Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJak się upewnisz co to jest to do lekarza od razu. Nie ma co wywoływać os razu czarnych myśli, to nic nie da. Poleż, odpocznij, a jak nadal będzie cię coś niepokoić to prosto do lekarza uderzaj. Trzymaj się ciepło i nie denerwuj, to pewnie nic takiego, w końcu nawet nie jesteś pewna czy to jest krew więc może to nawet wyobraznia...pelna_nadziei wrote:a ja zobaczylam dzis w sluzie jakby to byla krew... bojr sie, ze cos sie stanie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2015, 14:29
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMam nadzieje, ze to nic powaznego i ze to moja wyobraznia plata mi figle... jutro i tak do lekarza ide bo chce juz l4. Do pracy nie chce chodzic bo mam doczynienia z chemikaliamiRenia7910 wrote:Jak się upewnisz co to jest to do lekarza od razu. Nie ma co wywoływać os razu czarnych myśli, to nic nie da. Poleż, odpocznij, a jak nadal będzie cię coś niepokoić to prosto do lekarza uderzaj. Trzymaj się ciepło i nie denerwuj, to pewnie nic takiego, w końcu nawet nie jesteś pewna czy to jest krew więc może to nawet wyobraznia...
-
aaa to pewnie uda sie...roxa wrote:A no... ja jestem 2 dni po zastrzyku na pekniecie wiec licze ze jutro temp pojdzie w gore!

ja jak dostalam zastrzyk tez mi sie udalo...
a to mialas juz owulacje? i mam pyt czy mialas kiedy kolwiek problem z owulacja?
i czy bralas jakies tabletkiWiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2015, 14:37
-
nick nieaktualnyTrzymam kciuki zeby to nic waznego! Moze tylko plamienie okolo okresowepelna_nadziei wrote:Mam nadzieje, ze to nic powaznego i ze to moja wyobraznia plata mi figle... jutro i tak do lekarza ide bo chce juz l4. Do pracy nie chce chodzic bo mam doczynienia z chemikaliami
-
nick nieaktualnyNo teoretycznie mialam owu wczoraj... mialam sluz (pierwszy raz tak zauwazalny) i klilzo mnie w jajniku... dzisiaj temp zaburzona bo mierzylam godzine pozniej niz zawsze a do tego bardzo pozno sie polozylam...Natalii00 wrote:aaa to pewnie uda sie...

ja jak dostalam zastrzyk tez mi sie udalo...
a to mialas juz owulacje? i mam pyt czy mialas kiedy kolwiek problem z owulacja?
i czy bralas jakies tabletki
Co do owu to naturalnej nie miewalam prawoe nigdy i na owu bralam zastrzyki od 3dc do srody a w czwartek wieczorem ovitrelle -
nick nieaktualny
-
aaaa to juz rozumiemroxa wrote:No teoretycznie mialam owu wczoraj... mialam sluz (pierwszy raz tak zauwazalny) i klilzo mnie w jajniku... dzisiaj temp zaburzona bo mierzylam godzine pozniej niz zawsze a do tego bardzo pozno sie polozylam...
Co do owu to naturalnej nie miewalam prawoe nigdy i na owu bralam zastrzyki od 3dc do srody a w czwartek wieczorem ovitrelle
ja to myslalam ze po poronieniu cos sie zmieini ze np bedzie owulacja a tu moze jej nie bycWiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2015, 14:48
-
nick nieaktualnyNo ja sie lecze w klinice i ja odrazu jak dostalam pierwsza @ po poronieniu zaczelam stymulacjeNatalii00 wrote:aaaa to juz rozumiem
ja to myslalam ze po poronieniu cos sie zmieini ze np bedzie owulacja a tu moze jej nie byc
moze sie po poronieniu wszystko zmuenic albo i nic... my nie chcielismy tego testowac a odrazu dzialac...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2015, 14:56
-
Ojej cześć dziewczyny, ja już po wizycie rodziców. Oczywiście nic im nie mówiłam, w ogóle nikomu nie mówimy aż do 2 trymestru. Ale jestem padła dzisiaj to chyba z tego bywały snu.
Ilonka pewnie Ci się wydaje z tymi cyckami. Wcziraj mi tak zmiekly ze juz myślałam że po wszystkim a dziś takie banki ze juz R. Się zaczął nimi bardzo interesować
s1985, Agnieszka0812, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
to fajnie ze zaczelas dzialacroxa wrote:No ja sie lecze w klinice i ja odrazu jak dostalam pierwsza @ po poronieniu zaczelam stymulacje

moze sie po poronieniu wszystko zmuenic albo i nic... my nie chcielismy tego testowac a odrazu dzialac...
u mnie akurat gin mowil ze tak do list dobrze by bylo poczekac ale ja chce juz dzialac i dzialam tylko chyba bez tabletek sie nie uda a on na pewno jak nie w grudniu dopiero pomoze mi ;/ -
nick nieaktualnyEhhh to dlugo kazal czekacNatalii00 wrote:to fajnie ze zaczelas dzialac

u mnie akurat gin mowil ze tak do list dobrze by bylo poczekac ale ja chce juz dzialac i dzialam tylko chyba bez tabletek sie nie uda a on na pewno jak nie w grudniu dopiero pomoze mi ;/
u mnie odrazu powiedzial w klinice jak mnie tydzien przed @ badal i usg robil ze nie widzi przeciwwskazań zeby odrazu zaczynac...
-
Ilonka, współczuje nerwów
Dobrze jednak, że się córka szczęśliwie znalazła.
Sysia, "przemeblowuje" łazienkę
Roxa, mi też lekarz kazał odczekać 3 m-ce po poronieniu. Nie czekaliśmy, ale też się nie udało. W kolejnym m-cu podchodzimy do IUI.
s1985, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny a jak to jest z ta szyjka po owu? Bo dzis po
maz stwierdzil ze dzis pewnie wszystko ze mnie wyleci bo jakas ciasna dzis bylam i nie dostawal sie tak daleko... czy to znaczy ze moze byc juz po owu?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2015, 16:17
-
Roxa może tak być choć z doświadczenia wiem ze to zależy od pozycji w jakiej się kochacie. Czasami jest bardzo głęboko a czasami ni cholery się nie da
ja też jak juz kilka dni po owu zrobiłam się taka ciasna, nawet pisałam o tym ze jest to dla mnie podejrzane
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki