Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
marzusiax wrote:To jej wykres https://ovufriend.pl/wykres,2dea1793e048ac5cf5fe2077a4a34899.html
ilonia1984, Justine M lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Dziewuszki dajcie mi kopa w dupe zebym ja podniosla z luzka, wstac mi sie nie chce.. len mnie dopadl od samego rana nawet fakt ze kibelek wzywa i glodna jestem okropnie mi nie przeszkadza
ilonia1984, Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
marzusiax wrote:Wazne ze skutecznie dobrego ma chlopa - niezaspokojony
Justine M lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
no ja napewno nie bede planowac czy codziennie czy co drugi, jak nam bedzie sie chcialo to bedzie chop do wyrka, zreszta jak sa płodne to chodze jak wygłodniały wilk
ilonia1984, monilia84, Justine M lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Ja czytalam tak zeby przed plodnymi dac chlopu nazbierac plemniorow i w dni plodne codziennie jechac. Ja tak zrobilam 2 miech i figa z tym ze ja mam napady nerwicowe a wtedy sie cuda dzieja z organizmem i przypuszczam ze sie poblokowalam. A zeby bylo smieszniej w tym miesiacu mialam schize w okolicach owulacji ale z kazdym seksiorem mi popuszczalo
ilonia1984, Renia7910 lubią tę wiadomość
marzusiax wrote:Ja czytalam tak zeby przed plodnymi dac chlopu nazbierac plemniorow i w dni plodne codziennie jechac. Ja tak zrobilam 2 miech i figa z tym ze ja mam napady nerwicowe a wtedy sie cuda dzieja z organizmem i przypuszczam ze sie poblokowalam. A zeby bylo smieszniej w tym miesiacu mialam schize w okolicach owulacji ale z kazdym seksiorem mi popuszczalo
ilonia1984, Renia7910 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
A kiedy testy owu bedziesz rovic? Ja robilam rano ale roznie w necie czytalam. Jedni pisza ze rano bo mocz skoncentrowany, inni ze wieczor bo najwyzsze hormony sa wieczor tylko ze nie wolno pic przez 2 godziny przed testem
ilonia1984 lubi tę wiadomość
A ja nie robie w tym cyklu...piepsze...poddaje sie...ani nie zamawiam ich ani testow ciazowych...potem mnie korci,chce wyluzowac tez wlasnie,bo tamten cykl spine mialam i zle mi z tym bylo jakos,teraz mierze tylko temperature,zeby wiedziec kiedy byla ovu i tyle
Agnieszka0812, Justine M lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
monilia84 wrote:Ja nie zainwestowałam w testy ovu niestety Nigdy ich nie robiłam, jakie polecacie testy ovu, może jeszcze kupie sobie skoro ovu dopiero koło 18.07 będzie2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
marzusiax wrote:A kiedy testy owu bedziesz rovic? Ja robilam rano ale roznie w necie czytalam. Jedni pisza ze rano bo mocz skoncentrowany, inni ze wieczor bo najwyzsze hormony sa wieczor tylko ze nie wolno pic przez 2 godziny przed testem2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Monilia ja mam testy z allegro. Wychodza duzo taniej niz te z apteki jak w sierpniu nie zaciaze to bede musiala dokupic bo mi ich braknie eh... a mialam kupione duuuuuzoooo
Justine M lubi tę wiadomość
ja jak bym nie kupiłam na allegro to bym pewnie sie zaopatrzyła w aptece a nie bede przepłacać ;] dzis zamawiam test elektroniczny
ilonia1984 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18