Miesiączka po poronieniu kiedy
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja mam takie bole od wczoraj okresowe, ze dzis do 12tej 3x spr czy sie nie rozkreca, a tu nic. Wzielam nospe, bo tez krzyza bola. Oj dawno tak nie mialam, ale jeszcze wg owu powinnam miec dopiero za pare dni. Chyba nieciekaeie sie zapowiada...Ty jesteś jeden Święty, Panie Boże, który cuda czynisz (Ps 77,15).
-
Plamię od dwóch dni. Nie wygląda, żeby się miało rozkrecić. To co? Skoro to 'okres' to znaczy, że przyszedł po 30 dniach.
Mam nadzieję, że to nie pokrzyżuje cyklu i wszystko wróci do normy. No i obym nastepnej @ się nie doczekałaTy jesteś jeden Święty, Panie Boże, który cuda czynisz (Ps 77,15). -
nick nieaktualnyU mnie dziś 59 dzień Tylko, że mi lekarz powiedział, na kontroli po zabiegu,że mam cierpliwie czekać. No i faktycznie chyba się @ zbliża. Ja akurat u lekarza byłam w międzyczasie, bo miałam dolegliwości bólowe i myślałam, że to jakieś powikłania sie odezwały, ale to była owulacja. Także wiem, że okres na dniach powinien być. Jak cię uspokoi wizyta u lekarza to oczywiście idź Może też się dowiesz, że masz owulację-niespodziankę
-
Witam Was Dziewczyny. Z góry serdecznie Was przepraszam jeśli zaśmiecam ten wątek, ale nie wiem gdzie to umieścić. Może któraś z Was będzie potrafiła mi odpowiedzieć. Ja jestem dokładnie 3 tygodnie i 1 dzień po poronieniu:( i tak nurtuje mnie jedna kwestia. Ponad tydzień temu, czyli niecałe 2 tygodnie po stracie prawdopodobnie miałam owulacje (śluz rozciagliwy, przezroczysty, jak białko jajka kurzego), natomiast kilka dni później pojawiło się plemienie (jasno różowy śluz na zmianę z brązowa krwią), które trwa do dzisiaj. Od kilku dni mierzę temp w pochwie i jest ona ciągle na wysokim poziomie, a nawet wyższym niż podczas ciąży. Nie wiem co mam o tym myśleć. Moja gin na urlopie. Czy Wy też coś takiego miałyście? Dodam,że tydz po stracie byłam na wizycie kontrolnej i było wszystko dobrze, macica czysta i Pani ginekolog stwierdziła, że od razu możemy działać, więc skąd te plemienia?05.01.2018 Aniołek 7t5d [*]
21.01.2019 Aniołek 9t6d [*] PJP
14.06.2019 Aniołek 8t [*] PJP
Obniżone białko Z -
Karolcia, ekspertem nie jestem, ale z perspektywy czasu z własnego doświadczenia wydaje mi się ze mozesz plamic. Ja tez nigdy nie plamilam, a cykl po poronieniu byl inny z plamieniami właśnie, o których wyzej pisalam, az wkoncu @ się rozkrecila.Ty jesteś jeden Święty, Panie Boże, który cuda czynisz (Ps 77,15).
-
Bella01 wrote:Po prostu ja, madamered, to fakt długi macie ten cykl, ale czy to nie zalezy tez na jakim etapie ciazy bylo poronienie?
Zycze rychlej @05.01.2018 Aniołek 7t5d [*]
Obniżone białko Z -
nick nieaktualnyKarolcia89, ja po tym jak skończyło się plamienie miałam temperaturę powyżej 36,7 przez kilka dni (najwyższa 37,2). W zasadzie organizm cały czas wtedy jeszcze się regenerował, więc taki stan rzeczy uważam za normalny. Wiedziałam też, że mimo że przestanę krwawić to po kilku dniach może coś jeszcze wrócić, więc może tak też jest w twoim przypadku. No, ale jeśli jesteś zaniepokojona to zawsze możesz pójść do innego lekarza na USG. Tylko nie wiem czy oni widzą stan zapalny, jeśli by się jakiś przypałętał...
Bella01, może faktycznie zależy. Jak straciłam to był 9t, zabieg był w 11t, ale ja też mam pcos, to robi swoje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2018, 12:12
-
Ja czekam na @. Obstawiam, że środa-czwartek powinna przyjść. Ale już się źle czuję. Po ciąży miałam super miesiączki, krótkie, bezbolesne, małe intensywne. Teraz już od 3 dni bolą mnie piersi, podbrzusze. Czuję się jak nastolatka.13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Tak jak u mnie Paula, przed @ bole rozmaite, a wcześniej bylo w miarę ok. U mnie nadal male plamienia, ale to już 8dc, jeszcze następne tyle i oby ovu była
Paula_071 lubi tę wiadomość
Ty jesteś jeden Święty, Panie Boże, który cuda czynisz (Ps 77,15). -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
madamered wrote:U mnie jakiś niebardzo ten okres... Póki co wygląda jak w czasie, gdy brałam anty. Mało go i jakiś taki nieciekawy, jeśli okres w ogóle może być ciekawy xD może się jeszcze rozkreci...05.01.2018 Aniołek 7t5d [*]
Obniżone białko Z -
Ja też miałam dziwny. Może i normalny, a za to rozciagniety w czasie? Mało skrzepow, o ile wogole byly i taki bardzo czerwony.
Poza tym zawirowania hormonalne mam czuję się jak przed @
Zapisałam się już na wizytę do nowego gin. Chciałbym świeżego spojrzenia na moją sprawę.Ty jesteś jeden Święty, Panie Boże, który cuda czynisz (Ps 77,15).