Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie 🌱 Nowy początek 🌱
Odpowiedz

🌱 Nowy początek 🌱

Oceń ten wątek:
  • Daisy1 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 07:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @krakowiankq, wiem, że teraz trudno Ci uwierzyć w dobry scenariusz, ale jest jeszcze nadzieja, mocno trzymam kciuki, że beta jeszcze się rozkręca, z całego ❤️‍🩹 Ci tego życzę🥹☘️

@Biochemiczka, bo tu ciotki od zmysłów odchodzą😄

@aszin, powodzenia! 🍍☘️🤞

@Awokado30, trzymam kciuki za kurniczek 🤞🤞

@Iskierka ✨, mam nadzieję, że wizyta w klinice się udała. Jak będziesz miała ochotę, to daj znać jak się po wszystkim czujesz❤️

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 07:14

yecikowa, aszin lubią tę wiadomość

👧🏼 37 🧑🏼 | starania od 02.2024
    💔 11tc 02.2025 | 💔 10tc 08.2025 Duphaston
    ➡️ po 6cs mini-histeroskopia (04.2026) | CD138+ 5/10 HPF | ✂️mięśniaki + zrosty | 💊 leczenie
    ➡️ kontrolna mini-histeroskopia (05.2026) | ✅️ brak cech zapalnych
    ☘️ powrót do starań | 💊 Encorton + Accofil
    ⚠️ ANXA5 M2/N | KIR Bx (2DS2+) | HLA-C C2C2 | Allo-MLR 0% | cross-match 26.5%
  • yecikowa Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @aszin
    Mocno zaciskam kciuki za dzisiaj!

@krakowianq
    Wiem, że od razu nasuwają się gorsze myśli i ciężko się pozytywnie nastawić, ale my dalej tutaj wierzymy, że będzie dobrze! Też mocno trzymam kciuki!

@Cień
    Mam nadzieję, że ta chwila odpoczynku i wytchnienia pomoże Ci naładować bateryjki na dalszą walkę! Jesteś na prawdę silną kobietą i głęboko wierzę, że jeszcze to upragnione Marzenie się spełni!

@Szept_Flory, @axana
    Bardzi mi przykro, że spotykamy się też na tym wątku, ale w tej sytuacji nie mogłyście trafić w lepsze miejsce.
    Dziewczyny na pewno pomogą Wam przejść przez te ciemniejsze dni i posłużą radą w planowaniu kolejnych kroków. Mi po poronieniu pomagał sam fakt, że mogę tutaj wejść i poczytać, że nie jestem w tym sama.

Co do poronienia w szpitalu i faktu przebywania z kobietami w ciąży i po porodzie, to pamiętajcie, że w październiku wyszły nowe standardy opieki nad kobietami po poronieniu i zgodnie z nimi szpital powinien wam zapewnić taki pokój, ktory zapewnia Wam spokój. Nie powinien Was umieszczać w sali wraz z kobietami po porodzie. Wiem, że różnie jest to w szpitalach, ale warto o tym pamiętać.

aszin lubi tę wiadomość

'89 👷‍♀️ & 👷'88

💓👶2023, cc

⏸️ 11.2025
    💔 12.2025 poronienie samoistne 10tc / (6+4)
    💔 03.2026 cb

⏸️ 20.04.2026 🌱🌈 + 💉 Neoparin
    9dpo beta 23,27; 11dpo beta 103,54; 14dpo beta 566,3; 16dpo beta 1133,25; 18dpo beta 2414,7; 24dpo beta 17682,2; 30dpo beta 60560,56

06.05 jest ❤️
    15.05 1,1cm 🧡
    29.05 2,33cm 💛
    12.06 4,74cm 💚
    NIPT - niskie ryzyka i 🩷

✅️ tsh, zespół antyfosfolipidowy
    ⚠️ trombofilia, mutacje MTHFR (hetero), V-Leiden, PAI-1 4G/5G

preg.png
  • Dawdler34 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czy pp miałyście gorsze owulacje ? Albo nawet cykle bezowulacyjne? Czytałam, że organizm pp jest rozkręcony..a u mnie wygląda jakby wszystko osłabło.
    Na kolejny cykl zamierzam robic owulki, bo nic mi się nie zgadza z tym co było przed poronieniem 🤔
    W poprzednim cyklu ok 4-5dpo progesteron 14.3, więc niby owulka była ale sama nie wiem jak to wszystko interpretować 🤷‍♀️
    Dodatkowo mam takie okropne pryszcze na brodzie. Wręcz jakby torbiele z krwią i ropą. To w ogóle nie pomaga w samopoczuciu :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 07:55

👩‍💼91' 🧑‍💼80' + 🐕
    01.11.2025 - odstawienie antykoncepcji
    08.03.2026 - ⏸️
    28.03.2026 - 0.48cm ❤️ 6w
    04.04.2026 - 0.51cm 💔
    10.04.2026 - poronienie zatrzymane (farmakologia, 7/8w) 💔👼

🌈jeszcze będzie pięknie 🤞
‹‹ 278 279 280 281 282
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ