Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Umów się umów,choć dla mnie to dziwne. Ja tez zmieniłam gina i wydaje mi się ze nawet żeby mieć obraz sytuacji powinien Cie zbadac. Chodzisz na NFZ czy prywatnie?
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Natalii00 wrote:ja mam jeszcze jedno tylko wyniki z histo wzial nie pomyslalam zeby kopie sobie zrobic...
tylko teraz tak mysle ze moze on myslal ze ja bylam juz u swojego ginia ze sprawdzeniem bo teraz co bylam u tego ginia to nie ten moj bo mojego mam dosyc... i moze pomyslal z ja juz zbadana sama juz nie wiem. Szczerze chyba jutro sie znow do niego umowieRenia7910 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Luna moja tesciowa ma mieśniaki na 2-3cm a owoc wpadki ma juz 5 lat. Strasznie krotoczne ma okresy przez te miesniaki. W bielsku jest podobno super gin-onkolog ale nie mam pojecia jak się nazywa. Moja byla szefowa do takiego lekarza chodzila kontrolowac swoje miesniaki.
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualnyNo Natalko ja też zerknełam dopiero teraz na Twój wykres i - w mojej opinii ovu miałaś 10 dnia cyklu. Ale to tylko wykres, wiele rzeczy wpływa na jego postać. Idź do gina a za 2 dni jak @ nie przyjdzie to rób test
-
Agnieszka0812 wrote:Ja dałam tylko do wglądu, spisał co chciał, gdyby chciał kopie to niech on sobie kseruje oryginał jest zawsze Twój, przecież to Twoja dokumentacja medyczna
-
Renia7910 wrote:No Natalko ja też zerknełam dopiero teraz na Twój wykres i - w mojej opinii ovu miałaś 10 dnia cyklu. Ale to tylko wykres, wiele rzeczy wpływa na jego postać. Idź do gina a za 2 dni jak @ nie przyjdzie to rób test
-
Aga tez oglądam
Lunka ja Ci już mówiłam ze jesteś śliczna a taka "pyzata" jak Ty to chciałabym być. Synek to taki przystojniacha ale chyba trochę lobuz co? Taki jakiś błysk lobuzerski ma w oczach :]
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
W całym domu smierdzi kiełbasą, moje dzieci zrobily sobie taką super zdrową kolację.. Tutaj ciazowe mdłości nie są potrzebne zeby słabo było..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2015, 20:50
Agnieszka0812, Wiaterek lubią tę wiadomość