@Aaeternum, przytulam za straty 🫂 myślę, że czas jest naprawdę kluczowy i pomaga leczyć rany. Każda z nas pewnie inaczej odczuwa ile prób jest w stanie znieść, to bardzo indywidualne. Myślę, że rozmowa o strachu jest kluczowa- warto dowiedzieć się, czego partner boi się najbardziej. Jeżeli najbardziej boi się Twojego cierpienia, to możesz mu spróbować wyjaśnić, że silniejsze od strachu jest pragnienie zostania mamą i zależy Ci na walce o szczęśliwą ciążę. Oczywiście nikt nie może dać gwarancji, że tym razem będzie już tylko dobrze, ale z pomocą lekarską walczymy, aby kolejnego razu już nie było ☘️
Ja po dwóch stratach cisnęła lekarzy o najszerszy możliwy zakres badań, żeby wykluczyć wszystkie możliwe przyczyny, i za kolejnym razem wdrożymy już leki. Z tym zestawem czuję się spokojniejsza, choć lęķ pewnie będzie mi towarzyszył do końca, dopóki nie zobaczę w ramionach swojego maluszka 🥹
👧🏼37 🧑🏼
02.2024 starania o pierwsze 👶
02.2025 💔 11tc
08.2025 💔 10tc
📍6cs - Accofil, Encorton, Duphaston
🔜 histero + biopsja
⚠️ANXA5 M2/N, cross-match 26.5%, Allo-MLR 0%, KIR Bx brak 2DS1, 2DS3, 2DS4, 2DS5, 3DS1, HLA-C on: C2C2
💊 Żelazo, wit. C, D, B12, B9, Norsan Omega-3, Q10 Ubichinol, L-arginina, maślan sodu, probiotyki, Prenacaps Ovi, NAC, resweratrol, Kerabione
Jeszcze będzie pięknie ✨️
👧🏼37 🧑🏼
02.2024 starania o pierwsze 👶
02.2025 💔 11tc
08.2025 💔 10tc
📍6cs - Accofil, Encorton, Duphaston
🔜 histero + biopsja
⚠️ANXA5 M2/N, cross-match 26.5%, Allo-MLR 0%, KIR Bx brak 2DS1, 2DS3, 2DS4, 2DS5, 3DS1, HLA-C on: C2C2
💊 Żelazo, wit. C, D, B12, B9, Norsan Omega-3, Q10 Ubichinol, L-arginina, maślan sodu, probiotyki, Prenacaps Ovi, NAC, resweratrol, Kerabione
Jeszcze będzie pięknie ✨️