X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Tabletki. Ile to potrwa?
Odpowiedz

Tabletki. Ile to potrwa?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • siesiepy Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2024, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysia1411 wrote:
    Ja chyba też miałam czas się pogodzić... wtedy było szybko, informacja ze mała nie żyje w czwartek, piątek szpital, sobota porod, niedziela dom ... a teraz od informacji w poniedziałek że nadziei nie ma do poronienia minęło 6 dni... Do potwierdzenia j giną nawet 8... I chyba po samym fizycznym poronieniu trochę mi zeszło...
    Do psychologa chciałam wrócić, bo wiem, że gdyby się jeszcze udało to bez tego nie dam rady...
    U mnie naturalny cud to szansa 1 na milion... zakazu nie ma, więc się staramy beż spiny i wiary w oczekiwaniu na transfer I pewnie druga procedurę...
    Szybko pojawił się okres bo po 19 dniach od pierwszego większego krwawienia... ten cykl nie chciała transferu, więc liczę dni do końca cyklu, a dziś dopiero 7dc 🤯 i biorę leki i wrześniu transferujemy ostatniego maluszka...
    Trzymam kciuki za szybkie załapanie i druga tecze w twoim życiu. 🥺 Psycholog to zawsze dobra rzecz. Ja na razie odmówiłam w szpitalu, na ten moment dobrze jest jak jest. Ale jak będę potrzebowała to wiem gdzie się zgłosić i będę korzystać. 🍀

walka o pierwsze 🦕 od 7.2022, bez zabezpieczenia od 2019

29♀️
    ◾PCOS, mała tarczyca, arytmia, łuszczyca, p. ciała APCA i Castle,
    ◾KIR AA, PAI hetero, MTHFR C677 hetero
    ◾01.24 LEEP szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
    ◾9 stymulacji letrozolem❌

34♂️
    ◾chwiejna ilość i koncentracja 🪱
    ◾MSOME: 0% + 1% 👎🏻

07.2024 puste jaja płodowe 💔💔

✨IVF
    1. IMSI:
    27.02 start stymulacji
    12.03 💉20 🥚-> 6MII + 11 GV (IVM: 7MII) - 12 zapłodnień - 1❄️
    15.04 FET 5BB beta 10dpt <0,1

2. IMSI + Fertile chip
    12.05 start stymulacji
    28.05 💉19 🥚 -> 14 MII - 13 zapłodnień - 1❄️😞

Ciało które nie działa.
  • Krysia1411 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2024, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    siesiepy wrote:
    Trzymam kciuki za szybkie załapanie i druga tecze w twoim życiu. 🥺 Psycholog to zawsze dobra rzecz. Ja na razie odmówiłam w szpitalu, na ten moment dobrze jest jak jest. Ale jak będę potrzebowała to wiem gdzie się zgłosić i będę korzystać. 🍀
    Ja wiedziałam że potrzebuję i było mi łatwiej bp wróciłam do kobiety ktora już mnie zna...
    Teraz nie wiem czy chce dalej chodzić...
    Ale w sumie mnie nikt nigdy nie pytał o psychologa, wtedy też nie... ta babkę znalazłam przez znajomych...

Chce wierzyć że na każdą z nas gdzieś czeka ta tęcza.

siesiepy lubi tę wiadomość

27tc+3 - 😢 [*] 11.20
    37tc+3 - 🌈
    6tc+4 - 😭 [*] 07.24 - żegnaj okruszku...
    3tc+4 💔

age.png[/url]
    _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

X.21 - 1️⃣ IVF - 3️⃣❄️

23.12.21 - 1️⃣FET ❄️4AA
    25.08.22 - 37+3 - 3220g i 54cm cudu jest juz ze mną
    ...
    _ _ _ _
    04.06.24 2️⃣FET ❄️3AA
    06.07.24- 7+2 💔
    _ _ _ _
    05.09.24 - 3️⃣FET ❄️4AB
    11.10.24 cp; Metotreksat 7+5 💔

30.04.2025 - 3️⃣IVF

12.05 💉=> 24🥚=>🫧20
    13.05 =>🫧18
    17.05 => 5 doba❄️4.1.1; ❄️4.1.1;❄️4.2.2; ❄️4.2.2; ❄️3.2.2; ❄️3.1.2
    18.05 => 6 doba❄️4.2.2; ❄️4.2.2
    PGTa => ❄️❄️❄️❄️

06.25 - FET 🙏🙏❓️❔️❓️

"Ojcze, jeśli możliwe, oddal ode mnie ten kielich
    Ojcze, jeżeli trzeba, chcę Twoją wolę wypełnić"
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ