X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Problemy z zajściem w ciążę po poronieniu
Odpowiedz

Problemy z zajściem w ciążę po poronieniu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2019, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny.staramy się z mężem od sierpnia 2016, w lipcu udało się w końcu naturalnie ale niestety w 9 tygodniu ciąża obumarła :( teraz jestem po 2 inseminacjach, na razie nieduanych :( mam do Was pytanie od zabiegu cały czas pobolewają mnie piersi po bokach,nawet w pierwszej fazie cyklu czy któraś z Was też tak miała?

• Arashe Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2019, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety nie pomogę, ja po zabiegu, aż do kolejnej ciąży, miałam wręcz martwe piersi przez calutki cykl, mimo, że wcześniej bolały mnie zawsze przed okresem

l66prp8.png
    Aniołek [*] 12.04.18 - 11 tc
    pglyfv7.png
  • JJ. Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2019, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tak miałam chyba ok. 8 miesięcy, na pewno z pół roku i samoistnie przeszło. Podobno to normalne po poronieniu....

tecz_a lubi tę wiadomość

JJ.

- 13tc [*] - ciąża obumarła - 27.10.2017
    - grudzień 2020 - ciąża biochemiczna

- Endometrioza 1 stopnia
    - Słabo drożony (niedrożny) lewy jajowód
    - MTHFR 677-C / układ heterozygotyczny
    - PAI- 1 4G / układ homozygotyczny
    - Hashimoto

08.06.2022 - CUD !!! Ignaś

...Ponieważ znosiłaś chorobę z poddaniem się Woli Bożej , Bóg udzieli Ci tej łaski na Moją prośbę...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2019, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JJ. wrote:
    Ja tak miałam chyba ok. 8 miesięcy, na pewno z pół roku i samoistnie przeszło. Podobno to normalne po poronieniu....
    Bardzo Ci dziękuję za odpowiedź,bo już się zapisałam na usg na przyszły miesiąc

‹‹ 19 20 21 22 23
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ