Miesiączka po poronieniu kiedy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny a czy Was podczas tej pierwszej miesiączki też tak dziwnie wszystko bolało?
Przed poronieniem miałąm skąpe miesiączki i żadnych bóli nie było. A teraz czułam, jakby mnie ktoś kijem golfowym po nerkach walnął :p
Zastanawiam się czy to tylko 1 okres tak bedzie wyglądał, czy potem też tak będzie? -
nick nieaktualny
-
Bella01 wrote:Karolcia tez tak mialam. Dziwna ta @ u mnie byla. Nie byla mocna a wydluzona w czasie. Na koniec plamilam dlugo. Wczoraj ustalo, tj. po 10 dniach...05.01.2018 Aniołek 7t5d [*]
21.01.2019 Aniołek 9t6d [*] PJP
14.06.2019 Aniołek 8t [*] PJP
Obniżone białko Z -
Cześć siedzę zmarnowana w pracy i trafiłam na ten wątek.. Myślałam że tylko ja mam takie ''dziwne'' myśli, ale okazały się całkiem normalne:) Jakoś tak mi... lepiej.
Też czekam na 1 @, dziś 31 dzień..., wszystko mnie boli, czuję się jak słoń i mam wrażenie że zaraz rozpadnę się na kawałki ;/ też tak miałyście/macie?
-
U mnie dwa dni pierwszej miesiączki (a szczególnie noce) były baardzo obfite. Przed poronieniem nie miałam takich @.
-
A u mnie z klei pierwsza miesiączka po poronieniu była zwykłym, normalnym okresem... fakt faktem, plamiłam praktycznie 2 tygodnie ale wszystko jakoś się unormowało.
JJ.
- 13tc [*] - ciąża obumarła - 27.10.2017
- grudzień 2020 - ciąża biochemiczna
- Endometrioza 1 stopnia
- Słabo drożony (niedrożny) lewy jajowód
- MTHFR 677-C / układ heterozygotyczny
- PAI- 1 4G / układ homozygotyczny
- Hashimoto
08.06.2022 - CUD !!! Ignaś
...Ponieważ znosiłaś chorobę z poddaniem się Woli Bożej , Bóg udzieli Ci tej łaski na Moją prośbę... -
Ja dzisiaj już 34 dzień... dwa dni temu myślałam, że to już miesiączka bo zaobserwowalam brązowy śluz.. Ale okres się nie rozkręca i nawet nie ma plamienia.... A czuje się tak fatalnie
Przy pierwszym poronieniu dostałam okresu równo 26 dni po... Tak jak trwał mój cykl.... I był wtedy bardzo obfity.. nigdy wcześniej takiego nie miałam... A teraz czuje się jak tykajalaca emocjonalnie bomba...Aniołki ♡♡
01.06.17 12tc [*]
30.12.17 16tc [*]
Inwersja chromosomu 7 u męża
Zdrowa dziewczynka
22.09.19