Poronienie 2021, a ponowne starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak testowałam rano przed wyjazdem do lekarze..tak jak myślałam, szkoda tylko testów..
Bebech mam wzdęty, piersi pełne bolące.
Mój się właśnie śmiał, że musi mi przetkać🙄 a mi do śmiechu nie jest, no ale dzisiaj wkoncu było 💕, oby coś pomogło 🤭
Dziękuje dziewczyny 😘 -
U mnie biało, tak jak czułam 😒 temp też leci w dół, także czekam na @. Do tego jeszcze spać nie mogę od 4 🙄Trombofilia, problemy immunologiczne, rozjechane cytokiny, komórki NK 19%, cross match 28,5%, allo mlr 0%
Od 01/2021 starania naturalne
11/2021 poronienie zatrzymane 9/12 tc 💔
Od 2023 starania w klinice
🔸 5 x stymulacja
🔸 3 x IUI
🔸 IVF: 03/2024, mamy 18 ❄️
Ryzyko OHSS, transfer odroczony
14/05 (N) I FET ❄️ nieudany
15/06 (N) II FET ❄️ cb 💔
13/08 (S) III FET ❄️ 5/7 tc 💔
30/12 (S) IV FET ❄️ nieudany (prograf+encorton) -
Babulka moim zdaniem jest ciemniejszy to po pierwsze a po drugie z Jasiem ze dwa tygodnie mi minęły zanim test był super wyraźny i mogłam go sobie zostawić na pamiątkę. Wiele czynników ma wpływ na poziom hcg w moczu więc trzeba po prostu zachować spokój
Babulka, Susanne lubią tę wiadomość
Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
A ja zaraz idę "biegać" z psem. Później będę sprzątać. Staram się tak planować dzień, by mieć jak najmniejszą styczność z informacjami z Ukrainy 😅. One mi nie pomogą a stres tylko zaszkodzi 😬. Jedynie bratu i rodzinie odpisuje. No i z mężem jedziemy na zakupy po południu, dla matek z dziećmi, z UA a później do kina i skoczę do empiku po jakieś książki z przeceny. 😂11.2022r., Karol ❤
12.2021r., 8tc 👼 Józef, trisomia 13 🖤
👩🏭 28 l.
👨🔧 26 l.
🏃♀️🧗♀️🏞❤
IG: @czytanki.matki -
Babulka wrote:https://zapodaj.net/59579c7f1f801.jpg.html
U mnie tak. Jeśli sciemniał, to tylko minimalnie a wydaje mi się, że wcale 😭Babulka lubi tę wiadomość
Córka w 2013 r
Styczeń 2021 ciąża biochemiczna
Sierpień 2021 poronienie zatrzymane w 6 tyg 😥
Luty 2022 poronienie zatrzymane w 12 tyg/14tyg 😥 Antoś💔
Lipiec 2022 ciąża biochemiczna 🙈
Kir-AA
Accofil, heparyna, acard, -
Babulka wrote:https://zapodaj.net/59579c7f1f801.jpg.html
U mnie tak. Jeśli sciemniał, to tylko minimalnie a wydaje mi się, że wcale 😭
Ściemniał 😊 minimalnie ale ściemniał, na spokojnie 🍀💚. W ciąży z J. z początku też mi tak ciemniały.Babulka lubi tę wiadomość
11.2022r., Karol ❤
12.2021r., 8tc 👼 Józef, trisomia 13 🖤
👩🏭 28 l.
👨🔧 26 l.
🏃♀️🧗♀️🏞❤
IG: @czytanki.matki -
Ech, chodzę po ścianach
Tak, jutro podjadę, mam nadzieję, że przyrosnie dużo i chociaż trochę mnie to uspokoi. Póki co zbieram się do zrobienia zastrzyku 😬czarneniebo lubi tę wiadomość
2019 💝👶💖
2021 💔
2022 💔💔
2023 💝👶💖
"Wszystkim głosić będę jak dobrotliwie obeszłaś się ze mną 💙" Nowenna Pompejańska -
Babulka wrote:Ech, chodzę po ścianach
Tak, jutro podjadę, mam nadzieję, że przyrosnie dużo i chociaż trochę mnie to uspokoi. Póki co zbieram się do zrobienia zastrzyku 😬Córka w 2013 r
Styczeń 2021 ciąża biochemiczna
Sierpień 2021 poronienie zatrzymane w 6 tyg 😥
Luty 2022 poronienie zatrzymane w 12 tyg/14tyg 😥 Antoś💔
Lipiec 2022 ciąża biochemiczna 🙈
Kir-AA
Accofil, heparyna, acard, -
No mam nadzieję, że ten pierwszy najgorszy, sam fakt przebijania skóry mnie obrzydza jakoś. Ale dałam radę. Ale naiwnie myślałam, że będzie mniej boleć 🤐🙈 Może przez te prawie bezbolesne szczepionki miałam taką wizję 😂2019 💝👶💖
2021 💔
2022 💔💔
2023 💝👶💖
"Wszystkim głosić będę jak dobrotliwie obeszłaś się ze mną 💙" Nowenna Pompejańska -
Ja testowałam i coś jest, mój też to potwierdził, ale wygląda mi to bardziej na kreskę fabryczną. Co prawda robiłam z drugiego siku i było bardzo rozwodnione, jak byłam w ciąży to mimo bety 130 ja na teście czułości 10 miałam jaśniutką kreskę, jednak ewidentnie ona była. W każdy razie kupię drugi test i zrobię jutro 😉 może te inne objawy to już tak przed okresem będę miała 🤦🏼♀️
jo_ana lubi tę wiadomość
-
Babulka przecież ściemniał plissss bez paniki to początek dopiero ❤️
Babulka lubi tę wiadomość
-
Babulka, ja pewnie na Twoim miejscu dawno na becie była 😅
A zdjęć nie wstawiam bo na żywo prawie nie widać, nie uchwyce tego 😉