Poronienie 2021, a ponowne starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Nati94 wrote:Dziewczyny, mam cień na 2 testach 😭🥺Córka w 2013 r
Styczeń 2021 ciąża biochemiczna
Sierpień 2021 poronienie zatrzymane w 6 tyg 😥
Luty 2022 poronienie zatrzymane w 12 tyg/14tyg 😥 Antoś💔
Lipiec 2022 ciąża biochemiczna 🙈
Kir-AA
Accofil, heparyna, acard, -
Ultra-Dżasta wrote:My też czekaliśmy z "legalnym" seksem do kontroli lekarza. Chcieliśmy być pewni, że wszystko jest okej 😉.
Żal post.
Lędźwia mnie bolą. Tak bardzo, bardzo, przez to ciężko mi się chodzi, bo idzie mi na biodra 😠. Prawie płaczę. I w 90% jestem pewna, że oprócz przepuchliny, ciąża też ma na to wpływ, bo w trakcie okresu bolało mnie podobnie ale mniej... Najlepsze, że biorę leki, co kazał ortopeda i średnio pomagają. Tych mocniejszych boję się brać. Jest napisane w ulotce, że dla kobiet w ciąży są okej i doktor mówił, by brać w razie wu ale jakoś się cykam... Z chęcią poszłabym już do domu, położyła na łóżku ale nie opłaca mi się, zacisnę zęby do 14 😬.Córka w 2013 r
Kir-AA
Blondyna.B wrote:Mijałam ją tylko na korytarzu, w szpitalu trafiłam na dr. W.J.F. i mega fajne wrażenie na mnie wywarł. Mój ginekolog też z tej ekipy ale on mało instagramowy mimo, że ma konto (czasem go oznaczają)
Stąd go kojarzę, często W.F go oznacza 😂.
Ogólnie oni wydają się być spoko, także super, że jesteście w dobrych rękach ☺.11.2022r., Karol ❤
12.2021r., 8tc 👼 Józef, trisomia 13 🖤
👩🏭 28 l.
👨🔧 26 l.
🏃♀️🧗♀️🏞❤
IG: @czytanki.matki -
Ani0nka wrote:Ja umówiłam się 23 marca na wizytę kontrolna do gina z najlepszym sprzętem w okolicy, możecie kojarzyć Michała Lipę. Mam nadzieje ze da zielone światło, ze jestem już „czysta” ale mimo wszystko nie będę wyłapywać owulki. Dopiero od maja.
Ani0nka lubi tę wiadomość
Córka w 2013 r
Kir-AA
Ultra-Dżasta wrote:Stąd go kojarzę, często W.F go oznacza 😂.
Ogólnie oni wydają się być spoko, także super, że jesteście w dobrych rękach ☺.
Ekipa super i mają nowatorskie podejście ale trzeba to lubić, akceptować i ufać że wszystko dobrze będzieUltra-Dżasta lubi tę wiadomość
-
U mnie okresu brak nadal ale pewnie przyjdzie wczoraj był negatym więc się nie łudzę do tego właśnie pożarłam się ze starym i tym razem nie o głupotę ale mam nadzieję że burza za raz minie i zaliczymy jakiś może nawet seks na zgodę.
Od tego wczorajszego testu mam trochę doła niby miałam się nie przejmować no ale ....
Nati dawaj te bladziochyDawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Nati 😍😍😍 ale super, bardzo nam życzę żeby zaraz ten wątek zrobił się ciążowy ❤️ gratulacje i kciuki za jutrzejszą betę 🍀
-
Nati kciuki za ciemniejące kreseczki 🤞🏻🍀Adenomioza podsluzówkowa
Trombofilia
Rozjechane cytokiny
Cross match 29,9%, allo mlr 0%
Przewlekle zapalenie endometrium 5/10
Od 01/2021 starania naturalne
11/2021 poronienie zatrzymane 9/12 tc 💔
Od 2023 starania w klinice
🔸 5 x stymulacja
🔸 3 x IUI
🔸 IVF: 03/2024, mamy 18 ❄️
Ryzyko OHSS, transfer odroczony
14/05 (N) I FET ❄️ cb ?
15/06 (N) II FET ❄️ cb 💔
13/08 (S) III FET ❄️ 5/7 tc 💔
30/12 (S) IV FET ❄️ nieudany (prograf+encorton)
🔜 sztuczna menopauza -
Córka w 2013 r
Kir-AA
-
Blondyna.B wrote:Niech partner też sprawdzi, przy zakażeniach często obie strony muszą brać leki. Do ginekologa i przepisze odpowiednie leki
Ginekolog odpisał, że jak nie mam objawów infekcji, to nic z tą Candida nie robimy. Czytam w necie, że dieta może pomóc, więc może chociaż w ten sposób spróbuję...
Ja dziś miałam biopsję guza na tarczycy, babka mnie dźgała 2 razy. Ależ to jest nieprzyjemne... 😮💨 Za tydzień wyniki, mam nadzieję, że nie zezłośliwiało paskudztwo.
Nati gratuluję! Wysyp dobrych wiadomości ostatnio. ☺️ Za wszystkie kropki i ich dzielne mamy trzymam kciuki! 🍀 -
Dziewczyny ile najwcześniej dpo może wyjść beta? Bo analizuje moje stare posty (nie pytajcie) i rzeczywiście 2-4 dpo narzekałam, że koszmarnie bolą mnie jajniki, nawet sobie w apke wpisałam. To może to była owulacja a nie dzień po piku lh 🤷♀️ Tylko wtedy miałabym pozytywną betę 7-8 dpo, nie wiem czy to możliwe. I czy możliwe, żeby owulacja była tyle dni po piku... Tak, robię sobie nadzieję 😭 Bo to są tortury przez co przechodzę 😖2019 💝👶💖
2021 💔
2022 💔💔
2023 💝👶💖
"Wszystkim głosić będę jak dobrotliwie obeszłaś się ze mną 💙" Nowenna Pompejańska