Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie 🌱 Nowy początek 🌱
Odpowiedz

🌱 Nowy początek 🌱

Oceń ten wątek:
  • Axana Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    _Dysia_ wrote:
    Krakowianqa bardzo bardzo mi przykro. Przytulam Cię mocno 🫂

Ja po wizycie przychodzę do was z dobrymi wieściami. Dzieciaczek ma już 3,66 cm i tym samym z 5 dni różnicy między om a wiekiem ciąży zrobił się 1 dzień różnicy. Widziałam dziś na usg jak machał rączkami, nigdy bym nie pomyślała, że zobaczę coś takiego. Wzrusz totalny 🥹 W piątek pójdę oddać krew na nifty, a 14 lipca idę na kolejną wizytę. Dobrze, że po drodze prenatalne, bo bym chyba 3 tygodni nie wytrzymała 😅

Cudowne wieści ❤️❤️❤️ cieszę się, że Twoja przykra historia ma taką piękną kontynuację ❤️ już na styczniowe nie wchodzę, bo to dla mnie za dużo, ale mam nadzieję, że u Was tam wszystko w porządku 😊 mała łezka mi poleciała, bo wczoraj byłoby własnie 10+5😔

_Dysia_ lubi tę wiadomość

09/2017 (2cs) ⏸️ -> 06/2018 💙
    03/2020 (2cs) ⏸️ -> 11/2020 💙
    05/2026 (1cs) ⏸️❤️ -> 💔😭
  • Jusia92 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakowianq, cholernie mi przykro 😔 to jest tak na maxa niesprawiedliwe… trzymam mocno kciuki, żeby słoneczko zaświeciło dla was jak najszybciej 🤞🏻🫂

Axana, jesteś mega dzielna. Zamknęłaś pewien etap, teraz każdego dnia będzie coraz łatwiej. Za was również mocno trzymam kciuki! 🤞🏻🫂

To ja, tak jak Dysia, podzielę się dobrymi wiadomościami i liczę, że zostawię odrobinę nadziei. Nasza krewetka ma już prawie 1,5 cm i mocno bijące serduszko! 🥹 bardzo mocno wierzę, że niedługo każda z was podzieli się podobnymi wiadomościami 🤞🏻🍀

_Dysia_, Daisy1 lubią tę wiadomość

👩‍❤️‍👨 ‘92 & ‘89

06/25 - 💔 poronienie zatrzymane (12tc/9tc)

26.05.26 ⏸️
    27.05.26 bhcg 189 mIU/ml; prog 31,2 ng/ml
    29.05.26 bhcg 448 mIU/ml
    1.06.26 bhcg 2108 mIU/ml
    Szczęściu trwaj ❤️🌈

🔸 G20210A hetero
    🔸 MTHFR C677T hetero
    🔸 PAI-1 4G/4G homo

preg.png
‹‹ 282 283 284 285 286
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ