X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie W oczekiwaniu na poronienie
Odpowiedz

W oczekiwaniu na poronienie

Oceń ten wątek:
  • Niecierpliwa_ Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie robią tu niestety aspiracji, szkoda.
    Ale mam wyjść dzisiaj do domu jak wszystko będzie ok, zabieg koło 10-11 i potem po południu wypis.

• ItsMomi❤️ Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa_ wrote:
    Ale mam wyjść dzisiaj do domu jak wszystko będzie ok, zabieg koło 10-11 i potem po południu wypis.

Cześć miałam tak samo zabieg zaczął się o 10;50 skończył 11:10 już byłam w swoim łóżku życzę ci dużo zdrówka i siły!

Niecierpliwa_ lubi tę wiadomość

• Dawdler34 Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa_ wrote:
    będziesz miała to za sobą i będziecie mogli zacząć od nowa :)
    zazdroszczę, ja wciąż czekam, w poniedziałek ginekolog i zobaczymy co dalej..

Niecierpliwa_ lubi tę wiadomość

Wysłany: Dzisiaj, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jednak sobie jeszcze poczekam. Pielęgniarki mi pozwoliły jeść do 5, i kazali mi w związku z tym czekać jeszcze min do 11 ale nie wiadomo o której się lekarz pojawi;//

• Aeternum Koleżanka

Wysłany: Dzisiaj, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa_ wrote:
    Jednak sobie jeszcze poczekam. Pielęgniarki mi pozwoliły jeść do 5, i kazali mi w związku z tym czekać jeszcze min do 11 ale nie wiadomo o której się lekarz pojawi;//

To najgorsze 🙂

A co do sugerowania zabiegi to na starych wątkach można poczytać że inflancka nie chce szybko robić zabiegów. A tutaj raczej widzę odwrotna tendencje, żeby nie zajmować chyba za długo miejsc na sali 🙂

33 👫 35

03/2025- poronienie chybione

02/2026- poronienie chybione

Wysłany: Dzisiaj, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też mi się wydaje, że to kwestie miejsc. Mają ewidentnie procedurę że 2 x podanie leku i jesli nie zadziała to zabieg i do domu.
    Mogłam się upierać na leki, ale trochę poczytałam tutaj różnych wątków i widziałam że rzadko kiedy udaje się całkowicie oczyścić bez zabiegu. Więc bez sensu się chyba męczyć, lepiej mieć to za sobą.

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 10:27

Aeternum lubi tę wiadomość

Wysłany: Dzisiaj, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekam już na wypis, czuję sie dobrze ale śpiąca jestem mocno. Teraz tylko się boje żeby żadnych zrostów itp nie było, zobaczymy

@ItsMomi a Ty jak się masz? Na kiedy Ci zlecili jakąś kontrolę po zabiegu?

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 15:15

Dawdler34 lubi tę wiadomość

• Dawdler34 Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa_ wrote:
    Czekam już na wypis, czuję sie dobrze ale śpiąca jestem mocno. Teraz tylko się boje żeby żadnych zrostów itp nie było, zobaczymy

@ItsMomi a Ty jak się masz? Na kiedy Ci zlecili jakąś kontrolę po zabiegu?
    Powodzenia! Wszystko będzie dobrze 💙🫂

‹‹ 168 169 170 171 172
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ