Miesiączka po poronieniu kiedy
-
WIADOMOŚĆ
-
Po każdym poronieniu mniej więcej tak jak zawsze.
-
Dziewczyny u mnie już 34dni pp i nadal nic..
-
Zocha88 ja zwariuję
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2017, 17:50
-
Mam na to wielka nadzieję zocha!
Masz w ogóle jakieś objawy? Ja zero.. zero bolących piersi, zachcianek jak to zawsze miałam... A śluz mam taki dziwny, ze niw umiem go odczytać. Jakby ktos pomieszał ze sobą dwa rodzaje, bo raz mam przeźroczysty, raz biały, drugi raz wszystko razem. Wszystko mi się poprzestawialo..Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2017, 09:21
-
Ja też żadnych objawów nadchodzącej miesiączki nie miałam, po prostu wstałam rano, brzuch zaczął mnie boleć i się wszystko zaczęło. Mnie np bardzo mocno bolał brzuch, cały dzień na przeciwbolowych byłam, gdzie wcześniej mogłam obejść się bez tabletek. Dziewczyny każdy organizm inaczej dochodzi do siebie, ale wiem ze to czekanie jest najgorsze. Także życzę Wam jak najszybszego przyjścia @ i rozpoczęcia owocnych starań ;*Aniołek 17.10.2017- 8t5d
-
Dziękujęmy marcela! :* A Ty jesteś na etapie starań?
-
Już parę razy myślałam, że się może zaczyna, a to właśnie wina tego dziwnego śluzu. Brzuch mnie czasami nawet nie to, że boli, ale ciągnie jak na zblizający się okres. Nie wiem o co chodzi. Pewnie hormony jeszcze szaleją. Bety nie badałam, ale zaraz po poronieniu miałam ponad 2tys, więc chyba powinna juz wyzerować. Przecież ponad 5tyg minęło. Czasami kusi mnie, żeby nasikać na test ciązowy (a pracuję w aptece, więc dostęp mam nieograniczony), ale boję się drugiej kreski i psychicznego doła. Po ciązy zostały mi tylko dwie rzeczy - pierwszy i jedyny test ciązowy i opaska ze szpitala. Pierwsze i ostatnie świadome wspólne chwile. Chyba poczekam jeszcze tydzień i wtedy zacznę myśleć co dalej
Poziomka25 lubi tę wiadomość
-
Ja też myślałam, żeby przed pierwsza miesiączka zrobić test i się przekonać, ale też się bałam że zobaczę dwie kreski. Mi beta 3 dni po poronieniu z 6 tys spadła na 1300. Dopiero jak zaczął mnie brzuch boleć to zrobiłam ten test, wiedziałam już że to @, ale i tak to zrobiłam. A najgorsze było to, że przed pierwsza miesiączka miałam dokładnie takie same objawy jak przy cyklu kiedy zaszłam w ciążę. To było beznadziejne uczucie.Aniołek 17.10.2017- 8t5d
-
Marcela super wiadomość!! Gratulacje! Wszystkiego dobrego kochana !
Rozbudzilas we mnie jednocześnie nadziejęWiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2017, 17:27
-
Bondzik bardzo dziękuję, nie spodziewałam się tego, gdyby nie przeziębienie to testu pewnie bym nie zrobila, a tu taka niespodzianka. Nie sądziłam, że uda się w pierwszym cyklu, poprzednie starania trwały 10 wiec nie nastawialam się na nic.
Powodzenia dla Ciebie :*Aniołek 17.10.2017- 8t5d
-
Wszystko będzie dobrze! Jak będziesz po lekarzu to dawaj znać co u Ciebie!
:*.
Dziękuję! U mnie właśnie przyszła @ ☺️Martula78 lubi tę wiadomość
-
Bondzik, umre z zazdrości. Ja chyba idę na rekord. Do czego to dochodzi, żeby kobieta pragnąca dziecka jak niczego na świecie zazdrościła drugiej kobiecie okresu... Wszystko jest nie tak jak powinno być. I jeszcze te święta, urlopy lekarzy jak chcesz iść prywatnie, a na NFZ terminy u nas dopiero na początek lutego. W życiu u ginekologa na NFZ nie byłam, a jak chce to nie mogę. Wczoraj jeszcze musiałam odwiedzić znajomą, a ona ma taki piękny brzuszek. I z tego wszystkiego ryczałam do 2 w nocy.
-
W ogóle Ci się nie dziwie Zocha ze ryczalas.. z moją koleżanką miałyśmy termin na ten sam dzień w czerwcu, tylko ze ona rośnie nadal a ja juz nie.. ☹️
Przyjdzie na nas czas. Głęboko w to wierze :* wszystkiego dobrego Kochana :*