Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Renia7910 wrote:To jest progesteron, poczytaj sobie:
http://www.poradnikzdrowie.pl/ciaza-i-macierzynstwo/ciaza/luteina-progesteron-hormon-wazny-w-ciazy-jaka-fununkcje-pelni-luteina_37601.html2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualnyNajczęściej hormony bada się 7-8 dni po owulacji. Ale zerknij na necie czy przypadkiem do badania progesteronu nie trzeba być na czczo. Ja kiedyś zrobiłam pakiet badań ale nie byłam świadoma że jedzenie wpływa na poziom hormonów, no i musiałam badania powtarzać
Justine M lubi tę wiadomość
-
już znalazłam tak jak mowisz, ale w piz du nic nie badam miałam dać na luz i nic nie czytam , czekam na M i będziemy serduszkowac
ilonia1984 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Porada dnia
Załóż, że staranie się o dziecko to proces a nie zdarzenie. Spośród wszystkich par aktywnie starających się o dziecko tylko 30% par zachodzi w nią w pierwszym cyklu. Po 3 cyklach w ciąży będzie około 59% wszystkich starających się par, po 6 cyklach 80%, po 12 cyklach 85%, a w przeciągu 4 lat zajdzie w ciążę około 95% wszystkich starających się par. Około 5% par będzie starało się o dziecko dłużej niż 4 lata.
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Cześć dziewczyny, mi dzień się zaczyna zajebiście Nanosiłam się w pracy i strasznie nawala mnie kręgosłup. Oczywiście taka super przygoda musiała mi się przytrafić jak staranka się mają zacząć. Mąż smaruje mnie jakimiś maściami rozgrzewającymi ale dupa - na razie nic nie pomaga. W poniedziałek wyjazd a ja się schylić nie umiem a gdzie tu wyginać się do ..... Ewidentnie będę musiała leżeć a mąż pracować ehhehehe
Ale rozpisałyście się wczoraj.
Marzusiax te twoje księżniczki i teściowa to zajebiste są naprawdę. Ale powiem Wam, że moja przyjaciółka też do końca nie rozumie co ja czuje po stracie córeczki. Chyba jest tak, że ten kto nie przeszedł takiej sytuacji tego nie jest w stanie zrozumieć.
Justine M lubi tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
monilia84 wrote:Cześć dziewczyny, mi dzień się zaczyna zajebiście Nanosiłam się w pracy i strasznie nawala mnie kręgosłup. Oczywiście taka super przygoda musiała mi się przytrafić jak staranka się mają zacząć. Mąż smaruje mnie jakimiś maściami rozgrzewającymi ale dupa - na razie nic nie pomaga. W poniedziałek wyjazd a ja się schylić nie umiem a gdzie tu wyginać się do ..... Ewidentnie będę musiała leżeć a mąż pracować ehhehehe
Ale rozpisałyście się wczoraj.
Marzusiax te twoje księżniczki i teściowa to zajebiste są naprawdę. Ale powiem Wam, że moja przyjaciółka też do końca nie rozumie co ja czuje po stracie córeczki. Chyba jest tak, że ten kto nie przeszedł takiej sytuacji tego nie jest w stanie zrozumieć.monilia84, ilonia1984 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
Renia7910 wrote:Dziewczyny pierwsze podejście do testu zrobione - jedna kreska
I do tego plamienie. Czyli @ się zbliża podstępna. Ech...Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2015, 07:35
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewuszki moje kochane
Przyszłam do pracy i czytam Was już 10 minut. Człowieka kilka godzin nie ma przy forum, a te się rozpisały jak nie wiem
U mnie dziś trochę dziwie. Wczoraj cycki bolały, a dziś takie jakby pełniejsze, ale nie bolą . Podobnie brzuch - wczoraj jak a @, a dziś jak na razie nic. Chyba, że się rozkręci jeszcze. Nie lubię tego. Zawsze swój organizm znałam tak dobrze, że co do dnia potrafiłam wskazać co się ze mną dzieje, a teraz masakra. Nie wiem. Wszystko się rozregulowało No to chyba tylko czekanie mi pozostaje.Agnieszka0812, Renia7910, ilonia1984, Justine M lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:Cześć dziewuszki moje kochane
Przyszłam do pracy i czytam Was już 10 minut. Człowieka kilka godzin nie ma przy forum, a te się rozpisały jak nie wiem
U mnie dziś trochę dziwie. Wczoraj cycki bolały, a dziś takie jakby pełniejsze, ale nie bolą . Podobnie brzuch - wczoraj jak a @, a dziś jak na razie nic. Chyba, że się rozkręci jeszcze. Nie lubię tego. Zawsze swój organizm znałam tak dobrze, że co do dnia potrafiłam wskazać co się ze mną dzieje, a teraz masakra. Nie wiem. Wszystko się rozregulowało No to chyba tylko czekanie mi pozostaje.Renia7910, Wiaterek lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnyAgnieszka0812 wrote:Ja też muszę od nowa uczyć się swojego ciała, pierwszy cykl 34 dni,drugi 26,trzeci 30,wcześniej z zegarkiem w ręku co 28,sama @ inaczej wygląda, mam nadzieję, że to ostatni taki dziwny, że w ogóle ostatni w tym roku...
-
Renia7910 wrote:Dziewczyny pierwsze podejście do testu zrobione - jedna kreska
I do tego plamienie. Czyli @ się zbliża podstępna. Ech...Agnieszka0812, Justine M lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
hejka, amnie znowu nie dali pospać chyba telefon wywalę za okno, u mnie @ przy końcówce ;]mi już cykle do normy wróciły wiec na razie nie narzekam , idę kawusie zrobić i z pieskiem na dwór
ilonia1984, Renia7910, Agnieszka0812, monilia84, Justine M lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18