Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
Renia7910 wrote:Ja dokładnie to samo mówiłam mojemu J wczoraj - czuję się tak jakbym w ogóle nie znała swojego ciała. Nie wiem czy to @ czy coś innego, czy boli bo po prostu tak ot, czy to coś oznacza, niemiłe uczucie.
Justine M lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
No slabo nam idzie. U mnie dzis (albo juz wczoraj-ni mierzylam to nie wiem) pojawil sie drugi cycek na wykresie, tak ze super. W niedziele chcialam jechac nad wode sie pokapac to do dupy pojade.
Mozecie mi zaproponowac jakie badania sob zrobic? Czy jeszcze w tym cyklu poczekac? Jest o dopiero 2 cykl staran, ale boje sie hormonalnie cos jest nie tak. W tym cyklu mialam taka tygodniowa schize ze nie jadlam wogole (majowka moze przypuszczac o co chodzi).
Ta nagroda jest kuszaca ale ja napewno nie dam rady sie zalapac bo juz kolejne cykle zaczynacie a ja jeszcze na pizde czekam no chyba ze ta co wygra solidarnie dla wszystkich robi bibeilonia1984, Wiaterek, Justine M lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
marzusiax wrote:No slabo nam idzie. U mnie dzis (albo juz wczoraj-ni mierzylam to nie wiem) pojawil sie drugi cycek na wykresie, tak ze super. W niedziele chcialam jechac nad wode sie pokapac to do dupy pojade.
Mozecie mi zaproponowac jakie badania sob zrobic? Czy jeszcze w tym cyklu poczekac? Jest o dopiero 2 cykl staran, ale boje sie hormonalnie cos jest nie tak. W tym cyklu mialam taka tygodniowa schize ze nie jadlam wogole (majowka moze przypuszczac o co chodzi).
Ta nagroda jest kuszaca ale ja napewno nie dam rady sie zalapac bo juz kolejne cykle zaczynacie a ja jeszcze na pizde czekam no chyba ze ta co wygra solidarnie dla wszystkich robi bibe
O tak, z tą bibą to jest świetny pomysł Ale to jak już wszystkie zaciążymy i samo zdrowe żarcie będzie i szampan bezalkoholowyRenia7910, ilonia1984 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
eee to taka biba to nie biba..taka teraz by sie przydala...nawalic sie i wszystkie zale wylac i odrazu by nam lzej bylo...kurcze juz sobie to wyobrazilam...2 dniowa impa hahah szkoda ze tak daleko mieszkamy od siebie buuuu a potem kolejna biba by mogla byc juz z szampanem picollo i naszymi dzieciaczkami
Wiaterek, s1985, Justine M lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
s1985 wrote:dziewuszki jeszcze dwa tygodnie do mojego jajka które będzie się kludzić
Renia7910, monilia84, Justine M lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
ilonia1984 wrote:eee to taka biba to nie biba..taka teraz by sie przydala...nawalic sie i wszystkie zale wylac i odrazu by nam lzej bylo...kurcze juz sobie to wyobrazilam...2 dniowa impa hahah szkoda ze tak daleko mieszkamy od siebie buuuu a potem kolejna biba by mogla byc juz z szampanem picollo i naszymi dzieciaczkami
Takie baby partyilonia1984, s1985, Justine M lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:Jeszcze się pochwalę
http://naforum.zapodaj.net/021364c11205.jpg.html
Od mężusiaWiaterek, Agnieszka0812, Justine M lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
ilonia1984 wrote:nooo do mojego tez juz coraz blizej,okres sie skonczyl...tak ze trzeba za pare dni zaczac sie starac
ilonia1984, Renia7910, monilia84, Justine M lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
ilonia1984 wrote:dobry mezus i tak byc powinno wlasnie chlop ma kwiatki kupowac i po stopkach calowac hehe
ilonia1984, Agnieszka0812, Wiaterek, monilia84, Justine M lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Ilonia i Sylwia jesteśmy na tym samym etapie, także powoli trzeba zacząć korzystać z przyjemności. W końcu @ odeszła, czas na zabawę. Z plasterkiem na plecach, ale zawsze trzeba próbować, bo fasolinki na naszym forum są mile widziane i z ustęsknieniem czekamy na pierwszą
ilonia1984, Agnieszka0812, Justine M lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Maz wczoraj za mna chodzi i chcial pieszczot ale go pogonilam..
Dziewczyny poszukajcie sobie wykresu dziewczyny zwei_kresken i tak macie w tym cyklu serduchowac jej sie udaloAgnieszka0812, ilonia1984, Justine M lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Ilonia ja wcześniej też miałam duży okres i ze skrzepami, ale teraz każdy mam inny. Pierwszy gigant, że nie mogłam z domu wychodzić i prawie 7 dni, drugi skąpy i 4,a ten zobaczymy, na razie jak idę na kabelek to takie duże, ciężkie krople lecą, aż czuję. Ale masz rację jak pójdę w pon to dopytam... Mojej bratowej uregulowal się w 4 czy 5 cyklu i zaraz po zaszła w ciążę myślę, że nie raz nie bez powodu lekarze mówią o tych 3 miechach
ilonia1984, Renia7910, s1985, Justine M lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
monilia84 wrote:Ilonia i Sylwia jesteśmy na tym samym etapie, także powoli trzeba zacząć korzystać z przyjemności. W końcu @ odeszła, czas na zabawę. Z plasterkiem na plecach, ale zawsze trzeba próbować, bo fasolinki na naszym forum są mile widziane i z ustęsknieniem czekamy na pierwszą
monilia84, Justine M lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualny