Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLuna ja też Ci kibicuję żeby jednak znalazło się wyjście z tej sytuacji. Mięśniaki to niefajna sprawa, czytałam teorię że utrudniają rozciąganie macicy w ciąży. Trzymaj się ciepło i nie poddawaj, będzie wszystko dobrze.
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Luna to nie rozżalanie tylko Twoje uczucia, emocje i nie możesz ich w sobie dusić...
Dla mnie to forum jest bardzo ważne, bo mogę napisać wszystko to, czego nie mówię nikomu ze swojego otoczenia, ciężko nie pochwalić się np mamie czy bratu o ciąży, jednak z drugiej strony siostra wie, jednak mam wrażenie że zupełnie mnie i moich obaw, leków nie rozumie
A Wy tak, nie dość że rozumiecie to jeszcze pocieszycie kiedy trzeba, a kiedy trzeba to potrząśniecie ❤ ❤ ❤Wiaterek, Renia7910, s1985, monilia84 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Dziewczyny mialam tak napisane ale jak pytalam czy nie trzeba sprawdzic czy sie zagoilo itp to powiedzial ze nie to ja juz zglupialam i troche boje sie... i dalam mu te wypisy i nic nie powiedzial.
W ogole co do syfow to tak mnie wszedzie wysypalo ze masakra i to juz od kilku dni ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2015, 19:50
-
Natalii00 wrote:Dziewczyny mialam tak napisane ale jak pytalam czy nie trzeba sprawdzic czy sie zagoilo itp to powiedzial ze nie to ja juz zglupialam i troche boje sie... i dalam mu te wypisy i nic nie powiedzial.
W ogole co do syfow to tak mnie wszedzie wysypalo ze masakra i to juz od kilku dni ;/Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:Ale oddał Ci je? Lekarz ma tylko do wglądu, to są Twoje dokumenty, nie ma co się cykać, tylko umawiaj się do normalnego gina
tylko teraz tak mysle ze moze on myslal ze ja bylam juz u swojego ginia ze sprawdzeniem bo teraz co bylam u tego ginia to nie ten moj bo mojego mam dosyc... i moze pomyslal z ja juz zbadana sama juz nie wiem. Szczerze chyba jutro sie znow do niego umowie