X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
Odpowiedz

Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)

Oceń ten wątek:
  • Natalii00 Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Roxa widze u Ciebie taki wykres jak podobnie u mnie ;p boje sie zeby tylko nie byl bezowulacyjny

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2015, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pelna_nadziei wrote:
    a ja zobaczylam dzis w sluzie jakby to byla krew... bojr sie, ze cos sie stanie...
    Jak się upewnisz co to jest to do lekarza od razu. Nie ma co wywoływać os razu czarnych myśli, to nic nie da. Poleż, odpocznij, a jak nadal będzie cię coś niepokoić to prosto do lekarza uderzaj. Trzymaj się ciepło i nie denerwuj, to pewnie nic takiego, w końcu nawet nie jesteś pewna czy to jest krew więc może to nawet wyobraznia...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2015, 14:29

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2015, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pucek wrote:
    Przeciez ze tak! Lap wiruski z 3go miesiąca #&#%#&#%#&#&#&#!!!
    Lapie calymi garsciami i cipka haha :-*

s1985, pucek, ilonia1984 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2015, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalii00 wrote:
    Roxa widze u Ciebie taki wykres jak podobnie u mnie ;p boje sie zeby tylko nie byl bezowulacyjny
    A no... ja jestem 2 dni po zastrzyku na pekniecie wiec licze ze jutro temp pojdzie w gore!

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2015, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Renia7910 wrote:
    Jak się upewnisz co to jest to do lekarza od razu. Nie ma co wywoływać os razu czarnych myśli, to nic nie da. Poleż, odpocznij, a jak nadal będzie cię coś niepokoić to prosto do lekarza uderzaj. Trzymaj się ciepło i nie denerwuj, to pewnie nic takiego, w końcu nawet nie jesteś pewna czy to jest krew więc może to nawet wyobraznia...
    Mam nadzieje, ze to nic powaznego i ze to moja wyobraznia plata mi figle... jutro i tak do lekarza ide bo chce juz l4. Do pracy nie chce chodzic bo mam doczynienia z chemikaliami

• Natalii00 Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    roxa wrote:
    A no... ja jestem 2 dni po zastrzyku na pekniecie wiec licze ze jutro temp pojdzie w gore!
    aaa to pewnie uda sie... :)
    ja jak dostalam zastrzyk tez mi sie udalo... :(
    a to mialas juz owulacje? i mam pyt czy mialas kiedy kolwiek problem z owulacja?
    i czy bralas jakies tabletki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2015, 14:37

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2015, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pelna_nadziei wrote:
    Mam nadzieje, ze to nic powaznego i ze to moja wyobraznia plata mi figle... jutro i tak do lekarza ide bo chce juz l4. Do pracy nie chce chodzic bo mam doczynienia z chemikaliami
    Trzymam kciuki zeby to nic waznego! Moze tylko plamienie okolo okresowe

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2015, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalii00 wrote:
    aaa to pewnie uda sie... :)
    ja jak dostalam zastrzyk tez mi sie udalo... :(
    a to mialas juz owulacje? i mam pyt czy mialas kiedy kolwiek problem z owulacja?
    i czy bralas jakies tabletki
    No teoretycznie mialam owu wczoraj... mialam sluz (pierwszy raz tak zauwazalny) i klilzo mnie w jajniku... dzisiaj temp zaburzona bo mierzylam godzine pozniej niz zawsze a do tego bardzo pozno sie polozylam...

Co do owu to naturalnej nie miewalam prawoe nigdy i na owu bralam zastrzyki od 3dc do srody a w czwartek wieczorem ovitrelle

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2015, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzis mnie cos podbrzusze lekko cmi... :/

• Natalii00 Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    roxa wrote:
    No teoretycznie mialam owu wczoraj... mialam sluz (pierwszy raz tak zauwazalny) i klilzo mnie w jajniku... dzisiaj temp zaburzona bo mierzylam godzine pozniej niz zawsze a do tego bardzo pozno sie polozylam...

Co do owu to naturalnej nie miewalam prawoe nigdy i na owu bralam zastrzyki od 3dc do srody a w czwartek wieczorem ovitrelle
    aaaa to juz rozumiem
    ja to myslalam ze po poronieniu cos sie zmieini ze np bedzie owulacja a tu moze jej nie byc

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2015, 14:48

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2015, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalii00 wrote:
    aaaa to juz rozumiem
    ja to myslalam ze po poronieniu cos sie zmieini ze np bedzie owulacja a tu moze jej nie byc
    No ja sie lecze w klinice i ja odrazu jak dostalam pierwsza @ po poronieniu zaczelam stymulacje ;-)
    moze sie po poronieniu wszystko zmuenic albo i nic... my nie chcielismy tego testowac a odrazu dzialac...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2015, 14:56

• pucek Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pelna nadziei jesli Cie cos niepokoi to spróbuj jutro uderzyć do Gina. Moze zrób sobie tez betę i zobacz jak przyrasta

3jgx3e3k4o8x3ff9.png
    Kochamy Cię maleństwo <3
    gr3nn7pysxbmhwee.png
    13.06.2015
    Kochamy i tęsknimy...
  • Wiaterek Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej cześć dziewczyny, ja już po wizycie rodziców. Oczywiście nic im nie mówiłam, w ogóle nikomu nie mówimy aż do 2 trymestru. Ale jestem padła dzisiaj to chyba z tego bywały snu.

Ilonka pewnie Ci się wydaje z tymi cyckami. Wcziraj mi tak zmiekly ze juz myślałam że po wszystkim a dziś takie banki ze juz R. Się zaczął nimi bardzo interesować ;-)

s1985, Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość

Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
    Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
    Moje największe szczęścia <3
    4 Aniołki
  • pucek Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiaterek juz po wizycie a ja nadal w łóżku :p

Wiaterek, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość

3jgx3e3k4o8x3ff9.png
    Kochamy Cię maleństwo <3
    gr3nn7pysxbmhwee.png
    13.06.2015
    Kochamy i tęsknimy...
  • Wiaterek Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadziejko kochana jeśli coś Cie niepokoi to do lekarza. Tam chyba Renia Ci dobrze radziła żebyś sobie odpoczela polezala. Spokojnie kochana <3

4 Aniołki
  • Natalii00 Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    roxa wrote:
    No ja sie lecze w klinice i ja odrazu jak dostalam pierwsza @ po poronieniu zaczelam stymulacje ;-)
    moze sie po poronieniu wszystko zmuenic albo i nic... my nie chcielismy tego testowac a odrazu dzialac...
    to fajnie ze zaczelas dzialac :)
    u mnie akurat gin mowil ze tak do list dobrze by bylo poczekac ale ja chce juz dzialac i dzialam tylko chyba bez tabletek sie nie uda a on na pewno jak nie w grudniu dopiero pomoze mi ;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2015, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalii00 wrote:
    to fajnie ze zaczelas dzialac :)
    u mnie akurat gin mowil ze tak do list dobrze by bylo poczekac ale ja chce juz dzialac i dzialam tylko chyba bez tabletek sie nie uda a on na pewno jak nie w grudniu dopiero pomoze mi ;/
    Ehhh to dlugo kazal czekac :/ u mnie odrazu powiedzial w klinice jak mnie tydzien przed @ badal i usg robil ze nie widzi przeciwwskazań zeby odrazu zaczynac...

• niezapominajka Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilonka, współczuje nerwów :( Dobrze jednak, że się córka szczęśliwie znalazła.

Sysia, "przemeblowuje" łazienkę ;)

Roxa, mi też lekarz kazał odczekać 3 m-ce po poronieniu. Nie czekaliśmy, ale też się nie udało. W kolejnym m-cu podchodzimy do IUI.

s1985, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość

1usajw4zj5vrwf30.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2015, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a jak to jest z ta szyjka po owu? Bo dzis po <3 maz stwierdzil ze dzis pewnie wszystko ze mnie wyleci bo jakas ciasna dzis bylam i nie dostawal sie tak daleko... czy to znaczy ze moze byc juz po owu?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2015, 16:17

• Wiaterek Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Roxa może tak być choć z doświadczenia wiem ze to zależy od pozycji w jakiej się kochacie. Czasami jest bardzo głęboko a czasami ni cholery się nie da ;-) ja też jak juz kilka dni po owu zrobiłam się taka ciasna, nawet pisałam o tym ze jest to dla mnie podejrzane :-)

4 Aniołki
‹‹ 263 264 265 266 267 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ