Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiaterek wrote:A jak kochana u Ciebie? Testowalas dzisiaj. Ja mam test 10 to może dlatego tak wcześnie wyszło
Nie testowałam dzisiaj, bo pilnuję domu rodziców i nie wzięłam ze sobą testów. Może i dobrze Jak jutro @ się nie pojawi, to zatestuję, ale coś mi się jednak wydaje, że łapię wirsuki raczej na przyszły cykl
Ach, ale dobrze mi jednak dziś rano Siedzę otulona w kocyk na tarasie, piję kawę i buszuję w necie. Tylko mam do tego jako akompaniament mszę, bo moi rodzice mieszkają dwa domy od kościoła, a ksiądz zamontował porządne nagłośnienieRenia7910, Wiaterek, s1985, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Agnieszka0812 wrote:Wiaterku piękne krechy! ❤
Sylwuś pewnie siedzisz już jak na szpilkach?
Moni super macie wycieczkę, udanego wypaduAgnieszka0812, kehlana_miyu, Renia7910, monilia84 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
kehlana_miyu wrote:Nie testowałam dzisiaj, bo pilnuję domu rodziców i nie wzięłam ze sobą testów. Może i dobrze Jak jutro @ się nie pojawi, to zatestuję, ale coś mi się jednak wydaje, że łapię wirsuki raczej na przyszły cykl
Ach, ale dobrze mi jednak dziś rano Siedzę otulona w kocyk na tarasie, piję kawę i buszuję w necie. Tylko mam do tego jako akompaniament mszę, bo moi rodzice mieszkają dwa domy od kościoła, a ksiądz zamontował porządne nagłośnienieAgnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
kehlana_miyu wrote:Nie testowałam dzisiaj, bo pilnuję domu rodziców i nie wzięłam ze sobą testów. Może i dobrze Jak jutro @ się nie pojawi, to zatestuję, ale coś mi się jednak wydaje, że łapię wirsuki raczej na przyszły cykl
Ach, ale dobrze mi jednak dziś rano Siedzę otulona w kocyk na tarasie, piję kawę i buszuję w necie. Tylko mam do tego jako akompaniament mszę, bo moi rodzice mieszkają dwa domy od kościoła, a ksiądz zamontował porządne nagłośnienies1985 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
pelna_nadziei wrote:http://zapodaj.net/d32da0d2df8c0.jpg.html
Roznica jest 1 robiony 11dpo a drugi 14dpokehlana_miyu, Agnieszka0812, Natalii00, monilia84 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNatalii00 wrote:http://zapodaj.net/657657366c3e4.jpg.html
myslalam ze ta wczorajsza to juz w ogole nie bedzie widoczna ale jest wiec dzisiaj znow testa owu zrobieNatalii00, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/74949c124a81.jpg
Natalii00 dwa z lewej są robione rano ( nie sugerować się różnicami w kolorze kresek bo to są inne firmy ) a dwa po prawej były robione trochę ponad dwie godziny póżniej wieczorkiem pewnie bedzie pozytyw, tak jak w tamtym miesiącuAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18