Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie 🌱 Nowy początek 🌱
Odpowiedz

🌱 Nowy początek 🌱

Oceń ten wątek:
  • May-girl Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dawdler34 wrote:
    Medicover, Luxmed itp mają zdecydowanie gorszy, wyżyłowany sprzęt, nie polegałabym w ogóle na tym. Zarodek ładnie przyrasta, nie stresuj się, czekaj na wizytę u swojego lekarza. Jestem pewna, że usłyszysz coś innego i pozytywnego :)

też kiedyś słyszałam, ze na takim wczesnym etapie nie powinno się używać dopplera - ale tu pewnie zależy od lekarza

Też tak słyszałam, więc w ogóle się zdziwiłam, że ona tym dopplerem dziś chciała… jestem prawie pewna, że wcześniej bicie serca mój lekarz mierzył innym sposobem, z wykresu… nie miałam żadnych kolorków, a ona dzisiaj chciała coś na kolorowo podświetlać…

👧86
    👨84

3 cs naturals
    3.02. pozytywny test
    4.02. Beta 236
    6.02. Beta 615
    19.02 ♥️ 133 i CRL 4,4
    11.03 stwierdzono poronienie zatrzymane w 8+1

20.05 pozytywny test
    23.05 beta 103
    25.05 beta 266
    27.05 beta 766
    30.05 beta 2627
    3.06 pęcherzyk ciążowy 11mm
    11.06 ❤️140, crl 6,4, USG 6+3
‹‹ 280 281 282 283 284
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ