X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie W oczekiwaniu na poronienie
Odpowiedz

W oczekiwaniu na poronienie

Oceń ten wątek:
  • krakowiankq Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agat39 wrote:
    Ja dziś pojechałam do Bielańskiego…lekarka była bardzo miła… powiedziała że już nie ma sensu dłużej czekać… dała mi tabletki i tabletki do domu … :(
    Psychicznie słabo… fizycznie jako tako, cieszę się że byłam w domu

Co do tego skrócenego urlopu to ja zamierzam wziąć… bo w każdej chwili możesz go skrócić sama, nikt nie każe ci brać 8 tygodni…
    Ja mam zamiar wziąć 3… mam nadzieję że chociaż trochę do siebie dojdę, przede wszystkim psychicznie
    Więc może lepiej to przemyśl czy nie lepiej ten skrócony urlop …

Przepraszam za polubienie.

Oczywiście jeśli czujesz, że potrzebujesz tego urlopu to bierz.
    U Ciebie już po?

👱‍♀️88' 👱81' starania od 10.2022
    IVF I: 03.24 14/10🥚5z 0️⃣❄️
    IVF II: 08.24 16/11🥚6z 4️⃣❄️
    10.24 FET I 5.1.1❌
    11.24 FET II 4.1.1❌
    12.24 histeroskopia: cd138✅️ NK⬆️
    03.25 FET III 3.1.1❌ Accofil,Smoflipid,Encorton, heparyna,HCQ-Jarosz
    04.25 FET IV 4.2.3❌
    IVF III 05.25 14/9🥚6z 2️⃣❄️->PGT-A0️⃣
    IVF IV 08.25 16/13🥚11z 7️⃣❄️->3️⃣❄️❄️❄️ PGT-A✅️
    11.25 histeroskopia: polipy, adeno, cd138❌️
    antybiotyki, Zoladex✔️
    02.26 FET V 5.1.1 Prograf, Accofil, heparyna-Sydor
    7dpt 71 12dpt 684 14dpt 1457 18dpt 3269 32dpt 4807
    brak zarodka 8tc❌️

❄️❄️⏳️

usunięta przegroda, AMH 2,2
    ❌️endometrioza III, adenomioza
    KIR Bx tylko 2DS2✔ ♀️C2 ♂️C1/C2
    ✖NK, IL-10, PAI-1, V R2, ferrytyna, PRL
    cross (APC) 52%,(Prokocim) negatywny🧐, allo-MLR 41%
    ♂️m.0%
  • Agat39 Debiutantka

Wysłany: 4 kwietnia, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już po. W poniedziałek wyznaczyli mi kontrolną wizytę.

• Dawdler34 Ekspertka

Wysłany: 4 kwietnia, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, trafiłam też tutaj niestety..z listopadowego wątku..dzisiaj się dowiedziałam, że zarodek nie rośnie względem zeszłego tygodnia (ciągle na 6w1-6w3d), serduszko bije nieprawidłowo.. lekarka kazała mi czekać tydzień, a jeśli się nie zacznie to mam skierowanie do szpitala..
    Staram się myśleć trzeźwo ale jest ciężko :(
    Mam myśli, że lepiej teraz niż później, że tak miało być..ale nie wiem jak to czekanie przez tydzień na mnie wpłynie.. chciałabym już to mieć za sobą i zacząć od nowa

• Niecierpliwa_ Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 02:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dawdler34 wrote:
    Cześć, trafiłam też tutaj niestety..z listopadowego wątku..dzisiaj się dowiedziałam, że zarodek nie rośnie względem zeszłego tygodnia (ciągle na 6w1-6w3d), serduszko bije nieprawidłowo.. lekarka kazała mi czekać tydzień, a jeśli się nie zacznie to mam skierowanie do szpitala..
    Staram się myśleć trzeźwo ale jest ciężko :(
    Mam myśli, że lepiej teraz niż później, że tak miało być..ale nie wiem jak to czekanie przez tydzień na mnie wpłynie.. chciałabym już to mieć za sobą i zacząć od nowa

Dawdler, o nie, Ty też :( Strasznie mi przykro :( Trzymaj sie ;*!
    Wydaje mi się, ze jesli nie będziesz miała siły czekac, to lepiej jechać wcześniej. Nic na siłę.

Chociaż ja mam wrażenie, że u mnie te parę dni odczekania są ok, przynajmniej jestem w stanie sobie to chociaż trochę przepracować… chociaż nie jest lekko, trzecia noc już nie mogę spać, od czwartku przespałam łącznie może z 6 godzin :( Jeszcze pod odstawieniu bonjesty na maksa mnie dojeżdżają mdłości i wymioty :/

‹‹ 166 167 168 169 170
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ