Poronienie 2021, a ponowne starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Babulka wrote:Dziewczyny ile najwcześniej dpo może wyjść beta? Bo analizuje moje stare posty (nie pytajcie) i rzeczywiście 2-4 dpo narzekałam, że koszmarnie bolą mnie jajniki, nawet sobie w apke wpisałam. To może to była owulacja a nie dzień po piku lh 🤷♀️ Tylko wtedy miałabym pozytywną betę 7-8 dpo, nie wiem czy to możliwe. I czy możliwe, żeby owulacja była tyle dni po piku... Tak, robię sobie nadzieję 😭 Bo to są tortury przez co przechodzę 😖
Mi z J. już 8 dpo wyszły bladziochy, a 9 dpo miałam betę 75 mlU/ml (wczoraj sprawdzałam swoje zapiski z października 😅).
Edit. A przy okazji, bardziej pasuje mi owulacja z 20-22 dc, bo wtedy też mnie tak napitalały jajniki (pamiętam, bo miałam wtedy rezonans). Ogólnie na wykresie mam zaznaczone owu w 13 dc ale znowu w innej zakładce na 21 dc (i chyba to fuks, bo wtedy były ❤ przez dwa dni). Idąc tym tokiem myślenia aktualnie jestem w 10 dpo.
Przed poronieniem miałam cykle 34 dniowe i chyba zaczęły "wracać" do normalności (patrząc na owulacja w dniach 20-22.02 😵). No ale jak jest to się dowiem za 2,5 tygodnia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2022, 18:33
Babulka lubi tę wiadomość
11.2022r., Karol ❤
12.2021r., 8tc 👼 Józef, trisomia 13 🖤
👩🏭 28 l.
👨🔧 26 l.
🏃♀️🧗♀️🏞❤
IG: @czytanki.matki -
Babulka wrote:Dzięki, ehhh nie wiem czy te 3 dni do przodu cokolwiek ratują 😖
Ufam, że będzie dobrze 💚🍀.
Najgorsze są te analizy 🥴, najlepiej to być takim nieogarem. Niektóre laski w moim wieku to nawet nie wiedzą co to owulacja i dni płodne (poważnie, musiałam to wszystko tłumaczyć mojej kumpeli). Takie to pożyją i mają spokój. A ja to tak nie mogę, bo też jestem z tych, co trzyma rękę na pulsie 😌.11.2022r., Karol ❤
👩🏭 28 l.
👨🔧 26 l.
🏃♀️🧗♀️🏞❤
Babulka plissss proszę Cię znajdź jakieś zajęcie aby zająć czymś głowę i nie zamartwiaj się ❤️ Proszę zrób to dla siebie i dla maleństwa
-
Ultra zgadzam się w 100%.
Anionka no nie mogę właśnie 😣 całymi dniami dwulatki pilnuje a układanie klocków mnie kompletnie od tego nie odciąga 😌2019 💝👶💖
2021 💔
2022 💔💔
2023 💝👶💖
"Wszystkim głosić będę jak dobrotliwie obeszłaś się ze mną 💙" Nowenna Pompejańska -
Babulka wrote:Ultra zgadzam się w 100%.
Anionka no nie mogę właśnie 😣 całymi dniami dwulatki pilnuje a układanie klocków mnie kompletnie od tego nie odciąga 😌
A czytanie bajek? 😅 O, albo puzzle, choć w sumie nie wiem, te 2+ mogę układać z zamkniętymi oczami 😂.11.2022r., Karol ❤
👩🏭 28 l.
👨🔧 26 l.
🏃♀️🧗♀️🏞❤
Babulka to spacery spacery, z dwulatkiem to się nałazisz i dla zdrowia lepiej
Babulka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny u mnie nic z tego. Beta 0.6. odpuszczam starania bo dzisiejszy dzień dojechał mnie psychicznie. Widzę, że coś się zadziało, ale szybko się skończyło. Te wszystkie testy były ujemne jeszcze do wczoraj, dzisiaj blade. Nie chcę kolejny raz tego przeżywać, czekać na testowanie, żyć tym. Może wrócę jak sobie to wszystko ułozę. Póki co dostałam w twarz po raz kolejny. Mam wrażenie, że coś jest ze mną nie tak i już nigdy nie donoszę żadnej ciąży. Trzymam za Was kciuki bo zasługujecie na to szczęście, Babulka, Dżasta rośnijcie zdrowo. Czarneniebo, Blondyna i reszta dziewczyn- trzymam za Was kciuki mocno. Ściskam i dziękuję za wsparcie
-
Dziewczyny muszę Wam powiedzieć, że moja mała córeczka stała się kobietką 🥺 ciągle nie mogę w to uwierzyć, że to już, że tak szybko… gdybym mogła oszczędziłabym jej tego jeszcze na jakieś 2 lata, ale natura chciała inaczej 🤷🏻♀️
Nati 3maj się, wróć do Nas jak trochę ochłoniesz, a może i wrócisz z dobra nowiną. Powodzenia 💛
Adenomioza podsluzówkowa
Trombofilia
Rozjechane cytokiny
Cross match 29,9%, allo mlr 0%
Przewlekle zapalenie endometrium 5/10
Od 01/2021 starania naturalne
11/2021 poronienie zatrzymane 9/12 tc 💔
Od 2023 starania w klinice
🔸 5 x stymulacja
🔸 3 x IUI
🔸 IVF: 03/2024, mamy 18 ❄️
Ryzyko OHSS, transfer odroczony
14/05 (N) I FET ❄️ cb ?
15/06 (N) II FET ❄️ cb 💔
13/08 (S) III FET ❄️ 5/7 tc 💔
30/12 (S) IV FET ❄️ nieudany (prograf+encorton)
🔜 sztuczna menopauza -
Ani0nka wrote:Nati a sprawdzałaś betę od razu po poronieniu? Była równa 0? Kurczę...
-
Nati tak mi przykro 😔
Ja nie ufam testom, cienie cienia już miałam na wielu mimo że ciąży nie było. Beta 0.6 jest cały czas ujemna - każdy ma swój poziom HCG dlatego dopiero od 5 można mówić że to ciąża. Niestety nie wydaje mi się żeby nagle wzrosła i od razu spadła - tu raczej testy zawiodły.
Odpocznij i wracaj do nas z ⏸️❤️ -
Nati tak mi przykro, ale kurczę jeden fałszywy bladzioch rozumiem sama takie miałam, ale żeby trzy?
Trzymaj się kochana jak coś to tu jesteśmy gotowe pomócDawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Babulka jeny ale Ty się torturujesz 😢 pamiętaj wszystko jest możliwe ❤️🍀🍀🍀 i będzie dobrze
Nati tak mi przykro 😢 odpocznij trochę i wracaj do nas szybko😘 -
Nati94 bardzo mi przykro 😞. Może te testy były przeterminowane?
czarneniebo Twoja kobietka za niedługo będzie Ci kawalerów przyprowadzać 😋. Aż przypomniało mi się jak z tatą byliśmy u jego chrześnicy i on się jej pyta co ma taką pochmurną minę a ta z dumą: wujek, bo ja już jestem KOBIETĄ 😂.
Laski, jadę zaraz oddać krew na betę. Mam stresa a jedyny dzisiejszy objaw to okresowy ból brzucha 🥴 i wstałam cała mokra... Mam już drugi dzień podwyższoną temp. i nigdy tak nie miałam... Nic nie mówię B, bo by mi dał po dupie za nakręcanie się 😅.11.2022r., Karol ❤
👩🏭 28 l.
👨🔧 26 l.
🏃♀️🧗♀️🏞❤
Ultra popitoliło Ci się z jo_ana, ja jeszcze nie mam żadnej małej kobietki😁może kiedyś się uda 😜
Trzymam kciuki za bete 🍀🤞 -
Proszę pomóżcie bo zwariuję 😥 W 2019 roku poroniłam w 8 tygodniu później w 2020 w 14 tygodniu strasznie to przeżyłam cały 2021 z mężem staraliśmy się o kolejną ciążę aż do stycznia 2022 jest aktualnie w 11tydz 6dzień bardzo się zaczęłam brać dwa tygodnie temu byłam u ginekolog niby wszystko dobrze ale dla podtrzymania biorę duphaston, acard i zastrzyki clexan. Dziewczyny o 2/3 dni zero objawów ciąży piersi opadły nie są tkliwe tylko większe sutki zostały, nie mam mdłości, minęły wzdęcia brzuch już nie jest wzdęty do łazienki tylko rano a tak to wstawałam raz w nocy 😥 Do ginekolog w poniedziałek na 15 boję się że do tej pory zwariuję naczytałam się strasznie że to objawy obumarcia płodu przy ostatnim poronieniu też piersi mnie przestały boleć bardzo się boję 😥Kasia lat 26, po 2 bardzo ciężkich dla mnie stratach 😭
Lecz teraz mam nad sobą dwa małe aniołki 😇🙏 [*] 14.09.2019 [*] 25.02.2020 cały 2021 cisza aż do stycznia 2022 i aktualnie 14T2D ♥️