Poronienie
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeśli od niedawna się staracie i miałaś jeden biochem, to tak naprawdę nie ma co doradzać, niestety biologicznie jest to bardzo powszechne. Jeśli podstawowe badania masz w normie to po prostu trzeba się starać dalej.
KasiaKP, Kamcik28 lubią tę wiadomość
2019 💝👶💖
2021 💔
2022 💔💔
2023 💝👶💖
"Wszystkim głosić będę jak dobrotliwie obeszłaś się ze mną 💙" Nowenna Pompejańska -
Nie załamuj się, niestety biochemy zdarzają się bardzo bardzo często. A owiększości nikt się nigdy nie dowiaduje, dopóki nie zaczyna się człowiek starać i robi testy ciążowe przed spodziewana @ albo na kilka dni po niej i wtedy wychwyciło tak to by się nawet nie wiedziało, że coś było na rzeczy. Tak czy tak tez bym ci doradziła zmianę lekarza, bo trochę się to wszystko kupy nie trzyma
Babulka lubi tę wiadomość
-
KasiaKP wrote:Nie załamuj się, niestety biochemy zdarzają się bardzo bardzo często. A owiększości nikt się nigdy nie dowiaduje, dopóki nie zaczyna się człowiek starać i robi testy ciążowe przed spodziewana @ albo na kilka dni po niej i wtedy wychwyciło tak to by się nawet nie wiedziało, że coś było na rzeczy. Tak czy tak tez bym ci doradziła zmianę lekarza, bo trochę się to wszystko kupy nie trzyma
Powiem ci że ten mój lekarz. Sam nie wie co on wypisuje albo mówi. Wczoraj byłam u niego to mówił że dam pani tabletki na wywołanie miesiączki i nie wiem co robić. Czy mam po prostu poczekać czy będę miała miesiączkę czy nie, bo to i tak pod koniec miesiąca powinna być. I teraz mam mętlik w głowie co robić. -
Kamcik28 wrote:Powiem ci że ten mój lekarz. Sam nie wie co on wypisuje albo mówi. Wczoraj byłam u niego to mówił że dam pani tabletki na wywołanie miesiączki i nie wiem co robić. Czy mam po prostu poczekać czy będę miała miesiączkę czy nie, bo to i tak pod koniec miesiąca powinna być. I teraz mam mętlik w głowie co robić.
Babulka lubi tę wiadomość
-
Babulka wrote:Może się spóźnić nawet 2 tygodnie.
-