Problemy z zajściem w ciążę po poronieniu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyniezapominajka wrote:Jak ciąża to temp utrzymuje się na poziomie takim jak w fazie lutealnej... I jest to bardzo indywidualna sprawa - ja miałam 36,8-37,0
-
nick nieaktualnyByłam już u ginekologa-endokrynologa i jestem mega zadowolona
TSH zbijac nie trzeba bo wolne hormony są prawidłowe Kazał mi się zrelaksowac i starac się po miesiączce kamień z serca!
No i mam zakaz robienia testów wczesniej niż 7 dni po spodziewanej miesiączce żeby sobie oszczedzic stresów
Najsympatyczniejszy lekarz u jakiego w życiu byłam -
niezapominajka wrote:No może to jest i plan "bez planów"
Mój będzie na tydzień teraz, ale ja z Młodym jedziemy na początku lipca do niego na 7 tygodni. W tym czasie załapię się dwukrotnie na owu2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Majówka, s1985 - nie zazdroszczę wam dziewczyny. Też to przerabiałam, kilka lat byliśmy z mężem w dwóch różnych krajach. Ciężko było. Teraz na szczęście jesteśmy razem i doceniam każdy wspólny poranek i wieczór.
Majówka - jeśli twój endokrynolog tak zdecydował no to trzeba się słuchać -
nick nieaktualny
-
tak piszecie o tych hormonach to dziś dla świętego spokoju poszłam zrobić sobie badanie na prolaktyne i TSH ( z racji że dwa miesiące naszych starań zakończyły się fiaskiem) no i wyniki już mam prolaktyna 100,6 mIU/l a TSH 1,35 uIU/ml
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
s1985 wrote:tak piszecie o tych hormonach to dziś dla świętego spokoju poszłam zrobić sobie badanie na prolaktyne i TSH ( z racji że dwa miesiące naszych starań zakończyły się fiaskiem) no i wyniki już mam prolaktyna 100,6 mIU/l a TSH 1,35 uIU/ml
-
niezapominajka wrote:To znaczy, że wszystko w normie
Jak zajdziesz w ciążę, to prolaktyna poszybuje, więc się nie martw. Lepiej za mało, niż za dużo.PrimaSort lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Witam :*
jeżeli pozwolicie, też dołączę do Waszej grupy
poroniłam 15 lutego, starania bym chciała zacząć od sierpnia ponieważ musiałam zbić tsh i wyleczyć stan zapalny który przyplątał się po zabiegu..
biorę witaminki matruelle pharmaton oraz eutyrox 50 i zobaczymy co to będzie dalej....
PrimaSort lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Aniołek 6 tc .... 15.02.2015 roku -
nick nieaktualnyAnjaa wrote:Witam :*
poroniłam 15 lutego, starania bym chciała zacząć od sierpnia ponieważ musiałam zbić tsh i wyleczyć stan zapalny który przyplątał się po zabiegu..
biorę witaminki matruelle pharmaton oraz eutyrox 50 i zobaczymy co to będzie dalej....
W 6tc robili Ci zabieg? Nie dalas rady oczyscic sie sama?
Zapraszamy do naszego kola wzajemnej adoracji w kupie sila!
Ja ciaze stracilam w 5tc I juz w czerwcu bedziemy sie starac teraz czekam na @ ktora chyba stoi w korkach
-
lekarz po usg stwierdził ze musi być łyżeczkowanie więc co ja mogłam;/// jedyne co pozostało to smutek i trauma:(
mam nadzieję, że jakoś to wszystko się ułoży i będziemy wszystkie cieszyć się macierzyństwem:***
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Aniołek 6 tc .... 15.02.2015 roku -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnjaa wrote:Witam :*
biorę witaminki matruelle pharmaton oraz eutyrox 50 i zobaczymy co to będzie dalej.... -
nick nieaktualnyAnjaa wrote:lekarz po usg stwierdził ze musi być łyżeczkowanie więc co ja mogłam;/// jedyne co pozostało to smutek i trauma:(
mam nadzieję, że jakoś to wszystko się ułoży i będziemy wszystkie cieszyć się macierzyństwem:*** -
Anjaa wrote:lekarz po usg stwierdził ze musi być łyżeczkowanie więc co ja mogłam;/// jedyne co pozostało to smutek i trauma:(
mam nadzieję, że jakoś to wszystko się ułoży i będziemy wszystkie cieszyć się macierzyństwem:***2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualny