W oczekiwaniu na poronienie
-
WIADOMOŚĆ
-
Niecierpliwa_ wrote:Nie robią tu niestety aspiracji, szkoda.
Ale mam wyjść dzisiaj do domu jak wszystko będzie ok, zabieg koło 10-11 i potem po południu wypis.
Cześć miałam tak samo zabieg zaczął się o 10;50 skończył 11:10 już byłam w swoim łóżku życzę ci dużo zdrówka i siły!
Niecierpliwa_ lubi tę wiadomość
-
będziesz miała to za sobą i będziecie mogli zacząć od nowaNiecierpliwa_ wrote:Nie robią tu niestety aspiracji, szkoda.
Ale mam wyjść dzisiaj do domu jak wszystko będzie ok, zabieg koło 10-11 i potem po południu wypis.
zazdroszczę, ja wciąż czekam, w poniedziałek ginekolog i zobaczymy co dalej..
Niecierpliwa_ lubi tę wiadomość
-
Niecierpliwa_ wrote:Jednak sobie jeszcze poczekam. Pielęgniarki mi pozwoliły jeść do 5, i kazali mi w związku z tym czekać jeszcze min do 11 ale nie wiadomo o której się lekarz pojawi;//
To najgorsze 🙂
A co do sugerowania zabiegi to na starych wątkach można poczytać że inflancka nie chce szybko robić zabiegów. A tutaj raczej widzę odwrotna tendencje, żeby nie zajmować chyba za długo miejsc na sali 🙂33 👫 35
03/2025- poronienie chybione
02/2026- poronienie chybione -
Też mi się wydaje, że to kwestie miejsc. Mają ewidentnie procedurę że 2 x podanie leku i jesli nie zadziała to zabieg i do domu.
Mogłam się upierać na leki, ale trochę poczytałam tutaj różnych wątków i widziałam że rzadko kiedy udaje się całkowicie oczyścić bez zabiegu. Więc bez sensu się chyba męczyć, lepiej mieć to za sobą.Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 10:27
Aeternum lubi tę wiadomość
-
Czekam już na wypis, czuję sie dobrze ale śpiąca jestem mocno. Teraz tylko się boje żeby żadnych zrostów itp nie było, zobaczymy
@ItsMomi a Ty jak się masz? Na kiedy Ci zlecili jakąś kontrolę po zabiegu?Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 15:15
Dawdler34 lubi tę wiadomość
-
Powodzenia! Wszystko będzie dobrze 💙🫂Niecierpliwa_ wrote:Czekam już na wypis, czuję sie dobrze ale śpiąca jestem mocno. Teraz tylko się boje żeby żadnych zrostów itp nie było, zobaczymy
@ItsMomi a Ty jak się masz? Na kiedy Ci zlecili jakąś kontrolę po zabiegu? -