X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Tabletki. Ile to potrwa?
Odpowiedz

Tabletki. Ile to potrwa?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • siesiepy Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2024, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysia1411 wrote:
    Ja chyba też miałam czas się pogodzić... wtedy było szybko, informacja ze mała nie żyje w czwartek, piątek szpital, sobota porod, niedziela dom ... a teraz od informacji w poniedziałek że nadziei nie ma do poronienia minęło 6 dni... Do potwierdzenia j giną nawet 8... I chyba po samym fizycznym poronieniu trochę mi zeszło...
    Do psychologa chciałam wrócić, bo wiem, że gdyby się jeszcze udało to bez tego nie dam rady...
    U mnie naturalny cud to szansa 1 na milion... zakazu nie ma, więc się staramy beż spiny i wiary w oczekiwaniu na transfer I pewnie druga procedurę...
    Szybko pojawił się okres bo po 19 dniach od pierwszego większego krwawienia... ten cykl nie chciała transferu, więc liczę dni do końca cyklu, a dziś dopiero 7dc 🤯 i biorę leki i wrześniu transferujemy ostatniego maluszka...
    Trzymam kciuki za szybkie załapanie i druga tecze w twoim życiu. 🥺 Psycholog to zawsze dobra rzecz. Ja na razie odmówiłam w szpitalu, na ten moment dobrze jest jak jest. Ale jak będę potrzebowała to wiem gdzie się zgłosić i będę korzystać. 🍀

walka o pierwsze 🦕 od 7.2022

♀️29
    ◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
    mała tarczyca;
    ◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
    ◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero
    ◾arytmia
    ◾9 stymulacji letrozolem ❌
    ◾07.2024 poronienie - puste jaja płodowe 💔💔
    ◾przewlekłe zapalenie błony śluzowej żołądka - predyspozycje do anemii złośliwej (APCa i Castle)

♂️ 33
    ◾HBA 70,5% ↗️🎉
    ◾łagodna oligospermia ↘️
    ◾MSOME: 0% - 1 stopień, 1% - 2 stopień 😬

✨IVF💉
    ⛔torbiel krwotoczna: antykoncepcja przez 21 dni
    Stymulacja start 🍀27.02.2025 Rekovelle 8mcg + provera 10mg ➡️ IMSI

"I used to float, now I just fall down
    I used to know, but I'm not sure now
    What I was made for
    What was I made for?"
  • Krysia1411 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2024, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    siesiepy wrote:
    Trzymam kciuki za szybkie załapanie i druga tecze w twoim życiu. 🥺 Psycholog to zawsze dobra rzecz. Ja na razie odmówiłam w szpitalu, na ten moment dobrze jest jak jest. Ale jak będę potrzebowała to wiem gdzie się zgłosić i będę korzystać. 🍀
    Ja wiedziałam że potrzebuję i było mi łatwiej bp wróciłam do kobiety ktora już mnie zna...
    Teraz nie wiem czy chce dalej chodzić...
    Ale w sumie mnie nikt nigdy nie pytał o psychologa, wtedy też nie... ta babkę znalazłam przez znajomych...

Chce wierzyć że na każdą z nas gdzieś czeka ta tęcza.

siesiepy lubi tę wiadomość

27tc+3 - 😢 [*] 11.20
    37tc+3 - 🌈
    6tc+4 - 😭 [*] 07.24 - żegnaj okruszku...
    3tc+4 💔

age.png
    _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

X.2021 - start IVF

23.12.21 - transfer blastki ❄️4AA
    29.12 - 6dpt - beta 39.40 mlU/ml
    18.01 - 26dpt - 6+1 CRL 0.55cm i bijące serduszko 😍
    01.03 - 12+1 I prenatalne 7.5cm chłopca 💙
    21.04 - 19+3 - II prenatalne - 330g 💙
    06.07 - 30+2 - III 25.08 - 1810g 💙
    25.08 - 37+3 - 3220g i 54cm cudu jest juz ze mną
    ...
    _ _ _ _

03.24 - wracamy po rodzeństwo
    04.06 FET ❄️3AA 🙏🙏
    09.06 - 5dpt. - ⏸️
    06.07 - 7+2 💔

_ _ _ _

04.09 prog 41.8; 2dpt 18.4
    05.09 - FET ostatniej szansy ❄️4AB
    4dpt - ⏸️; beta 59.8🤯; prog 28.5
    11.09 - 6dpt 80.4 💔 7dpt 79.8; 9dpt 98 🤯
    11.10 - Metotreksat

Ostatnia szansa - II IVF - ❄️ 🙏
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ