1984 wrote:Ja to sie Zastanawiam nad acardem,wyczytalam ze ulatwia zagniezdzenie i usuwa mikro skrzepy..,a mam uch duzo podczas okresu tego i tamtego,wczesniej przed zabiegiem nie mialam takich obfitych okresow w dodatku z takimi skrzepami...kupie sobie chyba ten acard bo moj sluz i ovulacjia jest wporzadku mysle ze problem jest przy zagniezdzeniu...moze jest za wczesnie organizm sie iczyszcza jeszcze,zaczelam brac zestaw witamin i omega 3 wyczytalam ze pomaga w zagniezdzeniu tez no zobaczymy
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18