Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypelna_nadziei wrote:a ja zobaczylam dzis w sluzie jakby to byla krew... bojr sie, ze cos sie stanie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2015, 14:29
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRenia7910 wrote:Jak się upewnisz co to jest to do lekarza od razu. Nie ma co wywoływać os razu czarnych myśli, to nic nie da. Poleż, odpocznij, a jak nadal będzie cię coś niepokoić to prosto do lekarza uderzaj. Trzymaj się ciepło i nie denerwuj, to pewnie nic takiego, w końcu nawet nie jesteś pewna czy to jest krew więc może to nawet wyobraznia...
-
roxa wrote:A no... ja jestem 2 dni po zastrzyku na pekniecie wiec licze ze jutro temp pojdzie w gore!
ja jak dostalam zastrzyk tez mi sie udalo...
a to mialas juz owulacje? i mam pyt czy mialas kiedy kolwiek problem z owulacja?
i czy bralas jakies tabletkiWiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2015, 14:37
-
nick nieaktualnypelna_nadziei wrote:Mam nadzieje, ze to nic powaznego i ze to moja wyobraznia plata mi figle... jutro i tak do lekarza ide bo chce juz l4. Do pracy nie chce chodzic bo mam doczynienia z chemikaliami
-
nick nieaktualnyNatalii00 wrote:aaa to pewnie uda sie...
ja jak dostalam zastrzyk tez mi sie udalo...
a to mialas juz owulacje? i mam pyt czy mialas kiedy kolwiek problem z owulacja?
i czy bralas jakies tabletki
Co do owu to naturalnej nie miewalam prawoe nigdy i na owu bralam zastrzyki od 3dc do srody a w czwartek wieczorem ovitrelle -
nick nieaktualny
-
roxa wrote:No teoretycznie mialam owu wczoraj... mialam sluz (pierwszy raz tak zauwazalny) i klilzo mnie w jajniku... dzisiaj temp zaburzona bo mierzylam godzine pozniej niz zawsze a do tego bardzo pozno sie polozylam...
Co do owu to naturalnej nie miewalam prawoe nigdy i na owu bralam zastrzyki od 3dc do srody a w czwartek wieczorem ovitrelle
ja to myslalam ze po poronieniu cos sie zmieini ze np bedzie owulacja a tu moze jej nie bycWiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2015, 14:48
-
nick nieaktualnyNatalii00 wrote:aaaa to juz rozumiem
ja to myslalam ze po poronieniu cos sie zmieini ze np bedzie owulacja a tu moze jej nie byc
moze sie po poronieniu wszystko zmuenic albo i nic... my nie chcielismy tego testowac a odrazu dzialac...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2015, 14:56
-
Ojej cześć dziewczyny, ja już po wizycie rodziców. Oczywiście nic im nie mówiłam, w ogóle nikomu nie mówimy aż do 2 trymestru. Ale jestem padła dzisiaj to chyba z tego bywały snu.
Ilonka pewnie Ci się wydaje z tymi cyckami. Wcziraj mi tak zmiekly ze juz myślałam że po wszystkim a dziś takie banki ze juz R. Się zaczął nimi bardzo interesowaćs1985, Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
roxa wrote:No ja sie lecze w klinice i ja odrazu jak dostalam pierwsza @ po poronieniu zaczelam stymulacje
moze sie po poronieniu wszystko zmuenic albo i nic... my nie chcielismy tego testowac a odrazu dzialac...
u mnie akurat gin mowil ze tak do list dobrze by bylo poczekac ale ja chce juz dzialac i dzialam tylko chyba bez tabletek sie nie uda a on na pewno jak nie w grudniu dopiero pomoze mi ;/ -
nick nieaktualnyNatalii00 wrote:to fajnie ze zaczelas dzialac
u mnie akurat gin mowil ze tak do list dobrze by bylo poczekac ale ja chce juz dzialac i dzialam tylko chyba bez tabletek sie nie uda a on na pewno jak nie w grudniu dopiero pomoze mi ;/ -
Ilonka, współczuje nerwów Dobrze jednak, że się córka szczęśliwie znalazła.
Sysia, "przemeblowuje" łazienkę
Roxa, mi też lekarz kazał odczekać 3 m-ce po poronieniu. Nie czekaliśmy, ale też się nie udało. W kolejnym m-cu podchodzimy do IUI.s1985, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny a jak to jest z ta szyjka po owu? Bo dzis po maz stwierdzil ze dzis pewnie wszystko ze mnie wyleci bo jakas ciasna dzis bylam i nie dostawal sie tak daleko... czy to znaczy ze moze byc juz po owu?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2015, 16:17
-
Roxa może tak być choć z doświadczenia wiem ze to zależy od pozycji w jakiej się kochacie. Czasami jest bardzo głęboko a czasami ni cholery się nie da ja też jak juz kilka dni po owu zrobiłam się taka ciasna, nawet pisałam o tym ze jest to dla mnie podejrzaneWojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki