Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ilonia1984 wrote:Jestem alw cos sie zle czuje,dalej jeszcze chora kino i kfc ok,ale potem core na Basen Zawiezlismy bo z przyjaciolka sie umowila jak zawsze, a sami do domku moj piwko otwozyl miala autobusem przyjechac przed 19,20 po a jej noe bylo...ciemno sie robic zaczelo,tel rozladowany...dziewczyny co ja przezylam wczoraj...do dziadkow dzwobilam do jej przyjaciolki,ktora mowi,ze odprowadzila ja na autobus i wsuadla...zaczelam ryczec,panikowac...nie pamietam zebym sie tak bala,juz rycze jak pisze,ubralam sie w auto,chlop piwo wypil ja roztrzesiona,jade a ona zaplakana na nogach idzie to 4 km kurwa,ciemno juz...wsiadla nie w ten pks wysadzil ja na jakims skrzyzowaniu,bo skrecal w inna strone i szla no nogach,juz wiecej tak pozno kur...nie pojedzie na basen,moja wina,spanikowalam...pptem juz bylam rozdrazniona jeszcze mojemu sie oberwslo,ze do 24 w gre gral,ryczalam mu...masakra jakas dzis tez mam chujowaty dzien,nie wyspana jestem i jakas zla...a z innej beczki jutro mam usg i sie ciesze a z drugiej strony martwie o boje
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
No dawno takiego koszmaru nie przeszlam,czesto wraca ze szkoly autobusami,ma miesieczny a to 5 minutek atobusem,nie wiem co jej wczoraj,nie popatrzyla na tablice,a ze ma miesieczny to poprostu wsiadla,jak by kupywala bilet to by jej kierowca powiedzial,dostala nauczke zeby sprawdzac gdzie jedzie pks a ja,ze juz wiecej o 17 na basen nie pojdzie,pozatym wiecie dziadek mieszka obok to nawet mogl ja odwiesc,ale jak wsiadla i ja juz wysadzil w polowie to juz nie opylalo sie wracac,ona sie wystraszyla a ja jeszcze baedziej,dziadek zawalu nie dostal szukac jej zaczol a do tego tel jej padl,jak nigdy zawsze ma tel to dzwoni przeciesz,ze jedzie,albo zeby po nia przyjechac,przeciesz to 5 minut w siadam i jade,taki pech poprostu...ale uwierzcie 1 raz sie balam tak o swoje dzieckocykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Tak Aga do mnie przyjeżdżają rodzice no i się wsciekam na tego mojego bo nic nie pomaga a jak proszę to fuka zanim.zrobi.
Ilonka kochana dobrze ze się nic nie stało. Nie denerwuj się tym usg, bo zobaczysz swojego malca z nóżkami, rączkami, śliczna główka Aurelia tez mądra dziewczynka i juz więcej się nie pogubić na pewno :-*ilonia1984, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Mam taka nadzieje wiaterus,ale wiadomo czlowiek sie denerwuje,chyba do konca ciazy sie bede denerwowac przed usg,tak mi sie wydaje,z drugiej strony odczuwam ulge po takim usg,a to jest dla mnie wazne,ostatnie usg przed 2 trymestem chyba...
Agnieszka0812, Wiaterek lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualnyJejku Ilonia czytam co się działo u Ciebie wczoraj i łzy w oczach przecież to przerażenie takie że oddychać nie można! Nie wiem co bym zrobiła ale nie dziwię się że tak nerwowo zareagowałaś ja bym chyba jeszcze bardziej. Co do podłego samopoczucia dzisiaj to pewnie emocje po wczorajszym opadają i dlatego tak. Tulam mocno, relaksuj się przed jutrzejszym oglądaniem maluszka
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Chyba siebie też taki suwaczek zrobię ile do końca 1 trymestru. Ja mam lepsze przeczucie co do tej ciąży. W tamtej cały czas się bałam. Teraz też się boję ale z jakimś takim spokojem. Ale masz racje juz do końca ciąży będę się bać choć już trochę mniej jak poczuje ruchy
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Kochama ja ryczalam,trzaslam sie,dzwonilam gdzie popadnie,moj to niewiemdziala co robic i tylko mowil uspokoj sie w ciazy jestes,znajdzie sie,przyjdzie zaraz...ale juz mniejsza o tym,bylo minelo...tak macam dzis cycku i wydaja mi sie jakies sflaczale czy kurwa co,mam nadzieje,ze schizuje,w sumie z rana zawsze sa mniejsze i mniej bolesne...ale mam jazdy 2 dzien i jakies schizo,chce zeby juz przeszlo takie zle myslenie i zle uczuciecykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Ilonia, Jezu, współczuję, ja też bym od zmysłów odchodziła na Twoim miejscu. Ale co za pechowy zbieg okoliczności, że akurat kiedy wsiadła w zły pks rozładował jej się telefon
A na USG na pewno wszystko będzie dobrze, czekamy na fotkiAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
ilonia1984 wrote:Kochama ja ryczalam,trzaslam sie,dzwonilam gdzie popadnie,moj to niewiemdziala co robic i tylko mowil uspokoj sie w ciazy jestes,znajdzie sie,przyjdzie zaraz...ale juz mniejsza o tym,bylo minelo...tak macam dzis cycku i wydaja mi sie jakies sflaczale czy kurwa co,mam nadzieje,ze schizuje,w sumie z rana zawsze sa mniejsze i mniej bolesne...ale mam jazdy 2 dzien i jakies schizo,chce zeby juz przeszlo takie zle myslenie i zle uczucie
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
A ja się właśnie bzyknelam z M. W końcu lekar powiedzial ze mogę być juz bardziej aktywna ) M. powiedzial ze zdjelam z niego klątwę i będzie mógł od teraz normalnie funkcjonować a nie wszędzie widzieć cycki :p
Agnieszka0812, Renia7910, s1985 lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny